2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya böyle sırtımda belimde başlayıp karnımın içine kalçama bacaklarıma yayılan bi sancı, tiz bi sancı değil ama...
Duzensizse dinlenerek dus alarak ya da yuruyerek geçiyorsa yalancı kasilmadir ve 35 ten sonra olmasi beklenir. Bu aslinda iyi bir sey ama iste duzenli mi degil mi bir takip et derim canim..

33. haftada gittiğimde dönmüştü canım.
Hmm anladim canim :) benimki 26.haftamdan beri ters duruyo acaba ne zaman donecek merak ediyorum tam saqimda kafasi belime doqru yatamiyorum bile cani acir falan diye sol tarafim curudu resmen bakalim 32.de randevum war donmus olacakmi ama hala ters hissediyorum :):)

Ay poposudur belki
Ben de kafası kafası diyodum, meğer popoymuş Ayaklarını da anlamıyordum ki iki büklüm duruyor garibim
Şimdi anlıyorum, kafa hep aşağıda ama ayaklar bazen sağda bazen solda, soldayken vurursa canım çok acıyo, sağ tarafım alıştı iyice

Walla bazen karnima bakiyorum inanamiyorum yani resmen bir bedende iki kisiyiz cok quzel bi duyqu sukurler olsunki Rabbim'e ben 29da qittiqimde doktor bak kafasi burda hissediyomusun dedi tamda benim kafasi diye supelendiqim yeri qosterdi oyuzden anliyorum kafasi olduqunu canim bakalim donecekmi donmezsede hayirlisi napalim :)

Eki Görüntüle 2014019

A AysheDuru canim bu ekran goruntusunu almisim ama neydi bu bahsettigin hatirlayamadim.

Cnm iç çamaşırı bu,, bir iki ay önce mothercare'den almıştım çok rahat ve uygundu fiyatı. Şimdi de marksandspencer'dan aldım. O da ikili, nispeten pahalı ama çalışan kızların söylediğine göre indirim başlayacak bu ara :)

Cnm sabredebilirsen benim doktorumu beklemeni tavsiye ederim. Hem bu hesapla daha uygun fiyatı çünkü nst ye ayrı para falan almıyor. Muayene ücretini ödeyip çıkıyorsun. Bir de dediğin gibi bütün kontroller aynı cihazla yapılıyor. Biyografisinde falan da uzmanlık alanlarından birinde 4boyutlu ultrason diye yazıyordu zaten. Çok hassasiyetle ölçüm yapıyor, ve diğer her anlamda da anneyi çok çok rahatlatan bir doktor :)

Yuh niye öyle fiyatlar?
Ben de Konya Medicana hastanesine gidiyorum 15 tl verdim geçen nst'ye, demek ilden ile fark ediyor çakallar.

Kızlar bebislere süt olsun diye bildiğiniz duydunuz şeyler neler acaba.moral ve dinlenmek harici. Kizim da ne denediysem artmadi
Cnm su ve süt çayları (Humana vs) en çok işe yarayan. Bir de bana kuzenim semizotu demişti ki bence de çok faydası oldu. Yüksek kalorili olanları yazmak istemiyorum akıbetin benim gibi olmasın diye, işe yaradıklarını da düşünmüyorum çünkü; sadece susatmak anlamında işe yarıyolar bence, haliyle o da sütü arttırmış gibi biliniyor :)

Cnm ama neden ? Yani asıl problem neymiş bu kadar emin şekilde yaşama şansı yok demeleri için? Nefret ettim şu an doktorun tarzından ayrıca. Çok kötü kelimeler geliyo aklıma ama kullanmak istemiyorum ne yapabiliriz senin için? Gerçekten çok isterdim yardımcı olabilmeyi,, ne gelir elden seni biraz rahatlatabilmek için bilmiyorum ki (

S SUU ben de merak ettim gerçekten nasıl bir tarzdır o öyle ? kaçıncı haftadasınız? şu an doğuma alma şansı yok mu ? madem karnınızda ölebilir ağustos annesi olacaksanız bayağı büyümüş olmalı belki doğumla şansı artabilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…