2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ya inanmıyorum bu kadar öküz olunmaz çok afedersiniz ama, böyle şey söylenir mi saçmalamasınlar lütfen. Ne hikayeler gördük duyduk, sağ salim sonuçlanan...

Arkadaşım mümkünse aynı dr dan randevu al artık ve yeter olumsuzluklar duymak istemiyorum rezil ediyorsunuz hamileliğinin diye azarla ya. Bu ne canm. Veren Allah vadesi dolduğunda alacak elbet. Ama bu hamilelik çok hassas bir dönem. Çocuğu dogurcm dediğin halde yeter artk sana zehir etmesinler su hamileliği ya. Ne biçim dr lar. İnsan degiller kesinlikle. Merhameti duygusu alınmış adeta. Lütfen ama lütfen kendini yıpratıp hırpalama. Rabbim herkese kaldıracağı kadar yük verir. Güzel olacak adım gibi eminim

canim karin cevresi 2 hafta geriden geliyor. doppler ve nst istedi doktor. yarina randevu aldim,bakalim ne cikacak. plesentadan besleniyoe olabilirmis kuzum.

canım benim sen ne olur bu konuya kafanı takma inanki sadece eğer karın çevresiyse zayıf olur bebeğin kendini sıkıntıya sokup bebeğinide üzme boşuna biliyorum anne için herşey risk ama ben yaşadığımdan biliyorum nolur üzme kendini boşuna

10 dakikadır kıvranıyorum ya
Bu sancılar gün geçtikçe daha da şiddetlenmeye başladı. Bu kız 40'ı bulmaz ben size söyleyeyim
Cnm dksini takip et. Belki yalancı sancilardir. Ama gerçekte olabilir. Düzenli oluyorsa doktorunu aramalisin

devlet olduğu için malesef herzman aynı doktora gidemiyorum mecburen artık devlette devam etmem lazım riskli bi gebelik olduğu için özellere gidemiyorum sen ne dersen de inanki doktorların anlayacağı bir dil yok bazısı insaflı bazısı öyle insafsızki ben bu çocuğu doğurucam dediğimde sanki suç işliyomuşuz gibi yargılıyolar seni rabbim kimseyi bu şekilde imtihan etmesin düşmanımı dahi kelimelerle anlatılcak bi acı değil daha kötüsünü yaşatmasın ondan gelen herşeye razıyız.

Kızlar bebislere süt olsun diye bildiğiniz duydunuz şeyler neler acaba.moral ve dinlenmek harici. Kizim da ne denediysem artmadi
Duyduklarımi söylüyorum
-Humana rezene cayi
-Malt icecekler (e bebekte var)
-Tahin helvası
-Havuc ve hurma
-Uzum
-Bol su

Kızlar bebislere süt olsun diye bildiğiniz duydunuz şeyler neler acaba.moral ve dinlenmek harici. Kizim da ne denediysem artmadi
Duyduklarımi söylüyorum
-Humana rezene cayi
-Malt icecekler (e bebekte var)
-Tahin helvası
-Havuc ve hurma
-Uzum
-Bol su

aynen canım, bebişimle geçireceğim zamanın kıymetini şimdiden biliyorum, tüm çabam o yüzden.
bu arada @ayshemina senin doktorun ile görüşmüştüm, sana mesaj attım, şu 3D resmini göreyim bebişin diye. senin doktorunda zaten hali hazırda o ultrasonlardan varmış, bütün rütin kontrollerini o ultrason ile yapıyormuş. aradım görüştüm hatta randevu aldım ama biraz uzak bir tarihe verdi, izindeymiş sanırım 11 temmuz dedi.
Ben de başka yerlerle görüştüm, medicana beylikdüzünde buldum, 173TL, ama 34.hafta olduğu için mecbur NST de isteniyormuş 90TL de NST. ama bu ctesine randevu alabildim. ona gideceğim artık. inşallah güzel bir poz verir oğluşum :)

Ya inanmıyorum bu kadar öküz olunmaz çok afedersiniz ama, böyle şey söylenir mi saçmalamasınlar lütfen. Ne hikayeler gördük duyduk, sağ salim sonuçlanan...

bilemiyorumki canım onlarda ne düşüncedeler onlarda insan onlarda anne aslında ama mesleklerinin verdiği birşey sanırım artık kimseye kızıp sinirlenemiyorum dahi insanlar okadar anlayışsız ve acımasızki

günaydınlar herkese
ankara ayrı bi sıcak ya da sıcak olan ben miyim bilemiyorum
terlemiş olarak uyanıyorum gece sizde de oluyor mu bu durum merak ettim
istanbul erimeye başladı resmen, ankara daha kurudur en azından diye düşünüyorum, istanbulda nem ile birleşerek kombo yapıyor :)

allahim yardimciniz olsun canim. insallllllllah tum doktorlar yanilir ve saglikli sihhatli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.

Canım Rabbim sifa versin, güç versin her ikinize de.. Anne karnı çok gizemli bir yer..Doktorlar bile bilemez ne olacağını sadece tahmin edebilirler ama belli bir drla devam etmeniz daha dogru olur kanımca. .

suan daha iyiyim canim,sagolasin. bizler iyi olmaliyiz ki bebislere de gucumuz gitsin. sen de moralini bozmamaya calis,kolay degildir biliyorum ama rabbimin mucizeleri hic bitmez.allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip edecek insallah,ben inaniyorum.

Bunun meslekle alakası yok, insanlıktan yoksunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…