2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayy kızlar bizim bi kızımız olacak ama ben rüyamda sürekli erkek bebek görüyorummm kaç oldu bu artık ismini bile koymuştum bugün doruktu adı.yok hastane gidiyorum kız beklerken erkek felan tuhaf tuhaf rüyalar..

Benim kuzene 9 ay kiz kiz dediler doquma qoturdu bebeqin esyalarini falan bi dogduki erkek bizde nasil olur bizimki kizdi oyle bisey olurmu falan dedik battaniyeside pembeydi bitane mavi buldukta ole qetirmistik ewe

Benimde yegenime kız dediler, herşeyi pembeydi .bir baktık oğlan çıktı. Annesi hep hissediyordu erkek diye. Ama hep pembe yapıldığından bir süre kız şeyleri giydi bazen belli olmuyor. Erkek diyorlarsa pek degismezmis de kızda değişebilir diyorlar. Ama gösteriyor mu kız iste diye dr o bölgeyi. Bizde her seferinde pipisi diye gösteriyor da

C Cimcime555 canm çok üzüldüm senin baban adına ama öncelikle kendini ve bebeğini düşünmek zorundasın.ve tabi diğer evlatlarinida o yüzden herşeyi dozunda yaşamak lazım.allah babacigina sifa versin. Ama sende kendini uzme. Stres olmamaya çalış. Herşey olacağına varıyor. Evlatlarımız anne karnında bir gün bile fazla dursa kâr onlar için

arch2401 Canm senin adına da çok sevindim.bu mutlulukla sütun daha çok gelecek ve Bebeğin daha hızlı buyuyecek eminim. En kısa sürede iremle evine donmen dilegiyle

Selam hatunlar... biz de annemlerde geç kahvaltı yaptık, teyzeme gittik geldik, sonra tekrar anneme gittik kuzenler vs geldi, onlarla oturduk... yarın kardeşimin sonraki gün de babamın doğumgünü... hediye almaya gidicek dahi halim yoktu, eşim aldı geldi saolsun.. şimdi o uyuyor, Ayşe oyuna daldı ben de ne yapacağımı bilemedim boş boş oturuyorum :)) yarın ince temizliğe devam... ondan sonra da rahat rahat beklerim inşallah :))

doktordan geldim simdi. karin cevresi 2 hafta geriden geliyor. doppler ve nst ye gonderdi. kilosu 1270 gr. 2 haftada 150 gr. almis sadece. plesantadan beslenemiyor olabilirmis. geriden gelmeye devam ederse iyi degil dedi. suyu iyiymis. canim sıkıldı.

Ya acaba ne yapilsa iyi olur sen canini sikma moralinide bozma bunun bile etkisi vardir cnm duzelir hatta one bile gecebilir daha vaktimiz var B bursa_83

benim beslenmemle duzelecek bir sey mi dedim,hayir dedi. doppler de daha detayli bakiliyormus. bakalim ne diyecekler.
30+2 deyiz ama karin 28+3 müs. insallah yetisir canim. sagol,moralini bozmamaya calissam da elimde olmuyor.

CNm kaçıncı haftndı? Takvimin yok ya göremedim?

Kızlar bu nedir çok güldüm yaa:)
Ben böyle şeyleri sevmiyorum hiç yaa :) bi arkadaşım da kask almıştı, çok güldüm,, kullanamıcaksın boşuna alma dedim ki çocuk da takmadı zaten :) bi de çocuk bunu kullansa bile bu durumda düştüğünde hiçbişey hissetmicek, otokontrolü doğru şekilde gelişmez gibi geliyo bana :)

benim beslenmemle duzelecek bir sey mi dedim,hayir dedi. doppler de daha detayli bakiliyormus. bakalim ne diyecekler.
30+2 deyiz ama karin 28+3 müs. insallah yetisir canim. sagol,moralini bozmamaya calissam da elimde olmuyor.
Cnm ama ben 32 de gittiğimde 1900 dü. Hatta Ayşe 1750 gr dı. Çok iyi hatırlıyorum. Sanki çok fazla fark yok gibi iki hafta için. Şimdiden panikleme,, dopplerde ne çıkıcak bakalım.

Cnm ama ben 32 de gittiğimde 1900 dü. Hatta Ayşe 1750 gr dı. Çok iyi hatırlıyorum. Sanki çok fazla fark yok gibi iki hafta için. Şimdiden panikleme,, dopplerde ne çıkıcak bakalım.

beslenmeme dikkat ediyorim ama iste acaba alamiyor mu diye dusunmeye basladim. bir sorun olmasin da kilosu az da olsa toplar. geriden de gelse yavas yavas da olsa ilerlemesi onemli dedi,ilerlemesi tamamen durmasin yeterki dedi. ilerlemesi durursa nolur diye soramadim,cevabi duymak istemedim. saglikla dogacagini dusunmek istiyorum.

Aynen çok saçma sürekli böyle gezemez bide yani. Azda poposunun üstne düşsün bişe olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…