2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz çıktık. Hareketleri normal çıktı. Oğluşum hiç durmadı. Hani çocuklar anneyi babayı yalancı çıkartır ya. Uyumuyor dersin bi yere gidince mışıl mışıl uyur. Yada yemiyor dersin başka yerde yer bitirir. Benim fındığımda doğmadan annesini yalancı çıkarttı:) neyse önemli olan herşeyin yolunda olması. Derin bir oh çektim.

Hadi gözün aydın canım.

Bana da bir iyilik geldi ki sormayın, bütün evi süpürdüm, annemin evini bile süpürdüm. Bir sürü ütü yaptım. Minnağın kıyafetlerini yıkadım astım. Doğum öncesi enerjisi olmasın

Hoşgeldin cnm. Ben paylaşmıştım ama onları silmişim. Yalnız sonradan en çok buradakileri beğendim : http://www.mirdesign.com.tr/12-aylik-bebek-seti,TA-5.html
Bak bakalım istediğin gibi mi :)

hayırlı bayramlar sevdiklerimiz ve sevenlerimizle bebişlerimizle nice bayramlara inşlhh
ancak fırsat bulabildim baya yazmışsınız şimdi geçmişi okumaya başlıyorum umarım herkes iyidir:)

Maşallah cnm :)

Bana da bir iyilik geldi ki sormayın, bütün evi süpürdüm, annemin evini bile süpürdüm. Bir sürü ütü yaptım. Minnağın kıyafetlerini yıkadım astım. Doğum öncesi enerjisi olmasın
Ellerine sağlık cnm. Arada geliyor öyle bi kuvvet gerçekten :) benim de kadın yarım gün gelebildi. Anca bi odayı bitirdik. Sonra dışarı attık kendimizi maaile. Market alışverişi, oyuncakçı, yemek vs derken bu saat oldu... bi ara eşime siz mağazada bekleyin ben wc'ye gideyim dedim, biraz ilerledim Ayşe'nin ağlama sesi... nasıl döndüm koştum korkudan bilmiyorum. Yerde ahşap kütükler var, onlara çarptı sandım ama Allahtan yere düşmüş sadece. Yine de dudağı şişti azcık gözünü ayırmaya gelmiyo,,, çok hareketli bu ara... tabi anne diye ağladı, kucağıma aldım epey dayanamayıp... şimdi de heryerim sızlıyo bütün bu yorgunluklar toplanınca. Yarın oyun ablası gelicek ve kendime 4 saat boyunca yatma sözü verdim :)))

Kızlar buara rüyalar coştu kiminde bebek emziriyorum kiminde hazırlıklarımı yapmadan bebek gelmek istiyor :)
Ben ilkinde hamile olduğumu öğrenmeden önce emzirdiğimi görmüştüm cnm... ki aklımın ucunda dahi yoktu bebek falan.. gemide, çok çalkantılı bi denizin ortasındaydık,,, bebek benim mi değil mi anlayamıyordum... annem de bir yandan ısrarla emzir diyordu... acaip bi histi,, uyandığımda çok uzun süre etkisinde kaldım... resmen içim acıdı o an kucağımda değil diye... gerçekten de epey çalkantılı süreçler yaşadık sonrasında,, ve bununla beraber o emzirme hissi de birebir aynıymış.. aylar sonra gerçekten emzirirken çok tanıdık gelmişti :))) hamilelikte hisler çok kuvvetli oluyor sanırım, rüyalara da yansıyor bir şekilde bu durum :))

Bizde dün gece ilk nst mizi yaptırdık bana hic zor gelmedi 20 dk sürdü ve çok güzeldi. Bebegimin kalp atışlarını duymak tekmelediği zamanki o sesler falan harikaydı bence. Kıpır kıpırdü hic durmadı zaten korktum acaba etkileniyormu diye ama etkilenmezmiş. Birde sıcaklardan bahsetmişsiniz bende nasıl ter atıyorum anlatamam boynumda halkalar oluştu resmen çöktüm şu son bir haftada Allah yardımcımız olsun dahada zor olacak agırlaştıkca napacaz bilemiyorum

Ah yavrum kıyamam ya çok fena birşey anlık gözünü ayırmaya gelmiyor gerçekten.
Sen yarın beni dinle, sakın sakın kalma yerinden. Dinlen bol bol. Canım çıkmış farkında olmadan. Ne gerek varsa
Yarın iş başı son gün evi kırkladım.
Yat güzelim sen yarın, sağına yat orası yorulunca soluna yat ohhh mis

Saol cnm :) aynen öyle yapmam lazım gerçekten. Başka türlü toparlanmaz bu vücut :))) sen ne zaman çıkıyosun izne?

Maşallah bebişine cnm,, gerçekten kalbini duymak çok güzel... Hele ki o anlık artışlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…