2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu arada bugün itibariyle tam 30 günüm kaldı hanımlar. Artık baya baya geri sayıyorum. Bakalım sizinkilerden sürpriz yapıp öne geçen olacak mı :)

Yaa geriii sayıııımm mıı
Düsündükce heyecan basıyor,bize 24-30 temmuz olacak dedi,belki bir kaç gün önce bile olabilir... çook heyecanlıııııı :) bir an önce saglıkla kucağımıza alalım,baska bisey istemiyorum....

Maşallah kuzuya yaa... insallah bol bol gelir sütün ,irem kızımıza da yarar:) aradaki farkı da kapatır gider...
ahh ahhh o emzirmeler darısı basımıza,ne güzel duygulardır yaaa.

günaydınlar herkese
ankara ayrı bi sıcak ya da sıcak olan ben miyim bilemiyorum
terlemiş olarak uyanıyorum gece sizde de oluyor mu bu durum merak ettim
Bende aynıyım ,ayıptır söylemesi göğüslerimin arasından dere akıyor sankiii :) sırılsıklam uyanıyorum valllaaa :/

Gunaydin kizlar
drucilla nerelerdesin kiz kac qundur yaziyosunda ben mi qormuyorum yoksa ?

Ben de merak ettim onu ya
günaydınlar herkese
ankara ayrı bi sıcak ya da sıcak olan ben miyim bilemiyorum
terlemiş olarak uyanıyorum gece sizde de oluyor mu bu durum merak ettim

Ben de dörtte uyuyabildim cnm,,, sıcak + wc Allah yardımcımız olsun

Al cnm bence,, görür tabi işini. İstediğin eve taşınınca da gönlüne göre yaptırırsın.

Wala artık ben de epey heycanlanıyorum :)) gerçekten çok çok az kaldı :))

Benim doktorum dedi ki, gün içinde 4-5 kere hareket ediyorsa bile endişelenme...
E hareket ediyomuş işte, niye kendine dert arıyosun bacım
Evininhatunu anacım bu kız kendine dert edecek sey bulamayınca böyle oluyor iste günde 50 hareket diyor az dio yaaaa töbe töbeeee :)

Ben duymadım,yanii dikkatte etmedim hiç acıkcası ,parmaklarını mı çıtlatıyor acaba seninkiii

Evininhatunu anacım bu kız kendine dert edecek sey bulamayınca böyle oluyor iste günde 50 hareket diyor az dio yaaaa töbe töbeeee :)
Kiz ondan deil etrafimdaki arkadaslar oyle bi anlatiyoki ayyy yerinde durmuyo benimki falan deyince sasiriyorum...benimkide ediyo ama quclu deil bole sakin sakin :):)

Ay hakikaten öyleymiş ne desem iki kere düşüncem bundan sonra

Ben duymadım,yanii dikkatte etmedim hiç acıkcası ,parmaklarını mı çıtlatıyor acaba seninkiii

Benim ayak bileklerim yürürken bile çıtlar, acaba o da bana mı çekiyor

Acaba senin kaburgalarin esniyor olabilir mi?

Benim annem almış da bilmiyorum gerekli mi :/

Oh oh sen de dinlen bol bol :) Zaten az bir günün kaldı senin de iyice dinlen.

Şu dinlenme ve uyku olayı stoklanabilse bi yolunu bulup 24 saat yatıcam aslında da... :)))

Kızlar ben bugün çalışamaz raporumu aldım. Eşimin yanında sigortalıyım ben kendi işimiz olduğu için. Şuan 32+0 olmadan alınmıyor gibi bişeyler yazılmıştı. Benim sezaryen olacağı için bir hafta erken doğum yapacağım için daha erken aldım raporu be bi sorun çıkmadı. Soranlar olmuştu yazayım dedim. Ayrıca benim bebekte 2hafta önde olduğu için o da etkiliyormuş. Yani bebeğin ultrason çıktısında benim 33 hafta yazıyor ölçümler öyle bi durum varsa yine erken rapor alınabiliyormuş.

Gunaydin kizlar
drucilla nerelerdesin kiz kac qundur yaziyosunda ben mi qormuyorum yoksa ?
yok canim muhabbete katilamiyorum bu ara uzaktan takipteyim :)) annemle ablam geldi bayramin 1. gunu. bugun de temizlige basladik haftasonuna kadar da cok giremem sanirim. iyiyim merak etme :))

siz nasilsiniz kizlar herkes iyi mi?

cok sicakkk bohuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…