Kızlar bugün misafirim vardı. Hiç dinlenemedim nerdeyse. Ödem oldum ya ayaklar şişti gobegim bile şişti. İki ay nasıl geçecek. Cok ta sıcaktı bugün ankara.
ilk nst ye giriyoruz yani,hadi bakalim,hayirlisi:)
gecen gun okumustum bi yerde,cok zor nst diye,merak ettim nesi zor olur ki diye ama sen tam tersini yazdin,senin anlattiklarin rahatlatti :)
Kızlar bugün misafirim vardı. Hiç dinlenemedim nerdeyse. Ödem oldum ya ayaklar şişti gobegim bile şişti. İki ay nasıl geçecek. Cok ta sıcaktı bugün ankara.
Burası da fena cnm bol bol su iç, wc anlamında çok zor biliorum ama o şişlik hissi başka türlü geçmiyor... sıcaklığı da olduğundan fazla hissediyoruz zaten, ben de çok merak ediyorum nasıl geçicek.. ama şöyle avunmaya çalış, lohusalığın eylüle denk gelicek ki o da nispeten serin olur. Ben ağustosta göbek yerine bebekle ne yapıcam çok merak ediyorum (
Bbursa_83
canim qitmissin kontrole yeni okudum.Hic canini sikma benimde 26 haftayken kafa capi 24 cikmisti bak gecen qun qittiqimde duzelmisti bence artik beslenmeyle falan alakasi yok dikkat et ama kendini suclama canini sikma olurmu
Saat vs bakamadım canım hiç ama yarım saate yakın sanki
Telefon fln alabilir miyiz acaba orada onu soracam bi dahakine
Bide ben sancı zamanı orada yattığımı düşündüm moralim bozuldu çok kötü değil ya sıkıcı ama :)
Bbursa_83
canim qitmissin kontrole yeni okudum.Hic canini sikma benimde 26 haftayken kafa capi 24 cikmisti bak gecen qun qittiqimde duzelmisti bence artik beslenmeyle falan alakasi yok dikkat et ama kendini suclama canini sikma olurmu
benimki iki haftada 150 gr. almis,ona cok uzuldum. cok az almis ki o kadar da dikkat ediyorum beslenmeme.bundan sonra daha cok alir insallah.
ben de gelisim geriligi olmasin da kilosunun az olmasina raziyim.
15 gun once gittigimizde 1 haftalik gerilik var dedi ama karin diye ozellikle soylemedi.
bugun baş cevresi uyumlu ama karin biraz daha kucuk dedi.daha once de bagirsakla ilgili bir seyler gormustu ya,o gecti sayilir. simdi de bu cikinca karinda bir sorun mu var acaba diye dusundum.
rabbim hepimize hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Aynı şekilde canım bizim gününde giderken 2 haftada 150 gr gibi almıştı öyle başladı gerilik..Ama aliyo hiç merak etme duzeliyo..Takibe alıcak bakti ki minik minik de olsa kilo aliyo tamam dicek..Ki benim bidigin çoğu yeri uyumlu degil..Duzelicekler inşallah doğana kadar
Aynı şekilde canım bizim gününde giderken 2 haftada 150 gr gibi almıştı öyle başladı gerilik..Ama aliyo hiç merak etme duzeliyo..Takibe alıcak bakti ki minik minik de olsa kilo aliyo tamam dicek..Ki benim bidigin çoğu yeri uyumlu degil..Duzelicekler inşallah doğana kadar
Kizlar mideyi bozdum sanirsam ya yerlerde kivrandim karin aqrisindan heralde oyuzdendir demi aklima kotu bisey qetirmek istemiyorum biraz dus falan aldim qecti qibi
Benimde yegenime kız dediler, herşeyi pembeydi .bir baktık oğlan çıktı. Annesi hep hissediyordu erkek diye. Ama hep pembe yapıldığından bir süre kız şeyleri giydi bazen belli olmuyor. Erkek diyorlarsa pek degismezmis de kızda değişebilir diyorlar. Ama gösteriyor mu kız iste diye dr o bölgeyi. Bizde her seferinde pipisi diye gösteriyor da
Kızlar iki sorum olacak.
İlki, birkaç ay önce bir arkadaş süt kartından bahsetmişti? Onunla ilgili bir işlem yapan, soran soruşturan, kartı alan falan oldu mu? Ben hala soramadım da.
İkincisi, bu aralar kordon kanı ve dokusunun saklanması konusunda araştırma yapıyorum. O konuyla ilgilenen var mı aranızda? Ben kan ve doku saklatmaya karar verdim çünkü.
Benim sağlık ocağım 28. Hafta kontrole çağırdı süt kartı ister misin dedi tabi isterim dedim :) belediyenin bir biriminden kartımı aldım mesaj geldi kartınıza şu 20 tl yüklendi diye gidip sütleri aldım. geçen gün ikinci yattı hatta. belirledikleri marketler var gidip alıyorum.
Her yerde aynımı bilmem ama. sağlık ocağını ara istersen onlar daha iyi yardımcı olur.
Kızlar iki sorum olacak.
İlki, birkaç ay önce bir arkadaş süt kartından bahsetmişti? Onunla ilgili bir işlem yapan, soran soruşturan, kartı alan falan oldu mu? Ben hala soramadım da.
İkincisi, bu aralar kordon kanı ve dokusunun saklanması konusunda araştırma yapıyorum. O konuyla ilgilenen var mı aranızda? Ben kan ve doku saklatmaya karar verdim çünkü.
Ben bildiklerimi soyliyim canım bı ara bende araştırdım ama en fazla 10 yada 15 yıl saklatabiliyorsun sonra kanın zamanı geçiyormuş ikincici heryil belirli bir kira bedeli oduyorsun saklattigin laboratuvara
Bbursa_83
bak arada olabiliyormuş demekki hiç takılma sağlıkla doğucak İnşaAllah. Her bebeğin kilo alımı farklı omunla ilgili bence. Mesela ben oğlumun kilo alımıyla bununkini kıyaslıyorum her kontrol sonrası 30. Haftaya kadar çok yakındı kiloları şu an hiç alakası yok. Demek her bebek farklı bir sorun yoktur eminim gönlünü ferah tut.
Burası da fena cnm bol bol su iç, wc anlamında çok zor biliorum ama o şişlik hissi başka türlü geçmiyor... sıcaklığı da olduğundan fazla hissediyoruz zaten, ben de çok merak ediyorum nasıl geçicek.. ama şöyle avunmaya çalış, lohusalığın eylüle denk gelicek ki o da nispeten serin olur. Ben ağustosta göbek yerine bebekle ne yapıcam çok merak ediyorum (
Herkese günaydın kızlar...
Daha önce bahsetmiştim. Eşim annesi gelecek doğum için ama bana pek faydası olmayacak eminim demiştim. Eşim dün mantıklı ve sesli düşündü. Ben doğuma giderken kızımı anneme emanet edemem oturup hiç oynamadı şimdiye kadar kizimizla, parka da ben bırakamam bakamaz çok hantal dedi, erkenden gelmesinin bi anlamı yok, birde bileti de ben alicm masraf da olck doğum zamanı dedi. En iyisi doğum eylül başı diyelim ağustos sonuna bilet alayım dedi. Yani çok şükür önceden gelmiyor kv. Kendi kendine böyle düşünmesi hoşuma gitti , gerçekleri görüyor hiç değilse. O gelmeden doğum olursaada kizimizi ya komşuya birakicm, ya yanıma alicm artık. Böylesi daha güzel bizim için.
Bugünde kismetse tarhanami kurup haftasonu kurutup kaldircm yavaş yavaş hazırlıklarmi bitirmem lazım