arkadaslarim hepinize tesekkur ederim,icimi rahatlatiniz:)
hepinizden allah razi olsun.
simdi daha iyiyim. olumlu dusunuyorum ki bebisim de etkilenmesin. hareketleri falan iyi masallah,surekli ittiriyor,vuruyor:)
Yaa geriii sayıııımm mıı
Düsündükce heyecan basıyor,bize 24-30 temmuz olacak dedi,belki bir kaç gün önce bile olabilir... çook heyecanlıııııı :) bir an önce saglıkla kucağımıza alalım,baska bisey istemiyorum....
arkadaslarim hepinize tesekkur ederim,icimi rahatlatiniz:)
hepinizden allah razi olsun.
simdi daha iyiyim. olumlu dusunuyorum ki bebisim de etkilenmesin. hareketleri falan iyi masallah,surekli ittiriyor,vuruyor:)
aradim sabah canim. nst ye hemen yarina veriyorlar da doppler icin arayacagiz dediler,numarami aldilar. insallah dopplere de yarina verirler,bir an once cektiririz.
Cnm duzen kurduk gibi insallah devami gelir 3 saatte bir besleniyoruz ve uyuyoruz ama arada mikirdanirsak gene besleniyoruz. Pek mikirdanmak olmuyor arada bir... bebek doyduysa araliksiz 3 saat uyuyormuş bu bir gercekmiş... tabi yemek sonrasi biraz gaz cikarma hareketleri yaparken cani yaniyor yavru kuşun surat ekşitmeler fln :) simdilik kendimizce bir duzen olusturduk gibi ama onumuzdeki surec nasil gelisecek bilmiyorum yasayarak gorecegiz
Maşallah kuzuya yaa... insallah bol bol gelir sütün ,irem kızımıza da yarar:) aradaki farkı da kapatır gider...
ahh ahhh o emzirmeler darısı basımıza,ne güzel duygulardır yaaa.
günaydınlar herkese
ankara ayrı bi sıcak ya da sıcak olan ben miyim bilemiyorum
terlemiş olarak uyanıyorum gece sizde de oluyor mu bu durum merak ettim
günaydınlar herkese
ankara ayrı bi sıcak ya da sıcak olan ben miyim bilemiyorum
terlemiş olarak uyanıyorum gece sizde de oluyor mu bu durum merak ettim
herkese Günaydın ev tasima olaylarindan bahsedilmis bende birazdaha iyilwsince tasinacagim ama fikir almak istedim benimde ne zaman ev alacağım belli olmadigindan boş yere masraf istemiyorum o yüzden kiraya cikacagim eve A101 DE satilan stor perdelerden alip taksam birkacyil isimi gorurmu diye düşündüm hic kullanan varmi yeni diktirsem ev alinca ziyan olacak boşuna para vermiş olucam fiyatları bana makul geldi zaten evi severek tutmuyorum hic ywni birsey alasim yok.
Yaa geriii sayıııımm mıı
Düsündükce heyecan basıyor,bize 24-30 temmuz olacak dedi,belki bir kaç gün önce bile olabilir... çook heyecanlıııııı :) bir an önce saglıkla kucağımıza alalım,baska bisey istemiyorum....
Ya bişey sorucam genel, sizlerin de karnından arada 'ÇIT' diye bi ses geliyo mu? Çok komik ama ben bunu duyuyorum. Araştırdım benim gibi bir sürü anne var ve çevremi inandırmakta zorlanıyorum, tıpkı diğer anneler gibi
aradim sabah canim. nst ye hemen yarina veriyorlar da doppler icin arayacagiz dediler,numarami aldilar. insallah dopplere de yarina verirler,bir an once cektiririz.
Kızlar ben bugün çalışamaz raporumu aldım. Eşimin yanında sigortalıyım ben kendi işimiz olduğu için. Şuan 32+0 olmadan alınmıyor gibi bişeyler yazılmıştı. Benim sezaryen olacağı için bir hafta erken doğum yapacağım için daha erken aldım raporu be bi sorun çıkmadı. Soranlar olmuştu yazayım dedim. Ayrıca benim bebekte 2hafta önde olduğu için o da etkiliyormuş. Yani bebeğin ultrason çıktısında benim 33 hafta yazıyor ölçümler öyle bi durum varsa yine erken rapor alınabiliyormuş.
yok canim muhabbete katilamiyorum bu ara uzaktan takipteyim :)) annemle ablam geldi bayramin 1. gunu. bugun de temizlige basladik haftasonuna kadar da cok giremem sanirim. iyiyim merak etme :))