2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
günaydınlar herkese
ankara ayrı bi sıcak ya da sıcak olan ben miyim bilemiyorum
terlemiş olarak uyanıyorum gece sizde de oluyor mu bu durum merak ettim
Sabahları terle yıkanmış bir halde uyanıyorum, serin suyla banyo yapıp kendime gelebiliyorum biraz, geçen gün ev kalabalık herkes "iyi sizin ev serinmiş" diyor ben de dalga mı geçiyor bunlar diye bakıyorum etrafıma, elimde yelpaze yelleye yelleye sinirleniyorum nesi serin diye :)

Ay nebileyim herkes diyoki qeceleri bile uykudan uyandiriyo falan insanin ister istemez cani sklyo acaba problemmi varki diye

Eşim bebeğin geceleri hareket ettiğini hatta yerinde durmadığını söylüyor ama ben daha bir kez hareketlerinden uyanmadım. Yorulduğum zamanlarda, bir şeyle uğraştığım zamanlarda hareketlerini ya hissetmiyorum ya da 10 hareketten ancak birini falan hissediyorum. Uzun süre yorulup uzandığımda bayağı bir süre hareket etmiyor çocuk, iyice dinlenince başlıyor o da hareketlenmeye. Panik yapmana da üzülmene de gerek yok, ayrıca sen hafta olarak çoğumuzdan daha gerisin ayın en sonunda gelecek senin bebişin, biz de senin haftalarındayken bu kadar hareket hissetmiyorduk, 7 aylıkla 8 aylık arasındaki farklar da normal. Bu, aynı ağustos başladığında "sizinkiler doğdu neden benimki doğmuyor" demen gibi bir şey olurdu. Doğmuyor çünkü daha zamanı gelmedi, hareketlenmiyor çünkü hala nispeten ufak sayılır

herkese Günaydın ev tasima olaylarindan bahsedilmis bende birazdaha iyilwsince tasinacagim ama fikir almak istedim benimde ne zaman ev alacağım belli olmadigindan boş yere masraf istemiyorum o yüzden kiraya cikacagim eve A101 DE satilan stor perdelerden alip taksam birkacyil isimi gorurmu diye düşündüm hic kullanan varmi yeni diktirsem ev alinca ziyan olacak boşuna para vermiş olucam fiyatları bana makul geldi zaten evi severek tutmuyorum hic ywni birsey alasim yok.

Ben de chicco tercih edeceğim, dediğin gibi doğal olduğundan. Diğeri acıtır gibi sanki ya ne bileyim...
Konak tarağı daha farklı bişeydi sanırım.
Günaydın bu arada :)

Ya bişey sorucam genel, sizlerin de karnından arada 'ÇIT' diye bi ses geliyo mu? Çok komik ama ben bunu duyuyorum. Araştırdım benim gibi bir sürü anne var ve çevremi inandırmakta zorlanıyorum, tıpkı diğer anneler gibi

Canim bizim bi abla almisti 3 yil olacak kullanali cok memnun :)

Ben de chicco tercih edeceğim, dediğin gibi doğal olduğundan. Diğeri acıtır gibi sanki ya ne bileyim...
Konak tarağı daha farklı bişeydi sanırım.
Günaydın bu arada :)

Ben de Chicco'yu daha çok beğendim ama kullananlar varsa yorumlarını almak istiyorum. Evet konak tarağına baktım daha ufak tefek bir şey normal tarak gibi ama tam olarak aynı da değil. Neyse onu ihtiyaç olursa alırız.

Yok ben hiç duymadım, neden olurmuş acaba? Ne zamandır duyuyorsun?

Yok ben hiç duymadım, neden olurmuş acaba? Ne zamandır duyuyorsun?

Ya tam 1 hafta bile olmadı aslında ama çok komik, böyle suya elini çarpar gibi bi ses, tam da o ani hareketler sırasında duyuyorum çok gülüyorum Bu konuda doktorların da çok bişey söylemediğini, olabilir dediklerini okudum ama tabi ki kendi doktorumu bu konuda darlamam lazım, salı gününü iple çekiyorum kendisine bir diğer tuhaf sorumla gitmek için

Haberdar et bizi de o zaman, merak ettim. Belki de içeride yüzerken yapıyordur bebek, şap şap suya vuruyordur ellerini :)

Acaba senin kaburgalarin esniyor olabilir mi?

Kizlar bebisler uyku tulumu alacak misiniz? Biz almayi düsünüyoruz ama gerekli mi bilemedim siz ne yapacaksiniz?
Benim annem almış da bilmiyorum gerekli mi :/

Dinlen cnm,, bugünü ben de dinlenme günü ilan ettim. Yatağım bi sağına yatıyoruum, bi soluna :))))
Oh oh sen de dinlen bol bol :) Zaten az bir günün kaldı senin de iyice dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…