2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Saol cnm,, inşallah :) aynen söylediğin gibi kirada oturma durumu,,, taşınmanın bi de eziyeti var maddiyatın yanında.. valla bizim bi süre biraz zor istediğimiz gibi bi evi satın alma durumumuz. İki aile de ticaret yapıyor, nakit olayları çok çok zor son yıllarda zaten, eve yatırmak yerine sermayeye yatırmaları gerekiyor olsa bile... kredi vs eşim hiç hazzetmiyo zaten... diğer türlü de başka birşeyi satıp almak gerekiyor ama ev almak için satılabilecek bir yer de yok şu an. Belirsiz bi süre daha kiradayız yani :))))) ama almak nasip olunca dediğin gibi ben de ömürlük olsun, daha iyisiyle değiştiremezsek bile seve seve oturayım isterim. Hiç acele etme o yüzden... iyice içine sinsin :)

Evet senden sonra eşzamanlı olarak hem panik hem de bi huzur hali geldi zaten :))))

Bol bol sepet alsam daha iyi olucak sanki :)) kullan at olur Duru büyüdükçe :) bu arada uyku durumu nasıl İrem kuzunun cnm?
Cnm duzen kurduk gibi insallah devami gelir 3 saatte bir besleniyoruz ve uyuyoruz ama arada mikirdanirsak gene besleniyoruz. Pek mikirdanmak olmuyor arada bir... bebek doyduysa araliksiz 3 saat uyuyormuş bu bir gercekmiş... tabi yemek sonrasi biraz gaz cikarma hareketleri yaparken cani yaniyor yavru kuşun surat ekşitmeler fln :) simdilik kendimizce bir duzen olusturduk gibi ama onumuzdeki surec nasil gelisecek bilmiyorum yasayarak gorecegiz

Ah cnm ben babadan biliyorum o durumlari... ama benden sana dost tavsiyesi biliyorsun ticaret isleri hep riskli ne yap et bir ev aldirmaya bak kendi ustune cunku ticaretle ugrasan adamin karisinin uzerine bir guvence sart en azindan isler tepetaklak olsa da basini sokacak bir yeri oluyor insanin tabi ki Allah gostermesin ama hayat bu...

Gunaydin herkese uyandim uyku tutmadi bi türlü kayinvalidemlerdeyiz izin aldigim icin biraz buralarda takilacagiz annemin evide yakin bi oraya bi buraya gidip geliyoruz.piknikler akraba ziyaretleri. Gece uyaninca uyku tutmuyor suan kizimla esim mışıl mışıl uyuyorlar.oglusum karnimda kıpır kıpır bende cin gibiyim.

Aynen aynen Allah yardim eder hic suphem yok o konuda bide sen tecrubelisin daha kolay olur ne qiydireceqini ne istediqini daha iyi bilirsin :) bi doqsalardi qerisi kolay dediqin qibi insan karnindayken daha cok stres oluyo :):)

Aynen aynen Allah yardim eder hic suphem yok o konuda bide sen tecrubelisin daha kolay olur ne qiydireceqini ne istediqini daha iyi bilirsin :) bi doqsalardi qerisi kolay dediqin qibi insan karnindayken daha cok stres oluyo :):)

Tahmin ediyorum cnm :) ben de stresliyim inan , dediğin gibi daha rahat ama yine de var yani :)))

Ay maşallah,, en mühimi o. Uyuyan bebek candır :)) sen nasıl oldun?

Saol cnm :) aynen öyle yapmam lazım gerçekten. Başka türlü toparlanmaz bu vücut :))) sen ne zaman çıkıyosun izne?
20temmuza kadar çalışabilir raporu aldım. Mümkünse son ana kadar dayanmak istiyorum. Ama gittikçe zor geliyor şu yol, metrobüs falan
Doktora yapıyorum bu arada onu bitirmek için de hızlandım ama yetiştirmeyeceğim sanırım o nedenle akşam 9a kadar işteyim. Artık yapabildiğim kadarını yapayım da Doğumdan sonraya pek bir iş kalmasın derdindeyim.

Haklısın aslında cnm... biraz tutumlu olabilsek ufak bi yerle başlayabiliriz aslında. Oturmasak da kiraya verilir vs.. inşallah işler de biraz normale dönerse :)) eşim kapalıçarşıda, belki duymuşsundur, çarşı tarihi boyunca görmediği kadar boş, satılık ve kiralık dükkanla dolu... önünü görememek çok zor... maaşla çalışıyor olsa iyi kötü bi fikrimiz olucak aylık ne ödeyebileceğimizle alakalı ama şu an herşey meçhul. Ama gerçekten düşünüyorum ben de,, inşallah nasip olur kısa vadede :)))

Tebrik ederim wala cnm, hem hamilelik hem iş hem doktora... gerçekten büyük yükün. 20 gün bi sıkıntın kaldı demek ki,, ama sonra da bebişinle beraber daha çok vaktin olucak. Yapabilen için bence fazlasıyla değer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…