Ay yok gece bende hiç kalkmiyorum öyle hareketinezaten zor yayılıyor birde sicakAy nebileyim herkes diyoki qeceleri bile uykudan uyandiriyo falan insanin ister istemez cani sklyo acaba problemmi varki diye
Ay yazdıklarım, alintilarim hiç gitmemiş internet cekmediginden doğru düzgün neyse :/ Bugün dinleniyorum artık anca :)Kaç saat sürdü cnm, dönüş ne zaman? İyice dinlen dönene kadar bari :)
Sabahları terle yıkanmış bir halde uyanıyorum, serin suyla banyo yapıp kendime gelebiliyorum biraz, geçen gün ev kalabalık herkes "iyi sizin ev serinmiş" diyor ben de dalga mı geçiyor bunlar diye bakıyorum etrafıma, elimde yelpaze yelleye yelleye sinirleniyorum nesi serin diye :)günaydınlar herkese
ankara ayrı bi sıcak ya da sıcak olan ben miyim bilemiyorum
terlemiş olarak uyanıyorum gece sizde de oluyor mu bu durum merak ettim
Ay nebileyim herkes diyoki qeceleri bile uykudan uyandiriyo falan insanin ister istemez cani sklyo acaba problemmi varki diye
Chicco olan daha tatli duruyo canim bence :):)https://www.e-bebek.com/chicco-firca-tarak-seti-p-chi-6600331/
https://www.e-bebek.com/bebedor-570-firca-ve-tarak-seti-asortili-p-bdo-1914/
Kızlar bu iki taraktan birini alacağım ama kararsız kaldım, önerileriniz nedir?
Chicco doğal kıl olduğundan daha çok içime siniyor ama onda da kılları dökülüyor diye yorum yapmışlar. Bir de konak önleyici olanlar bunlar mıydı?
https://www.e-bebek.com/bebedor-570-firca-ve-tarak-seti-asortili-p-bdo-1914/
Kızlar bu iki taraktan birini alacağım ama kararsız kaldım, önerileriniz nedir?
Chicco doğal kıl olduğundan daha çok içime siniyor ama onda da kılları dökülüyor diye yorum yapmışlar. Bir de konak önleyici olanlar bunlar mıydı?
Canim bizim bi abla almisti 3 yil olacak kullanali cok memnun :)herkese Günaydın ev tasima olaylarindan bahsedilmis bende birazdaha iyilwsince tasinacagim ama fikir almak istedim benimde ne zaman ev alacağım belli olmadigindan boş yere masraf istemiyorum o yüzden kiraya cikacagim eve A101 DE satilan stor perdelerden alip taksam birkacyil isimi gorurmu diye düşündüm hic kullanan varmi yeni diktirsem ev alinca ziyan olacak boşuna para vermiş olucam fiyatları bana makul geldi zaten evi severek tutmuyorum hic ywni birsey alasim yok.
Ben de chicco tercih edeceğim, dediğin gibi doğal olduğundan. Diğeri acıtır gibi sanki ya ne bileyim...
Konak tarağı daha farklı bişeydi sanırım.
Günaydın bu arada :)
ayy olmaz olur muuuuugünaydınlar herkese
ankara ayrı bi sıcak ya da sıcak olan ben miyim bilemiyorum
terlemiş olarak uyanıyorum gece sizde de oluyor mu bu durum merak ettim
Ya bişey sorucam genel, sizlerin de karnından arada 'ÇIT' diye bi ses geliyo mu?Çok komik ama ben bunu duyuyorum. Araştırdım benim gibi bir sürü anne var ve çevremi inandırmakta zorlanıyorum, tıpkı diğer anneler gibi
Yok ben hiç duymadım, neden olurmuş acaba? Ne zamandır duyuyorsun?
Haberdar et bizi de o zaman, merak ettim. Belki de içeride yüzerken yapıyordur bebek, şap şap suya vuruyordur ellerini :)
Ya tam 1 hafta bile olmadı aslında ama çok komik, böyle suya elini çarpar gibi bi ses, tam da o ani hareketler sırasında duyuyorum çok gülüyorumBu konuda doktorların da çok bişey söylemediğini, olabilir dediklerini okudum ama tabi ki kendi doktorumu bu konuda darlamam lazım, salı gününü iple çekiyorum kendisine bir diğer tuhaf sorumla gitmek için
Hahahah çok komik yaHaberdar et bizi de o zaman, merak ettim. Belki de içeride yüzerken yapıyordur bebek, şap şap suya vuruyordur ellerini :)
Ay yazdıklarım, alintilarim hiç gitmemiş internet cekmediginden doğru düzgün neyse :/ Bugün dinleniyorum artık anca :)
Bizim 27 temmuz,, aynı gün olabilir yani :)))Günaydın benim de temmuzun son haftası sezeryan olacağım büyük ihtimal 26 veya 27 temmuz olsa yeter
Acaba senin kaburgalarin esniyor olabilir mi?
Ya tam 1 hafta bile olmadı aslında ama çok komik, böyle suya elini çarpar gibi bi ses, tam da o ani hareketler sırasında duyuyorum çok gülüyorumBu konuda doktorların da çok bişey söylemediğini, olabilir dediklerini okudum ama tabi ki kendi doktorumu bu konuda darlamam lazım, salı gününü iple çekiyorum kendisine bir diğer tuhaf sorumla gitmek için
Benim annem almış da bilmiyorum gerekli mi :/Kizlar bebisler uyku tulumu alacak misiniz? Biz almayi düsünüyoruz ama gerekli mi bilemedim siz ne yapacaksiniz?
Oh oh sen de dinlen bol bol :) Zaten az bir günün kaldı senin de iyice dinlen.Dinlen cnm,, bugünü ben de dinlenme günü ilan ettim. Yatağım bi sağına yatıyoruum, bi soluna :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?