2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Annemle genelde pek iyi değiliz onlar çoktan düzeldi ama benim kaygilarim hat safhada doktor 25 temmuz a gün verdi doğum için ben kalan 1 ay ve sonrasını düşünüyorum annemlerle konuştum ama fayda olur mu bilmiyorum

Canım sütyeni nasıl aldın. Ben bugün denedim 75c tam oldu. Şimdi şişecek mi bu memeler daha da, kaç almam lazım? Bir beden büyük mü almak lazım 75d falan?
Nasıl oluyor süt gelince daha da büyüyor mu yoksa o kadar farketmez mi?

Ay ben kestirmiyorum bile ama çok rahatsızım saçımdan artık uçları çalı gibi oldu, hindistan cevizi yağı ile bir bakım yaptım, keratin maskesi falan ama işte günü kurtarıyor.

Merhaba kızlar 4 aylık bebeğim var bebeğim nasıl.giydirecegimi bilemiyorum ince giydirsem usurmu kalın giydiysem yanar mi yardımcı olurmusunuz tecrübeli anneler

Yarında deniz planı var :)) kızım çok istedi kiramadik sabah erken cikicaz yine ama ben mayomu bulamıyorum :)) denicektim olucakmi diye ortada yok neyse hiç olmadı kumsalda otururum artık :)))

Merhaba kızlar 4 aylık bebeğim var bebeğim nasıl.giydirecegimi bilemiyorum ince giydirsem usurmu kalın giydiysem yanar mi yardımcı olurmusunuz tecrübeli anneler
Benim ilk kızımın 4-5 aylıkları yaza denk gelmişti evin içinde sadece çıt çitli body le dışarı çıkarken üstüne sadece şort giydiriyorum yada kısa kollu kısa paçalı tulum birazda bulunduğunuz yere bağlı

Şimdiki bedene göre al bence cnm. Ben de öyle yaptım. Bu haftalar tam zamanı bence :) doğumdan hemen sonra iniyor epey vücut, sütün şişkinliği olsa bile bi yandan hızla ödem ve kilo gittiği için şimdiki gibi olur en fazla... bana hamilelikte kullandıklarımın çoğu olmuştu emzirirken de.

Ay ben kestirmiyorum bile ama çok rahatsızım saçımdan artık uçları çalı gibi oldu, hindistan cevizi yağı ile bir bakım yaptım, keratin maskesi falan ama işte günü kurtarıyor.
Niye kestirmiyosun cnm? Kestir ihtiyacın varsa,, değişiklik olur, kendini de iyi hissedersin

Yarında deniz planı var :)) kızım çok istedi kiramadik sabah erken cikicaz yine ama ben mayomu bulamıyorum :)) denicektim olucakmi diye ortada yok neyse hiç olmadı kumsalda otururum artık :)))
Ohhh girsin ne güzel,, iyi yapmışsınız cnm :) nerede oturuyodun sen,, bulamaz mısın yolda vs?

Bu havalarda sadece çıtçıtlı body ve kısa yahut uzun ince alt yeterli bence. Sıcak daha tehlikeli. Terliyken rüzgarda cereyanda kalmasın yeter

Canim evim 12 saatlik uzaklıkta ucak yok yol sorun olacak artık birde hastane imkanları yok kendimi çok çaresiz hissediyorum annemle aramız pek iyi sayılmaz çok mutsuzum
Canım benim kv yanına gitmek daha iyi gelebilir mi?
Öyleyse bozma moralini ve eşini dinle. tam da son ay sinir bozucu olmuş

Ohhh girsin ne güzel,, iyi yapmışsınız cnm :) nerede oturuyodun sen,, bulamaz mısın yolda vs?
Çanakkale'nin ilçesindeyim canım buldum mayomu ama malum göbekten olmadı :)) sabah erken cikicaz erdege gidicez mayo bulurum belki de göbekten şu anda normal olucagini sanmıyorum anca bikini olur onunla da ne bilim ben rahat edemem gibi geliyor

Ben tatile giderken bi beden büyük aldım hamile mayosu yerine, çok rahat oldu cnm. Hala da giyiyorum havuza inerken. Bulursan öyle dene olmazsa. Oy özendim,, ne güzel gir kuzunla suya,, mis gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…