Maşalahhh,,, tam bayram olmuş sana dün :) çok sevindim cnm. Öpücükler İrem'eKizlar bebegim dunden beri benimle ayni odada bu hafta taburcuyuz insallahbizden haberler böyle
Canım çok geçmiş olsun, babana da acil sifalar ama lütfen kendini cok üzme dertler gider elbet ama bebeklerimizi düşünmek zorundayız. .gunaydin herkese maalesef kizlar bendede haberler pek iyi degilmoral bozmamak için yazmim dedim ama . 2 gece önce nefes darlığı ve mide bulantisiyla acile gitti hemen dogumhaneye gönderdiler. nst baglandim sanci old. ve samsun kadin dofuma gitmemi söylediler ben istemedim. saatlerce orda bekledim serum takindim bebegin kalp atislari takip edildi. görüntüde hicbir zorun yoktu. o kadar bunaldim ki kagit imzalayip eve geldim. ertesi gün sancilarim çoğaldı hep yattim şükür bu sabah daha iyiyim. babamin yogun bakimda olmasi onu kaldirmam hastaneler stres üzüntü hersey üst üste geldi bu birdee ev tasoyacaktim bu hafta oda kaldi. dua edinde Bebisim biraz daha sabretsin. herkese hayirli bayramlar
Gözün aydin canimKizlar bebegim dunden beri benimle ayni odada bu hafta taburcuyuz insallahbizden haberler böyle
Giriyor galibaCanim annemde hep derki doqumu yaklasan kadinin qobeqiyle qogsu arasina 4 parmaqi tam yerlesirse doquma az kalmistir der bi yap bakalim :):) ayaktayken koy bi elini 4 parmak seklinde siqiyomu :):)
Benim de 1 Temmuz'da randevum. Öyledir di mi.nilselen benim de 3 gun once aşağı indi hatta ayna karşisinda belim daha ince görünüyor bebek asagida. Dogum kanalinin inme dereceleri varmis son asamasi dogum oluyor o yuzden biz daha ilk asmadayizdir diye tahmim ediyorum. Haftaya dr a soracağım. .
Canım babana da sana da geçmiş olsun, lütfen kendini yorma. Stres bu son zamanlarda çok etkiliyor. Sen kendine dikkat edeceksin ki bebek de zamanında gelsin. Aman bu aralar erken Doğum stresi sardı zaten. Dikkat edelimgunaydin herkese maalesef kizlar bendede haberler pek iyi degilmoral bozmamak için yazmim dedim ama . 2 gece önce nefes darlığı ve mide bulantisiyla acile gitti hemen dogumhaneye gönderdiler. nst baglandim sanci old. ve samsun kadin dofuma gitmemi söylediler ben istemedim. saatlerce orda bekledim serum takindim bebegin kalp atislari takip edildi. görüntüde hicbir zorun yoktu. o kadar bunaldim ki kagit imzalayip eve geldim. ertesi gün sancilarim çoğaldı hep yattim şükür bu sabah daha iyiyim. babamin yogun bakimda olmasi onu kaldirmam hastaneler stres üzüntü hersey üst üste geldi bu birdee ev tasoyacaktim bu hafta oda kaldi. dua edinde Bebisim biraz daha sabretsin. herkese hayirli bayramlar
Benim de 1 Temmuz'da randevum. Öyledir di mi.
Daha Dursun 6hafta var neredeyse. Erken gelmesin.
Canım benim bebek ters duruyor hala, ama aşağıya indi. Baskı hissediyorum zaten. Poposu aşağıda, dönemez artık sanırım. Neyse hayırlısı olsun zaten, bebek etken gelmesin de.Benim de saçlarım çok uzamıştı, artık banyo yapmak da banyodan sonra kurutmak da azap veriyor ve bitkinleştiriyordu. Geçen hafta kestirdim ve aşırı rahatladım. Banyo sürem ve sonrasında hazırlanmam da neredeyse 1 saat kısaldı. Eğer rahatsız ediyorsa kestir kurtul.
Eğer sorun ettiğin hamileyken saç kestirince bebeğe söyle olur böyle olur hurafesiyse biraz araştır, dini ve bilimsel olarak hiçbir şekilde kanıtı yok, hurafe uydurmaya meraklı bir toplumuz bu da kestiremeyeceğimiz ve kontrol edemeyeceğimiz bir şey olduğu için hamileliğe yüklenmişler hurafe konusunda.
Seninle aynı gündeyiz, bebek döndüğü için benim de karnım aynı şekilde aşağıda duruyor. Eğer doğum yaklaşmış olsaydı doktor en azından bir uyarı verirdi ama vermedi. Bebek aşağı inince doğum başlar derler doğrudur ama o genelde 37. haftadan sonra bebek doğum kanalına girince olanıdır sanırım. O zaman da zaten hem doktor söyler hem sen vajinada yoğun bir baskı hissedersin okuduğum kadarıyla. Ayrıca doğru bile olsa 37-38. Haftalarda olacağız birkaç hafta sonra o da zamanı olur. Ama bence bu bebekler daha dönebilir belli olmaz :)
Doğum hastanesine doğum için mi kontrol için mi gönderdiler? Keşke bir gidip kontrol ettirseydin, ne olur ne olmaz diye. Daha sık git doktoruna bari, gözetim altında tutsun seni. Babana da geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatır hayırlısıyla.
Ne güzelKizlar bebegim dunden beri benimle ayni odada bu hafta taburcuyuz insallahbizden haberler böyle
Çok gecmis olsun cnm,kendine stres yapma su son günlerde etraftan cok bebegi düsünmek gerek,strese girmeyelim mümkün oldugunca.seninde umarım bebeşin bekler ve zamanında saglkla kucagına alırsın. İcimi ferah tutgunaydin herkese maalesef kizlar bendede haberler pek iyi degilmoral bozmamak için yazmim dedim ama . 2 gece önce nefes darlığı ve mide bulantisiyla acile gitti hemen dogumhaneye gönderdiler. nst baglandim sanci old. ve samsun kadin dofuma gitmemi söylediler ben istemedim. saatlerce orda bekledim serum takindim bebegin kalp atislari takip edildi. görüntüde hicbir zorun yoktu. o kadar bunaldim ki kagit imzalayip eve geldim. ertesi gün sancilarim çoğaldı hep yattim şükür bu sabah daha iyiyim. babamin yogun bakimda olmasi onu kaldirmam hastaneler stres üzüntü hersey üst üste geldi bu birdee ev tasoyacaktim bu hafta oda kaldi. dua edinde Bebisim biraz daha sabretsin. herkese hayirli bayramlar
Kizlar bebegim dunden beri benimle ayni odada bu hafta taburcuyuz insallahbizden haberler böyle
Cok gecmis olsun arkadasına.insallah kuvezden de saglıklı bir sekilde cıkar annesiyle bulusur:) kız mıydı?Günaydınnn:) dün bi arkadaşımda hamileydi erken doğum yapmış. Bizlerle aynı haftalarda şuan. Biraz stresliydi gergindi. Son zamanlarda da biraz daha artmış bebekte etkilenip doğum stresine girmiş ve durduramaışlar doğmuş. Küvezde şuanda nezaman çıkacağıda belli değil. Lütfen şu son haftalarımızda sakin olalım kendimizide bebişleride strese sokmayalım:)
Giriyor galiba
Daha çantam hazır değil
Yok canım Ne yıkadım Ne de tamamladım. Eksikler var. Daha listeyi yeni yaptım, alışverişe çıkayım ben en iyisi bugün. Aklımda kalacağına.esyalari yikadin da sadece yerlesmesi mi kaldi canim?
Edersin edersin bugün ben de gireceğim başta sadece güneşlenirim diyordum ama bu sıcakta içim gider kesin girerken çıkar üstünü çıkınca da hemen giy hiç bişe olmazÇanakkale'nin ilçesindeyim canım buldum mayomu ama malum göbekten olmadı :)) sabah erken cikicaz erdege gidicez mayo bulurum belki de göbekten şu anda normal olucagini sanmıyorum anca bikini olur onunla da ne bilim ben rahat edemem gibi geliyor
Yok canım Ne yıkadım Ne de tamamladım. Eksikler var. Daha listeyi yeni yaptım, alışverişe çıkayım ben en iyisi bugün. Aklımda kalacağına.
Napiyosunuz kizlar bayram nasil qeciyo
ben buqunde koye qeldim cilek topluyorum kizima
Saqol canim tesekkur ederimohh mis gibi dogal cilek,afiyet olsun:))
ben dinlenerek geciriyorum. birazdan kendimde guc bulabilirsem kontrole gidecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?