bizim durumlar çok iyi değil canım sabah doktora gittim rapor almak için çalışmaya devam etmek için gel bebeğine bakalım dedi cumartesi gitmiştim aslında normal kontrole devlet hastanesi olduğu için hep değişiyor doktorlar buna ilk defa denk geldim bebeğin kalbine felan baktı karnında ölebilir kendine dikkat et biraz dedi bu çocuğun yaşama şansı yok beklentiniz olmasın dedi öyle çıktım geldim aslında bunları defalarca duydum ama sanki ilk defa duyar gibiyim her seferindepsikolojim alt üst olmuş durumda.
Arkadaşım mümkünse aynı dr dan randevu al artık ve yeter olumsuzluklar duymak istemiyorum rezil ediyorsunuz hamileliğinin diye azarla ya. Bu ne canm. Veren Allah vadesi dolduğunda alacak elbet. Ama bu hamilelik çok hassas bir dönem. Çocuğu dogurcm dediğin halde yeter artk sana zehir etmesinler su hamileliği ya. Ne biçim dr lar. İnsan degiller kesinlikle. Merhameti duygusu alınmış adeta. Lütfen ama lütfen kendini yıpratıp hırpalama. Rabbim herkese kaldıracağı kadar yük verir. Güzel olacak adım gibi eminimbizim durumlar çok iyi değil canım sabah doktora gittim rapor almak için çalışmaya devam etmek için gel bebeğine bakalım dedi cumartesi gitmiştim aslında normal kontrole devlet hastanesi olduğu için hep değişiyor doktorlar buna ilk defa denk geldim bebeğin kalbine felan baktı karnında ölebilir kendine dikkat et biraz dedi bu çocuğun yaşama şansı yok beklentiniz olmasın dedi öyle çıktım geldim aslında bunları defalarca duydum ama sanki ilk defa duyar gibiyim her seferindepsikolojim alt üst olmuş durumda.
canim karin cevresi 2 hafta geriden geliyor. doppler ve nst istedi doktor. yarina randevu aldim,bakalim ne cikacak. plesentadan besleniyoe olabilirmis kuzum.
Cnm dksini takip et. Belki yalancı sancilardir. Ama gerçekte olabilir. Düzenli oluyorsa doktorunu aramalisin10 dakikadır kıvranıyorum ya
Bu sancılar gün geçtikçe daha da şiddetlenmeye başladı. Bu kız 40'ı bulmaz ben size söyleyeyim
Arkadaşım mümkünse aynı dr dan randevu al artık ve yeter olumsuzluklar duymak istemiyorum rezil ediyorsunuz hamileliğinin diye azarla ya. Bu ne canm. Veren Allah vadesi dolduğunda alacak elbet. Ama bu hamilelik çok hassas bir dönem. Çocuğu dogurcm dediğin halde yeter artk sana zehir etmesinler su hamileliği ya. Ne biçim dr lar. İnsan degiller kesinlikle. Merhameti duygusu alınmış adeta. Lütfen ama lütfen kendini yıpratıp hırpalama. Rabbim herkese kaldıracağı kadar yük verir. Güzel olacak adım gibi eminim
Duyduklarımi söylüyorumKızlar bebislere süt olsun diye bildiğiniz duydunuz şeyler neler acaba.moral ve dinlenmek harici. Kizim da ne denediysem artmadi
Yok yok yalancı sancılar, kanama lekelenme olmadığı sürece normal dedi doktorum, ama kıvrandırmıyor değil kerataCnm dksini takip et. Belki yalancı sancilardir. Ama gerçekte olabilir. Düzenli oluyorsa doktorunu aramalisin
Duyduklarımi söylüyorumKızlar bebislere süt olsun diye bildiğiniz duydunuz şeyler neler acaba.moral ve dinlenmek harici. Kizim da ne denediysem artmadi
aynen canım, bebişimle geçireceğim zamanın kıymetini şimdiden biliyorum, tüm çabam o yüzden.Tebrik ederim wala cnm, hem hamilelik hem iş hem doktora... gerçekten büyük yükün. 20 gün bi sıkıntın kaldı demek ki,, ama sonra da bebişinle beraber daha çok vaktin olucak. Yapabilen için bence fazlasıyla değer :)
Ya inanmıyorum bu kadar öküz olunmaz çok afedersiniz ama, böyle şey söylenir mi saçmalamasınlar lütfen. Ne hikayeler gördük duyduk, sağ salim sonuçlanan...
istanbul erimeye başladı resmen, ankara daha kurudur en azından diye düşünüyorum, istanbulda nem ile birleşerek kombo yapıyor :)günaydınlar herkese
ankara ayrı bi sıcak ya da sıcak olan ben miyim bilemiyorum
terlemiş olarak uyanıyorum gece sizde de oluyor mu bu durum merak ettim
Daha vakti varmış bebisin inşallah düzelir kuzu
bizim durumlar çok iyi değil canım sabah doktora gittim rapor almak için çalışmaya devam etmek için gel bebeğine bakalım dedi cumartesi gitmiştim aslında normal kontrole devlet hastanesi olduğu için hep değişiyor doktorlar buna ilk defa denk geldim bebeğin kalbine felan baktı karnında ölebilir kendine dikkat et biraz dedi bu çocuğun yaşama şansı yok beklentiniz olmasın dedi öyle çıktım geldim aslında bunları defalarca duydum ama sanki ilk defa duyar gibiyim her seferindepsikolojim alt üst olmuş durumda.
allahim yardimciniz olsun canim. insallllllllah tum doktorlar yanilir ve saglikli sihhatli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.
Nasıl bir sanci canim tarif eder misin?10 dakikadır kıvranıyorum ya
Bu sancılar gün geçtikçe daha da şiddetlenmeye başladı. Bu kız 40'ı bulmaz ben size söyleyeyim
Canım Rabbim sifa versin, güç versin her ikinize de.. Anne karnı çok gizemli bir yer..Doktorlar bile bilemez ne olacağını sadece tahmin edebilirler ama belli bir drla devam etmeniz daha dogru olur kanımca. .bizim durumlar çok iyi değil canım sabah doktora gittim rapor almak için çalışmaya devam etmek için gel bebeğine bakalım dedi cumartesi gitmiştim aslında normal kontrole devlet hastanesi olduğu için hep değişiyor doktorlar buna ilk defa denk geldim bebeğin kalbine felan baktı karnında ölebilir kendine dikkat et biraz dedi bu çocuğun yaşama şansı yok beklentiniz olmasın dedi öyle çıktım geldim aslında bunları defalarca duydum ama sanki ilk defa duyar gibiyim her seferindepsikolojim alt üst olmuş durumda.
Ya böyle sırtımda belimde başlayıp karnımın içine kalçama bacaklarıma yayılan bi sancı, tiz bi sancı değil ama...Nasıl bir sanci canim tarif eder misin?
canım benim sen ne olur bu konuya kafanı takma inanki sadece eğer karın çevresiyse zayıf olur bebeğin kendini sıkıntıya sokup bebeğinide üzme boşuna biliyorum anne için herşey risk ama ben yaşadığımdan biliyorum nolur üzme kendini boşuna
Bunun meslekle alakası yok, insanlıktan yoksunlar...bilemiyorumki canım onlarda ne düşüncedeler onlarda insan onlarda anne aslında ama mesleklerinin verdiği birşey sanırım artık kimseye kızıp sinirlenemiyorum dahi insanlar okadar anlayışsız ve acımasızki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?