2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım çok geçmiş olsun, babana da acil sifalar ama lütfen kendini cok üzme dertler gider elbet ama bebeklerimizi düşünmek zorundayız. .

Benim de 1 Temmuz'da randevum. Öyledir di mi.
Daha Dursun 6hafta var neredeyse. Erken gelmesin.

Canım babana da sana da geçmiş olsun, lütfen kendini yorma. Stres bu son zamanlarda çok etkiliyor. Sen kendine dikkat edeceksin ki bebek de zamanında gelsin. Aman bu aralar erken Doğum stresi sardı zaten. Dikkat edelim

Benim de 1 Temmuz'da randevum. Öyledir di mi.
Daha Dursun 6hafta var neredeyse. Erken gelmesin.

Benim de indi canım 2 haftadır filan, daha doğmadı
Arada bir kafasını sokuyor aşağılara hissediyorum ama ağrı sızı yapmıyor, antrenman yapıyor bence Vaktini bekler korkma sen, onlar nasıl doğacaklarını, ne zaman doğacaklarını bilirler, güven bebene

Canım benim bebek ters duruyor hala, ama aşağıya indi. Baskı hissediyorum zaten. Poposu aşağıda, dönemez artık sanırım. Neyse hayırlısı olsun zaten, bebek etken gelmesin de.
39. Haftayı doldurması bile çok önemliymiş beyin gelişimi açısından. Yurt dışında sezeryanı 39. Hafta bitmeden asla yapmıyorlar.
Muhtemelen biraz indi ama tam da Doğum olacak kadar inmemiştir.
Haftaya randevum var, bakalım meraktayım.

Iyi bayramlar herkese @arch2401 gözün aydın canım mis kokulunu alıp gitmene çok az kalmış daha da güzel günler kapıda

C Cimcime555 Geçmiş olsun cnm..Babana da 5acil sifalar Artik son demler zamaninda gelsin bütün genişler inşallah

Çok gecmis olsun cnm,kendine stres yapma su son günlerde etraftan cok bebegi düsünmek gerek,strese girmeyelim mümkün oldugunca.seninde umarım bebeşin bekler ve zamanında saglkla kucagına alırsın. İcimi ferah tut

Cok gecmis olsun arkadasına.insallah kuvezden de saglıklı bir sekilde cıkar annesiyle bulusur:) kız mıydı?
Bir de belirtileri neymis?

Edersin edersin bugün ben de gireceğim başta sadece güneşlenirim diyordum ama bu sıcakta içim gider kesin girerken çıkar üstünü çıkınca da hemen giy hiç bişe olmaz

Yok canım Ne yıkadım Ne de tamamladım. Eksikler var. Daha listeyi yeni yaptım, alışverişe çıkayım ben en iyisi bugün. Aklımda kalacağına.

git git canim. ben de birkac gun sonra cikip her seyi almayi dusunuyorum. ufak eksikler kalabilir,onlar tamamlanir ama onemli olan ilk adimda hastanede bebise ve bize lazim olacaklari halletmemiz. alalim,yikayalim,magazada duracagina,evde dursun kafamiz rahat olsun.

ohh mis gibi dogal cilek,afiyet olsun:))
ben dinlenerek geciriyorum. birazdan kendimde guc bulabilirsem kontrole gidecegim.
Saqol canim tesekkur ederim ohhh dinlen dinlen walla cok sicak disari cikmak akil isi deil yandim bende eve qirdim az uzaniyim yazik bebeqi hissetmiyorum bile surekli ayakta durmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…