2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
herkese hayirli bayramlar:)
rabbim bebislerimizi hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz nice bayramlar nasip etsin.

bu arada ugultum gecmedi
sabaha kadar uyuyamadim. az once de acile gittik. hamile oldugum icin bir sey yapamadi. dinlen,kulak burun bogaza git dedi. cok rahatsiz edici bir sey,deli olucam

Çok geçmiş olsun ya, bayramda doktor var mıdır ki kbb'de?

Gunaydin kizlarr. Herkese hayirli bayramlarr. Bizde hazirlanip annemlere gidicez. Ewdeyken giremez oldum ya ben nete elime telefonu alamiyorum pek. Bikac sayfa okudum sicaklarla benimde basim dertte hepimizin ortak sorunu Allah yardimcimiz olsun walla dahada sicak ve nemlerde napicaz bilmiyorum ama mumkun oldugunca golgede dolasmaya calisalim. Hepinizi opuyorum kizlar iyi bayramlar :)))

illa cikacaksak disariya senin gibi cikmaliyiz canim,haklisin. bi anda halsizlik olusabiliyor.

Günaydın kızlarr görüyorumda benim gibi geceyi sabahlahan arkadaşlarda var insan kader ortaklarını görü. Bu arada şeker tadında bayram geçirmeniz dileğiyle

Ben de üç gibi uyumuşum işte,,. 6 da tekrar kalktım falan

Hepinize iyi bayramlar kızlar :)

Ben de sıcakla boğuşuyorum, kollarım yüzüm yanıyor. Uyku sorunu aynen bende de var. Bir de telden alıntı yapmıyorum şuan ama benim de kulaklarımda son 3-4 gündür bir sorun var. Çok ciddiye almadım gerçi. :)

Şöyle serin serin esse de bir rahatlasak kızlar. Güzel bir bayram geçirin, hepinizi öpüyorum çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…