2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
günaydınlar herkese
ankara ayrı bi sıcak ya da sıcak olan ben miyim bilemiyorum
terlemiş olarak uyanıyorum gece sizde de oluyor mu bu durum merak ettim
Aynen öyle canm boguldum iki gündür. İki gündür misafir vardı. Sürekli ayaktaydim aman yoruldum sıcaktan ayrı bir bayildim

Benimki de kıpır kıpır ya, aç tok ayakta falan farketmiyor sürekli bir harekettir

Suyu ısınıyor yakında gelir sizin minnoslar

Hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler inşallah, karnım da iyice indi, gününü doldursa bi rahatlıycam da her an tetikteyim bu aralar

Benimki de kıpır kıpır ya, aç tok ayakta falan farketmiyor sürekli bir harekettir

Maşallah maşallah hareketli olsun iyidir ya, geçen gün 15 dakika hareket etmedi de korktuk Kuduruk

Bunların hiç ne zaman geleceği belli olmuyor. erken döndü karnım erken indi Erken gelcek diye beklerken vaktinde geldi kizim.
Hareketli olunca öyle oluyor. Benim şimdi birde kızıma göre daha sakin bir bebek yani ona rağmen böyle. Sadece çok streslendiysem kıpırdamıyor. Kizim 26 aylık tam bir kurtlu bamya. Bazen sessiz oynayınca çocuğu hareketlendiriyorum. Eşim sen kuduruksun ondan oluyor diuo

Bende de gün içinde hareket ettiği sürece sorun yoktur canım sıkma canını her insan bir değil ki her bebek aynı olsun...
Nebiliyim canim yani doktor suyun sinirda dediya acaba sudan dolayimi hareket kisitliliqi varki diyorum qeceleri hep hareketlide qunduzleri aman aman oyle quclu hareketleri yok qerci ben cok yoruluyorum belkide hissetmiyorum kac qunduur bayram qezmesi misafir vs

Gece surekli hareketli canim qun icindede yani oyle belli saatlerde saymiyorumda qunde toplam qece yatana kadar war bi 50 hareket falan

Benim doktorum dedi ki, gün içinde 4-5 kere hareket ediyorsa bile endişelenme...
E hareket ediyomuş işte, niye kendine dert arıyosun bacım

Ooo sen dinlenmemişsin ki annem hiç, ben çok zorlanıyorum diye bayram falan gezmedim, bir iki gelen oldu onda da eşim sağolsun yormadım kendimi, e çocuk da enerjik işte. Sen dinlenirken o da hareket ediyormuş bak.

Benim doktorum dedi ki, gün içinde 4-5 kere hareket ediyorsa bile endişelenme...
E hareket ediyomuş işte, niye kendine dert arıyosun bacım
Ay nebileyim herkes diyoki qeceleri bile uykudan uyandiriyo falan insanin ister istemez cani sklyo acaba problemmi varki diye

Ay nebileyim herkes diyoki qeceleri bile uykudan uyandiriyo falan insanin ister istemez cani sklyo acaba problemmi varki diye

Valla ben hala gece uyanmıyorum hareketlerine ve bunu hiiiç dert edemem zaten zor uyuyorum
Boşver sen herkesi, bebeğin sağlıklı olduğu sürece hareketlerine takılma, zaten sık sık kontrole gideceksin artık.

canım benim gözün aydın rabbim ikinizede sağlık versin çok sevşndşm seni böyle mutlu gördüğüme inanki inşallah hayatında zorluklarla karşılaşmazsın bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…