2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aaa hemşeri sayılırız :) ben de kayseride yaşıyorum yayla gibi osmaniyeye göre :)
Evet canım bursada adanaya göre daha katlanılır sıcaklık açısından en azından gecemiz serin ve en fazla 15 gün çok sıcak oluyor burası 15 ağustos tan sonra sonbahar gelmeye başlıyor hava çok serinliyor

benimki gibi ugultu mu canim seninki de,sanki fabrika calisir gibi?

Kızlar çok sıcak yaa dayanamayıp tişörtümü ıslatıp tekrar giyiyorum. Ama uyarımı aldım çocuk zaatüre olur diyince bu sevdamdan vazgeçtim.Ne kadar doğru ne kadar deil orasınıda bilemicem sizinlede paylaşmak istedim.

Kızlar iyi bayramlar benim için pek güzel bi bayram olmuyor doğum için 12 saatlik yolla annemlerin yanına geldim dün annem babam yanımda büyük bi kavga ettiler ben ağladım aglayinca benimki kalk bizim memlekete annemlerin yanına gidelim orada doğur dedi ama o durumun da çok eksisi var kendi evime dönemem bugün güya dışarı çıktık bir şeyler yaptık ama ben çok mutsuzum doğum bana daha korkutucu geliyor artık hiç Bebeğimi düşünemiyorum

Keşke annen gelseydi cnm,, sen niye gittin ki evine neden dönmüyosun? Belki de yalnız bakmak çok daha iyi gelir sana da?

Selam herkese iyi bayramlar sabah 8 de evden çıktık bir gece öncesi tabi 4 de anca uyuduk bütün gün bayramlasmayla geçti eve gelip kendimizi attık saat 7 uyumusuz anca kalkıyorum çok sıcaktı bugün ve ben bütün gün pantolonlaydim çok fenaydi

Keşke annen gelseydi cnm,, sen niye gittin ki evine neden dönmüyosun? Belki de yalnız bakmak çok daha iyi gelir sana da?
Canim evim 12 saatlik uzaklıkta ucak yok yol sorun olacak artık birde hastane imkanları yok kendimi çok çaresiz hissediyorum annemle aramız pek iyi sayılmaz çok mutsuzum

İyi bayramlar cnm biz sadece annemlere ve kayımvalidemlere gittik. Zaten eşimin diğer kardeşleri eşleri vs de oradaydı; ayrıca gitmeyiz.. yarın da sadece teyzemlere gitmeyi düşünüyoruz. Öyle çok kalabalık bi aile değiliz Allahtan,, yoksa hayatta dayanamazdım :) geçmiş olsun sana da, yarın dinlen bari bolca :)

Canim evim 12 saatlik uzaklıkta ucak yok yol sorun olacak artık birde hastane imkanları yok kendimi çok çaresiz hissediyorum annemle aramız pek iyi sayılmaz çok mutsuzum

Dönersin cnm mola vere vere. Bak o kadar mutsuzsan dön. Huzurlu gir doğumuna. Yahut annenle konuş, problemi çözmeye çalış ev neredeydi bu arada?

annenle aran bu son yasanan dolayi mi iyi degil canim?
bebegimi dusunemiyorum demissin,artik hele ki su haftada en cok onu dusunmelisin. annenle baban barisir,bence sen kendini ve bebegini dusun. onlarin da seni dusunup germemeleri lazimdi ama olan olmus. dogumuna az kalmis. kendini ve bebegini uzme lutfen. orda kalmak zorundaysan da annenlere beni germeyin de.

Bayilacam artik ya 17 saattir ayaktayim bu bayram qezmelerini hic sevmiyorum ordan kactim avmde bebeqe biseyler bakiyim dedim okadar yoruldumki biseyde bulamadim pek H&M de indirim vardi quya hep erkek bebeklerine vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…