2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
doktor da oyle dedi,az da olsa gelisme olmasi onemliymis. geri gitmesinler de daha zamanimiz var,toparlayacaklar insallah.

Benim ikinci hamileligim ilkinde de bunda ha her yeri tam uyumlu olmadı hiç. Ben hiç takilmiyorum bu ölçümlere 2 veya 3 haftaya kadar buyuk veya küçük olabilir önemli olan gelişmeye devam etmesi. Bu ölçümler cihaza ve doktora göre farklılık göstere biliyor aynı gün aynı doktor 2 farklı cihaza başka farklı sonuç verebilir mesela veya aynı cihaza farklı 2 doktor başka yine başka başka sonuçlar verebilir. Rahim içi kapalı kuru malesef söylenenler görünenler yüzde yüz doğru olmuyor. Inşallah zamanında sağlıkla doğdun kuzucuklarimiz.

saol cnm,, mutlaka sorucam bu gittiğimizde :)

Ay hele ben var ya, ne zahmetsiz hamileyim diyorum kendi kendime. İnsanın canı bu kadar haftada hiç mi evde olmayan bir şey istemez ya, evde olmayan olmayacak şeyse aklıma gelmiyor, eşim alıp geldiyse ertesi sabah ondan isteyerek uyanıyorum aklıma nereden geldiyse. Ya da yemek yapıyorum sabah gözümün önünde o yemek uçuşuyor, masrafsız hamile :)
Bir kez hiç sevmememe rağmen Şerbetli bir tatlı çekmişti canım onu da kayinvalidemlee bize geliyordu, gelirken almışlar. Haftasonu da annem yapıp getirmiş şansıma, o kadar yani :)

Hiç germe kendini, gelişimi devam ediyorsa hiçbir şey olmaz ufak tefek tatlı bir yavruşun olur, strese girip kendini de bebeğini de üzmemeye çalış. Zor ama doppler'a kadar bekle en azından moralini yüksek tutup sonra da inşallah kendini üzmene zaten gerek kalmayacak :)

Hadi gözün aydın, eşin kendi bulmuş doğru yolu, rahatsın artık

Ben de nazlanmak istiyorum, bu sefer iyice faydalanıcam hamileliğim nimetlerinden demiştim hatta ama olmuyor :) dediğim gibi tamamen olmasa da büyük kısmı psikolojik ve kapristen kaynaklı geliyor bana :)

Ben de nazlanmak istiyorum, bu sefer iyice faydalanıcam hamileliğim nimetlerinden demiştim hatta ama olmuyor :) dediğim gibi tamamen olmasa da büyük kısmı psikolojik ve kapristen kaynaklı geliyor bana :)

Yapı meselesi biraz da ben tüm ilgi üzerimde olsun istemeyen biriyimdir, naz yapayım falan pek yok bende. Hele ki eşim kendini yorsun hırpalasın uykusuz kalsın falan hiç istemem, bunların üzerine zaten üstüme düşen insanı bir de canım şunu çekti diye gecenin bir yarısı saçma bir meyve almaya göndermek vicdanımı mahvedeceği için canım da edepli uslu zamanlarda edepli uslu şeyler çekiyor. Aşırı ilgi meraklısı bir insan da muhtemelen bazen sırf hamileyim ben diye hissetmek için gecenin bir yarısı kaldırıp mevsim dışı alakasız bir şey isteyebilir ve bundan da mutlu olabilir, gurur duyabilir, dediğin gibi psikolojik ve egoistik bir yere varıyor işin sonucu bu isteklerin aşırı olması halinde. Makul olanlara laf yok tabi yoksa uykudan yemek isteyerek uyandığımı biliyorum sabah sabah soğuk soğuk yemiştim. Bir çatal alır bırakırım derken 2 tabak yemiştim bir de

Kızlar bişey sorucam. Benim bebeğim çok hareketli yani gece gündüz hiç durmaz normalde. Ama dün sabahtan şimdiye kadar çok nadir ve çok zayıf hareket ediyor. Dün çok önemsemedim olabilir belki diye. Ama bugünde aynı ve kahvaltıdan sonra şiddetli değil ama karın ağrısı ve mide bulantısıda başladı. Acaba bi sorunmu var yoksa aniden hareketleri azaldı diye kuruntumu yapıyorum bilemedim. Şekerli yiyip sol tarafımafa yatıyorum ama yok ya hiç hareket etmiyor yada çok zayıf minik minik ediyor. Peki bu karın ağrısı ve bulantı neden oldu. İlk defa böyle kafamda deli sorular oldu Şimdi dr umu aradım araç kullanıyorum uzun yoldayım msj yaz dedi. Yazdım ama henüz dönmedi. O dönene kadar size sorayım dedim.

Muhtemelen önemli bir şey değildir. Dün çok yorulduysan ondan az olabilir. Ben de çok yorulduğumda az hareket ediyor. Doktorundan haber gelene kadar bekle, gün içinde döner o sana, önemli bir şeyse zaten talimatlarını verir ne yapman gerektiğine dair. Haber gelene kadar panik yapmamanı öneririm. Sen de elini karnına koy, konuş oğlunla belki tepki verir bazen konuşmaya tepki veriyor bebekler.

Benim de ikisinde de hamile olduğumu öğrenmeden önce istemişti canım acaip bişey :)))) sonra dediğin gibi makul ve masum şeylere dönüştü :) yazık adamlara ya, dediğin gibi ben de kıyamıyorum çoğu zaman... geçen içim yanmış soğuk kahve istedi cnm.. evde de nası olduysa bırak soğuk kahveyi buz bile yok; sebilde su bitmiş soğutmamış falan.. getir'e baktık orada da yok... baktım garibim dondurmayı çırpmış kahve falan eklemiş, baya da güzel bişey yapmış :)) zaten elinden geleni yapıyor, abartmayayım bari diyorum :))

merhaba kızlar uzun süredir sizi takip ediyorum yazma fırsatım olmamıştı. Bir arkadaşımız 12 aylık dönem boyunca ay ay rakam yazan tişörtler vardı onların linkini paylaşmıştı. aradım maalesef bulamadım tekrar yollar mısınızz not alan varsa ?

Ya o nst nasıl birşeyse benimki de öyle olmuştu. Çocuk karnımdan çıkacak gibi hareketlenmişti. Ama bu pek hoşuma gitmedim benim, acaba rahatsız mı oldu diye düşünmeden edemedim.
Her halükarda kımıldasınlar da annelerini üzmesin bıdıklar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…