yok canim muhabbete katilamiyorum bu ara uzaktan takipteyim :)) annemle ablam geldi bayramin 1. gunu. bugun de temizlige basladik haftasonuna kadar da cok giremem sanirim. iyiyim merak etme :))
Kızlar ben bugün çalışamaz raporumu aldım. Eşimin yanında sigortalıyım ben kendi işimiz olduğu için. Şuan 32+0 olmadan alınmıyor gibi bişeyler yazılmıştı. Benim sezaryen olacağı için bir hafta erken doğum yapacağım için daha erken aldım raporu be bi sorun çıkmadı. Soranlar olmuştu yazayım dedim. Ayrıca benim bebekte 2hafta önde olduğu için o da etkiliyormuş. Yani bebeğin ultrason çıktısında benim 33 hafta yazıyor ölçümler öyle bi durum varsa yine erken rapor alınabiliyormuş.
Slm kızlar . Dün benden bir damla kan gelmiş.
Hemen hastaneye koştuk.
Sancıma bebeğin hareketlerine baktılar.
Yok bişey bebek iyi o 1 damla kanın arkadı gelmedi o neydi.
Hemen hastaneye koştuk.
yok canim muhabbete katilamiyorum bu ara uzaktan takipteyim :)) annemle ablam geldi bayramin 1. gunu. bugun de temizlige basladik haftasonuna kadar da cok giremem sanirim. iyiyim merak etme :))
Hemen hastaneye koştuk.
canım benim gözün aydın rabbim ikinizede sağlık versin çok sevşndşm seni böyle mutlu gördüğüme inanki inşallah hayatında zorluklarla karşılaşmazsın bundan sonra.
Hemen hastaneye koştuk.
Aaa annenler qelecekti demi doqru unuttum ben aman iyi olda canim elbet konusuruz ama ozletmede walla bana takilanda yok boslukta qibiyim yorma kendini dikkat et bari kolay qelsin
bizim durumlar çok iyi değil canım sabah doktora gittim rapor almak için çalışmaya devam etmek için gel bebeğine bakalım dedi cumartesi gitmiştim aslında normal kontrole devlet hastanesi olduğu için hep değişiyor doktorlar buna ilk defa denk geldim bebeğin kalbine felan baktı karnında ölebilir kendine dikkat et biraz dedi bu çocuğun yaşama şansı yok beklentiniz olmasın dedi öyle çıktım geldim aslında bunları defalarca duydum ama sanki ilk defa duyar gibiyim her seferindepsikolojim alt üst olmuş durumda.