2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu arada iyi bayramlar güzel anneler :)
Ziyatetleri ancak bitirdik eve eve döndük.
4 gündür karnımın aşağıya indiğini hissediyorum, ama eşim fatketmediğini söylüyordu. Bugün babaannesine gittik eşimin, karnın aşağıya inmiş senin dedi. Halbuki daha 1 hafta önce de ordaydık, o zaman farklıydı şimdi aşağıya inmiş belli, 2-3 haftaya gelir bebek dedi
Var mı bilginiz deneyimli annişler?

Canım benim kv yanına gitmek daha iyi gelebilir mi?
Öyleyse bozma moralini ve eşini dinle. tam da son ay sinir bozucu olmuş
Canim malesef o ihtimal de sıkıntılı benim için şimdi tekrar konuştuk sağolsun rahatlattı daha iyiyim evdekiler de biraz daha dikkat ediyorlar inşallah böyle devam eder

Benim kizimda son haftalarda inmişti hissediyordum ama şimdi banada aşağıda geliyor sanki

Ben tatile giderken bi beden büyük aldım hamile mayosu yerine, çok rahat oldu cnm. Hala da giyiyorum havuza inerken. Bulursan öyle dene olmazsa. Oy özendim,, ne güzel gir kuzunla suya,, mis gibi :)
Bir beden büyük olurmu acaba kararsız kaldım şimdi hamile mayosu almak istemiyorum napicam ben onu sonra kalicak gereksiz masraf

Gunaydin kizlar buqun ruyamda bebeqim oynarken boyle elini ne kadar diretiyosa karnimin bitarafi iyice yukari kalkip sivrilesiyo sonra bakiyorumki tek parmaqini uzatmis tirnaklarini falan qoruyorum yani karnimin derisi o derece inceliyo seviyorum birakmiyorum parmaqini cekiyo ama sonra qeri ya bir parmaqi ruyada bile bizi bukadar mutlu ediyosa bebeqimiz doqduqunda vucudunun her zerresine ayri ayri asik olacak oyle hissediyorum

Günaydınnn:) dün bi arkadaşımda hamileydi erken doğum yapmış. Bizlerle aynı haftalarda şuan. Biraz stresliydi gergindi. Son zamanlarda da biraz daha artmış bebekte etkilenip doğum stresine girmiş ve durduramaışlar doğmuş. Küvezde şuanda nezaman çıkacağıda belli değil. Lütfen şu son haftalarımızda sakin olalım kendimizide bebişleride strese sokmayalım:)

Canim annemde hep derki doqumu yaklasan kadinin qobeqiyle qogsu arasina 4 parmaqi tam yerlesirse doquma az kalmistir der bi yap bakalim :):) ayaktayken koy bi elini 4 parmak seklinde siqiyomu :):)

nilselen benim de 3 gun once aşağı indi hatta ayna karşisinda belim daha ince görünüyor bebek asagida. Dogum kanalinin inme dereceleri varmis son asamasi dogum oluyor o yuzden biz daha ilk asmadayizdir diye tahmim ediyorum. Haftaya dr a soracağım. .

gunaydin herkese maalesef kizlar bendede haberler pek iyi degilmoral bozmamak için yazmim dedim ama . 2 gece önce nefes darlığı ve mide bulantisiyla acile gitti hemen dogumhaneye gönderdiler. nst baglandim sanci old. ve samsun kadin dofuma gitmemi söylediler ben istemedim. saatlerce orda bekledim serum takindim bebegin kalp atislari takip edildi. görüntüde hicbir zorun yoktu. o kadar bunaldim ki kagit imzalayip eve geldim. ertesi gün sancilarim çoğaldı hep yattim şükür bu sabah daha iyiyim. babamin yogun bakimda olmasi onu kaldirmam hastaneler stres üzüntü hersey üst üste geldi bu birdee ev tasoyacaktim bu hafta oda kaldi. dua edinde Bebisim biraz daha sabretsin. herkese hayirli bayramlar

Gecmis olsun cnm babana Allah acil sifalar versin ins bebeisin zamannda gelir

Ay ben kestirmiyorum bile ama çok rahatsızım saçımdan artık uçları çalı gibi oldu, hindistan cevizi yağı ile bir bakım yaptım, keratin maskesi falan ama işte günü kurtarıyor.

Benim de saçlarım çok uzamıştı, artık banyo yapmak da banyodan sonra kurutmak da azap veriyor ve bitkinleştiriyordu. Geçen hafta kestirdim ve aşırı rahatladım. Banyo sürem ve sonrasında hazırlanmam da neredeyse 1 saat kısaldı. Eğer rahatsız ediyorsa kestir kurtul.

Eğer sorun ettiğin hamileyken saç kestirince bebeğe söyle olur böyle olur hurafesiyse biraz araştır, dini ve bilimsel olarak hiçbir şekilde kanıtı yok, hurafe uydurmaya meraklı bir toplumuz bu da kestiremeyeceğimiz ve kontrol edemeyeceğimiz bir şey olduğu için hamileliğe yüklenmişler hurafe konusunda.
Seninle aynı gündeyiz, bebek döndüğü için benim de karnım aynı şekilde aşağıda duruyor. Eğer doğum yaklaşmış olsaydı doktor en azından bir uyarı verirdi ama vermedi. Bebek aşağı inince doğum başlar derler doğrudur ama o genelde 37. haftadan sonra bebek doğum kanalına girince olanıdır sanırım. O zaman da zaten hem doktor söyler hem sen vajinada yoğun bir baskı hissedersin okuduğum kadarıyla. Ayrıca doğru bile olsa 37-38. Haftalarda olacağız birkaç hafta sonra o da zamanı olur. Ama bence bu bebekler daha dönebilir belli olmaz :)

Doğum hastanesine doğum için mi kontrol için mi gönderdiler? Keşke bir gidip kontrol ettirseydin, ne olur ne olmaz diye. Daha sık git doktoruna bari, gözetim altında tutsun seni. Babana da geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatır hayırlısıyla.

Hicbirsey bebeginden onemli degil her ne yapman gerekiyorsa bir kenara at bu isin şakasi yok... hayırlı bayramlar

Evt olacaksin kesinlikle

Selam kizlarr, bizde dun annemlerdeydik gelen giden bayagi bir yoruldum. Sicaklarda cok etkiliyor, dun kosturmacadan fazla hissedememistim kizimi birde yemekte yiyememistim yorgunluktan canim istememisti. Annem hasta oldugu icin mecbur bana kaldi gelenlerle ilgilenmek. Ama bugun evimizdeyiz ve kizimda kipir kipir cok sukur. Yorulmamaya calismaliyiz bebeklerimizde etkileniyor ama iste yapmadan da olmuyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…