İkinci olduğu için sokmayacaktı normalde cnm. Sadece geçen hafta akıntıdan şüphelenip gidince soktu. Ama senin ilk olduğu için zaten başlayacaktın tabi.
Selam hatunlar... biz de annemlerde geç kahvaltı yaptık, teyzeme gittik geldik, sonra tekrar anneme gittik kuzenler vs geldi, onlarla oturduk... yarın kardeşimin sonraki gün de babamın doğumgünü... hediye almaya gidicek dahi halim yoktu, eşim aldı geldi saolsun.. şimdi o uyuyor, Ayşe oyuna daldı ben de ne yapacağımı bilemedim boş boş oturuyorum :)) yarın ince temizliğe devam... ondan sonra da rahat rahat beklerim inşallah :))
Kızlar bu nedir çok güldüm yaa:)
benim beslenmemle duzelecek bir sey mi dedim,hayir dedi. doppler de daha detayli bakiliyormus. bakalim ne diyecekler.
30+2 deyiz ama karin 28+3 müs. insallah yetisir canim. sagol,moralini bozmamaya calissam da elimde olmuyor.
Du canım hemen,kendine stres yapma.. hem tüm doktorlar 3 haftaya kadar olabilir diyor,seninki 2 haftaymıs. Bir de cok cok düsük deil kgsu sanki.
Bir dopplere gir bakalım,ne dicekler
Ne zaman gireceksin dopplere?
bu haftalarda herkesin daha fazlaydi sanki.
bakalim doppler cekilsin de,ne diyecekler.
aradim ama bayram bitince arayin dediler,carsamba arayacagim. insallah hemen verirler.
Yani netten de baktım ,hep 30. Hafta icin 1300 civarı diyor. Seninki de o yüzden cok düsük gelmedi bnm 29da fln 1380 di.
Du bakalım bir gir de dopplere insallah güzel haberler alacaksın.icini ferah tut...kendini de bebişini de üzme cnm
Heh söyle bi rahatla:) üzme bebişini ,sonra dopplerden de iyi haberleri alırsın insallah :)evet canim ben de simdi baktim:)
aynen senin dedigin gibi. rahatladim biraz. sagolasin:)
ilk duyunca insan bi kotu oluyor da yarina daha iyi olurum insallah. bebisim ben uzulunce uzulecek,onu da uzmemem lazim.
aynennn :) saol cnm :) şimdi de bisiklete binmeye indiler bahçeye, nereden baksan bi saat daha rahatım :)))) insan dakikaları bile değerlendirmek istiyo gerçekten :)Simdiden dogum günleri kutlu olsun:)
Fırsat bulmusken bos bos otur da dinlencok geçmiyor senin eline boyle zamanlar canım
sanciya mi bakiliyor nst de?
Heh söyle bi rahatla:) üzme bebişini ,sonra dopplerden de iyi haberleri alırsın insallah :)
Aynen çok saçma sürekli böyle gezemez bide yani. Azda poposunun üstne düşsün bişe olmaz
İki ayrı şeye bakılıyo cnm,, birincisi annenin ağrısı (sancısı) var mı.. ikincisi bebeğin kalp atış hızı. hareket ettiğinde düğmeye basıyorsun ve kalp atışları hızlanıyor mu diye bakılıyor. Sırt üstü uzanarak yapılıyor, kesinlikle zor değil ve içeriden dışarıya ses dalgası falan verilmiyor... İçerideki ses dışarı veriliyor. Yani bebeğe de sana da hiçbi zararı yok
Cnm bak insanlar herşeyi çok abartıyolar. Nesi zor olabilir ki? Altı üstü bi kemer takıp yatıyosun. Yani bizim kadınlarımız nazı niyazı biraz fazla abartıyo bence. Onu diyene sen de "doğuma nasıl girmeyi düşünüyosun" diyeceksin :))) hiçbişey yok.. evet bebek uyuyosa sıkıcı olabiliyo uzadığı için ama o kadar da sıkılmaktan bişey olmazilk nst ye giriyoruz yani,hadi bakalim,hayirlisi:)
gecen gun okumustum bi yerde,cok zor nst diye,merak ettim nesi zor olur ki diye ama sen tam tersini yazdin,senin anlattiklarin rahatlatti :)
Cnm bak insanlar herşeyi çok abartıyolar. Nesi zor olabilir ki? Altı üstü bi kemer takıp yatıyosun. Yani bizim kadınlarımız nazı niyazı biraz fazla abartıyo bence. Onu diyene sen de "doğuma nasıl girmeyi düşünüyosun" diyeceksin :))) hiçbişey yok.. evet bebek uyuyosa sıkıcı olabiliyo uzadığı için ama o kadar da sıkılmaktan bişey olmazmesela kaç aydır buradayız, hiç "ben çok aşeriyorum, kocam sabaha kadar kavun karpuz aradı" diyen olmadı dikkat ettiysen. Bir iki kere olur tabi; ama kimi kadın var her gün olmayacak şeyler istedim diyor.. o bana ya bedenen ya da pskilojik olarak bir sıkıntı olduğu izlenimini veriyor mesela.. takılma sen insanlara.. biz aklı selim kadınlarız, nst nedir ya,, o bizden korksun :)))
Aynen cnm,, duyucaksın inşallah. Ben bu haftada durup dururken böyle bi sorun ortaya çıkacağına inanmak istemiyorum. Sen de olumlu düşün,, geçicek :)hakkaten dedigin gibi abartmayi seviyoruz:)
sanirim bunlari duydukca ben daha cok korkuyorum dogumdan. nst bile cok zorsa normal dogum nasildir diyorum:)
neyse biz onlari duymuyoruz,olumlu yorumlari duyuyoruz:))
ayrica da saglikli oldugunu ogrenelim de gerisi onemli degil.
Canım bende bı hafta 30+4 te muayene oldum benimkide 5 gün geriden geliyor 1544 gr çıktı ki bizimki 21 haftafa 10 gün ileriden takip ediyordu doktorum sorun yok dedi bende hiç endişelenmiyorum canım. Çünkü benim şlk bebekte 2930 gr doğmuştu bundada böyle olsa çok şükür derim canım. Lütfen endişelenme inşallah dopler sonucu iyi çıkar içini ferah tut. Hem küçük doğan bebekelr komando gibi aradakş farkı çok iyi kapatırlar. Benim bebeğim doğduğunilk ay 2300 gr almıştı düşün .bu haftalarda herkesin daha fazlaydi sanki.
bakalim doppler cekilsin de,ne diyecekler.
aradim ama bayram bitince arayin dediler,carsamba arayacagim. insallah hemen verirler.
Cnn 30+2 de oğlum 1540 gr çıktı. Dr iri bebek sana göre dedi. Siz minyon musunuz acababenim beslenmemle duzelecek bir sey mi dedim,hayir dedi. doppler de daha detayli bakiliyormus. bakalim ne diyecekler.
30+2 deyiz ama karin 28+3 müs. insallah yetisir canim. sagol,moralini bozmamaya calissam da elimde olmuyor.
Canım benim de 2.5 aydır geriden geliyo 10 gün malesef..2 aydır 15 de 1 gidiyorum doktora takip ediyo..Allah korusun durmasın ya da daha da gerilemesin diye..Sen yine de beslenmene dikkat et..Cok takiyodum bende ama artık takmamaya çalışıyorum..en son gittigimde biraz minyon olacak dedi doktorda yapısal dedi gelişim geriliği degil dedi çünkü kilo almaya devam ediyo çok sukur..Bende 32+1 de 30+5 görünüyordu kilosu da 1700 du 1 hafta önce işte.. Gününü yakalayamadı ama haftada 180_200 gr aliyo..umarim doppler de kötü bi sonuç çıkmaz sadece minyon bi bebistir..Kalbini hiç bozma cabuk etkileniyo bidiklar..Bi de yeni mi farkedildi canim ? Bi önceki kontrolünde gunundemiydi ?benim beslenmemle duzelecek bir sey mi dedim,hayir dedi. doppler de daha detayli bakiliyormus. bakalim ne diyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?