2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar pilates topuyla egzersiz veya doğuma hazırlık yapan var mı? Ya da kolay doğum için herhangi bişey yapan var mı ?

Kizlar bebisleriniz kacinci haftada donduler doqum pozisyonuna ?
Benim fıstık 24.haftada dönmüştü hatta baya baskı yapıyordu ve erken doğum olabilir demisti bir doktor. Kontrolden birkaç gun once hissetmistim karnımın birkac yeri birden ağrımıstı. 26.da aynıydı pazartesi gittiğimde 30+4te yine başgeliş dedi zaten hissediliyor. Senin bebis ne alemde

Kızlar ben bebegin kıyafetlerini yıkamak istiyorum etiketlerini falan kestim ama kafam karışık renkleri hep birbine yakın. Sadece birkaç tane daha koyu var bir kırmizi pantolon bir kot bir fuşya bere gerisi hep açık pembeli beyazlı. Ben bunalari hep birlikte yıkasam mı? Peluş battaniye polar ve kadife tulumları bir mı yikasam yoksa tulumları ters cevirip örgulerle mi yıkacam karmakarıştım biri bana nasıl yaptığını anlatabilir mi?

Hoşgeldiiin, kolay gelsiiin

Ettik wala merak cnm... farkediliyo yokluğun :)))

Aaa annenler qelecekti demi doqru unuttum ben aman iyi olda canim elbet konusuruz ama ozletmede walla bana takilanda yok boslukta qibiyim yorma kendini dikkat et bari kolay qelsin

sagolun kizlar yani topu topu yaptigim sey taze fasulye ayiklayip pisirmek, banyo fayanslarini mop ile silmek. ama ev tasimis gibiyim. 2 gundur tabanlarim ve topuklarim agriyor bugun de evin icinde gezinmekten katlandi. annemle ablami dusunemiyorum. daha bitmedi de yarina temizlige devam

daha bunaltici sicaklar geliyormus bu arada yedik mi ayvayi

Allah yardımcınız olsun zor bir durum ama arkadaşlarin da dediği gibi içeride gerçekte ne oldugunu bilemeyiz bize düsen dua ve tevekkül. Duamızdasın ve inanıyorum Rabbim bebeğini sag saglim kucağına almani nasip edecek insallah.

Sıcaklarla baş edemeyince klima almaya karar vermiştik ama bizim dr hiç taraftar değil. Öyle olunca vaz geçtik. alternatif olarak tavan vantilatörü denemeye karar verdik. Dün gece açtık sabaha kadar çok iyi geldi. Tabii deliksiz uyku yok artık bize wc ler sağdan sola zor dönüşler falan. Ama günlerdir ilk defa daha iyi bir uyku çektim diyebilirim:) sadece karın bölgemi ince bi çarşafla kapatıyorum okadar. Aklınızda bulunsun

@yasemince19 muhtemelen ücümüzün aynı olcak bnmde 24-30 arası dedi,herhalde 3 ünde kontrolum var gittigimde gün verir diye düşünüyorum...
@yasemince19 muhtemelen ücümüzün aynı olcak bnmde 24-30 arası dedi,herhalde 3 ünde kontrolum var gittigimde gün verir diye düşünüyorum...
Bana da henüz gün vermedi doktor sezeryan için previa dan dolayı erken alicak ama bu kontrolde bize de gün verir diye tahmin ediyorum ben de

Benimde ayakta gezinmemle topuklarım ağriyor hemde su toplamış gibi değişik bir ağrı demek ki bundan sonra böyle olacak Allah yardımcımız olsun. Bu arada mop ne gecenlerde de bahsedildi mavi su gibi birsey mi?

Ben de chicco tercih edeceğim, dediğin gibi doğal olduğundan. Diğeri acıtır gibi sanki ya ne bileyim...
Konak tarağı daha farklı bişeydi sanırım.
Günaydın bu arada :)

Gretchen Grundler ben bebedorunkini aldim. chicco ile kiyaslayamam cunku acik halini bilmiyorum chicco nun. bebedor sert bi firca degil oldukca yumusak ama onu soyleyebilirim :)

Benimde ayakta gezinmemle topuklarım ağriyor hemde su toplamış gibi değişik bir ağrı demek ki bundan sonra böyle olacak Allah yardımcımız olsun. Bu arada mop ne gecenlerde de bahsedildi mavi su gibi birsey mi?
bildigimiz vileda ve viledanin degisik versiyonlarinin genel adi canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…