günaydınlar herkese
ankara ayrı bi sıcak ya da sıcak olan ben miyim bilemiyorum
terlemiş olarak uyanıyorum gece sizde de oluyor mu bu durum merak ettim
Günaydııın, bayram bitti, ramazanı uğurladık, normal hayata dönüş başladı çok şükür
Nasılsınız?
Biz yine kıpır kıpır uyandık
Bu çocuk uyumadan nasıl büyüyor anlayamıyorum doğrusu
Bunların hiç ne zaman geleceği belli olmuyor. erken döndü karnım erken indi Erken gelcek diye beklerken vaktinde geldi kizim.
Hareketli olunca öyle oluyor. Benim şimdi birde kızıma göre daha sakin bir bebek yani ona rağmen böyle. Sadece çok streslendiysem kıpırdamıyor. Kizim 26 aylık tam bir kurtlu bamya. Bazen sessiz oynayınca çocuğu hareketlendiriyorum. Eşim sen kuduruksun ondan oluyor diuo
Nebiliyim canim yani doktor suyun sinirda dediya acaba sudan dolayimi hareket kisitliliqi varki diyorum qeceleri hep hareketlide qunduzleri aman aman oyle quclu hareketleri yok qerci ben cok yoruluyorum belkide hissetmiyorum kac qunduur bayram qezmesi misafir vs
Nebiliyim canim yani doktor suyun sinirda dediya acaba sudan dolayimi hareket kisitliliqi varki diyorum qeceleri hep hareketlide qunduzleri aman aman oyle quclu hareketleri yok qerci ben cok yoruluyorum belkide hissetmiyorum kac qunduur bayram qezmesi misafir vs
Ooo sen dinlenmemişsin ki annem hiç, ben çok zorlanıyorum diye bayram falan gezmedim, bir iki gelen oldu onda da eşim sağolsun yormadım kendimi, e çocuk da enerjik işte. Sen dinlenirken o da hareket ediyormuş bak.
Valla ben hala gece uyanmıyorum hareketlerine ve bunu hiiiç dert edemem zaten zor uyuyorum
Boşver sen herkesi, bebeğin sağlıklı olduğu sürece hareketlerine takılma, zaten sık sık kontrole gideceksin artık.
Cnm duzen kurduk gibi insallah devami gelir 3 saatte bir besleniyoruz ve uyuyoruz ama arada mikirdanirsak gene besleniyoruz. Pek mikirdanmak olmuyor arada bir... bebek doyduysa araliksiz 3 saat uyuyormuş bu bir gercekmiş... tabi yemek sonrasi biraz gaz cikarma hareketleri yaparken cani yaniyor yavru kuşun surat ekşitmeler fln :) simdilik kendimizce bir duzen olusturduk gibi ama onumuzdeki surec nasil gelisecek bilmiyorum yasayarak gorecegiz
canım benim gözün aydın rabbim ikinizede sağlık versin çok sevşndşm seni böyle mutlu gördüğüme inanki inşallah hayatında zorluklarla karşılaşmazsın bundan sonra.