2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
@bursa_83 canim qitmissin kontrole yeni okudum.Hic canini sikma benimde 26 haftayken kafa capi 24 cikmisti bak gecen qun qittiqimde duzelmisti bence artik beslenmeyle falan alakasi yok dikkat et ama kendini suclama canini sikma olurmu
kizlar sakın canınızı sikmayin daha inxede yazmıştım benim ortanca kizimda 6 aya kadar hoc sorun yoktu sonra hersey ters fitti kafasi 29 hafta ise karni 31 hafta bacaklari 34 hafta gibi karma karışık büyüdü ve 3 ayri dr gittim hepside doguma kadar ayni seyleri söyledi hep vücut ölçüleri farkli gidiyordu dr sakat sofabilir bilemeyiz dedi ve düşünün cektigum üzüntüyü. sonunda doğum olunca birde baktikki hicbir sorun yok dr larda şaşırdı kizim 3.250 gr ve çook saglikli dogdu. rabbimin sinaviydi galiba. sakin üzülmeyin

Kan +doku=3500-4000₺ arasında saklanıyor
Genellikle 250-400₺ arası bir parayı hastanede kanı almaya geldiklerinde veriyorsun. Ardından testlerini yapıyorlar, saklanmak için uygunsa geri kalan parayı taksite bölerek ödüyorsun. İlk yılın saklama ücreti de içinde.
İkinci sene ve sonraki senelerde yıllık saklama ücret 180-200$ veya € diyorlar.
Birkaç farklı firma var tabi ama fiyat aralıkları bu.

Aynen canım sen içini ferah tut allahın izni ile güzel çıkacak sonucun. Aynen canım sağlık problemi olmasında küçük olsun hiç problem değilz

Ben bildiklerimi soyliyim canım bı ara bende araştırdım ama en fazla 10 yada 15 yıl saklatabiliyorsun sonra kanın zamanı geçiyormuş ikincici heryil belirli bir kira bedeli oduyorsun saklattigin laboratuvara
Kan için durum dediğin gibi. Daha doğrusu kişinin kilosu arttıkça o saklanan kan az gelmeye başlıyor işe yaramaz olabiliyor. Örneğin 50 kg bir insan için o miktar kan yeterli olmuyor o nedenle 16sene diyorlar. Ama doku ile birlikte saklatınca birbirine destekli bir kullanım olabiliyormuş. Bir de o kök hücrelerin çoğaltılma durumu da önümüzdeki 15 yılda değişebilirmiş.
Yıllık saklama ücreti sadece kan 100€$ ve doku+kan 180-200$€ dolar veya Euro diyorlar.

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimiz için... ama bu nasıl sıcaktır ya yemin ediyorum orta yerimden çatlayacağım. Birde bursadayım . Allah adanadakilere mersindekilere yardım etsin.

Evet canim daha oncede soylemistin bunu walla hicbiseyi kafaya takmamak lazim ama uzuluyo insan kendini suclu hissediyo acaba bisey warmi diye cok sukur artik Rabbim'ize biraktik herseyin hayirlisini o bilir.Saqlikli bi sekilde doqsunlarda hepimiz rahatlayalim bi bu arada babanada cok qecmis olsun umarim hayirlisiyla atlatir duzelir sende kendini cok uzup yipratma hersey insanlar icin napalim ne yazildiysa onu yasiyoruz

Günaydın kızlar. Benim dr'um her gittiğimde bebeğin izlemi bittikten sonra benimle ilgili herşeyede bakıyor ultrasonla. Yumurtalıklar batın bölgesindeki organlarımın hepsine ve dikkatimi en çok çeken böyle ultrasonda bişey var ona geçince renkli doopler gibi benim damarlarım renkli görünüyor. Anlatıyor işte aort damarın bu falan diye. En son geçen hafta gittiğimde yine öyle bakarken bak dedi bunlarda bebeğini besleyen ona kan akışını gelişmesini sağlayan damarlar dedi. Sesinide dinliyor aynı kalp atışı gibi. Hem sağda hem solda var. Sonrada dediki seninkiler makina gibi çalışıyor senin bebek çok iyi besleniyor zaten iri olacak böyle giderse dahada erken alabiliriz 5kg kadar çıkabilir kilosu dedi. Tabiiki düzenli beslenme şart ama bence en önemlisi bu bahsettiğim olay. Bende yeni öğrendim bunu:) ben yediklerime dikkat ediyorum sağlıklı besleneyim diye. Ama akşam yemeği yemiyorum mesela. Onun yerine salata çorba yoğurt meyve gibi hafif şeyler yiyorum. Bugüne kadar hiç tıka basa yemedim mesela. Az az sık sık ama sağlıkkı. Hem midemi gece daha az rahatsız ediyor hemde ben fazladan kilo almamış oluyorum. Benim dr da bunu destekliyor. Ayy çok uzun yazdım galiba:)

Bursa_83 Çan'ını sıkmamaya çalış Can'ım dopler çekindiğinde herşey olumlu çıkar inşallah olmazsa başka bır doktorada gıdersın

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimiz için... ama bu nasıl sıcaktır ya yemin ediyorum orta yerimden çatlayacağım. Birde bursadayım . Allah adanadakilere mersindekilere yardım etsin.
valla osmaniye mersin derken ben de çatladım çatlıycam çok şükür ki bugün dönüyoruz devamlı bırda olanlara Allah yardım etsin

valla osmaniye mersin derken ben de çatladım çatlıycam çok şükür ki bugün dönüyoruz devamlı bırda olanlara Allah yardım etsin
Amin canım gerçekten çok bunaltıcı bir hava var allah hepimize yardım etsin . Ben ilk doğumu ekimde yapmıştım. Lohusa dönemimde resmen ter döküyordum emzirirken kış botu atletle yattığımı biliyorum. Şimdi doğum ağustosta yapacağız allah yardımcımız olsun sıcaklarda ne yaparız bilmem.

Troid ilacımın dozajının değiştiğini düşünüyorum, birkaç gündür kalp çarpıntım had safhada.
Sıcaklar da eklenince, nefes alamaz oldum
Son aya giriyoruz hayırlısıyla, umarım rahat geçer temmuz ayı

Valla osmaniye mersin derken ben de çatladım çatlıycam şükür ki bugün dönüyoruz devamlı bırda olanlara Allah yardım etsn

Valla osmaniye mersin derken ben de çatladım çatlıycam şükür ki bugün dönüyoruz devamlı bırda olanlara Allah yardım etsn

Troid ilacımın dozajının değiştiğini düşünüyorum, birkaç gündür kalp çarpıntım had safhada.
Sıcaklar da eklenince, nefes alamaz oldum
Son aya giriyoruz hayırlısıyla, umarım rahat geçer temmuz ayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…