2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anaaaaammmm benim baya kasıklarımda oynuyo 2 gündür. Göbeğim de küçüldü sanki. O kadar yatıyorum bu sıcakta işe yaramadı mı yaaa

Walla buna bi cozum bulsak iyi olacak hepimiz ayni sekilde uyqulayalim bari siz bizden once doqurursunuz anlatirsiniz artik tecrubeli anneler cevap bekliyoruzzzz nasil yaptiniz bu qobek isini
Kötü geçerse ilk doğumlar sona kalanlar yandı :))) bence karar alalım negatif bir Doğum olursa anlatmasın kimse. Eylül'de anlatır:)

Anaaaaammmm benim baya kasıklarımda oynuyo 2 gündür. Göbeğim de küçüldü sanki. O kadar yatıyorum bu sıcakta işe yaramadı mı yaaa

Ya canım aynen. Benim de göbeğim küçüldü sanki, hatta sabah doktora mı gitsem diye düşündüm. Hem küçüldü hem aşağı indi Valla büyüsün istiyorum artık şu göbek biraz daha. Bir de hareketleri de aşağıda sanki, kasıklarıma vuruyor. Evham yapıyoruz belki de bilmiyorum ki canım.

Bu haftalarda vücut doğuma hazırlandığı için demir depolarmış, o yüzden kan hacmi de artarmış. Seninki de o yüzdendir muhtemelen. Hatta 33 ya da 34. hafta olanlardan birinin takviminde gelecek hafta 900-1700 kg arası kilo artışı olabilir yazıyordu kan hacminden dolayı. Sakin ol, paniklemeye gerek yok. Doktor yazınca bize de söyle yine de :)

Kizlar saqlik ocaqindan devit-3 vermislerdi bunu bitene kadar kullanip sonra tekrarmi alicaz yoksa 1 kere kullanmak yetiyomu hic sevmedim ben bunu cunku

Kizlar saqlik ocaqindan devit-3 vermislerdi bunu bitene kadar kullanip sonra tekrarmi alicaz yoksa 1 kere kullanmak yetiyomu hic sevmedim ben bunu cunku
Daha fazla kullanma bence canım fazlası toksik etki yaratıyor.

Ben bulurum kaynanaqil beni deli edeceqi icin kendimi buraya atarim eminim
Aman inşallah öyle bir şey olmaz

İnşallah kötü tecrübeler yaşamaz da kimse anlatsam mı sıkıntısı yaşamaya da gerek kalmaz :)
Bu daha iyi bir temenni oldu. Amin diyelim:)

Sıkılıyorum kizlarrr yaaa aksam kina qecesi varmis komsunun bu sicakta milletin deli qibi oynayip terlemelerini falan dusunemiyorum kaynana aradi caqirdi qidecem ama onun sacma sapan komsulari canimi skacak durmadan kizimiza iyi bak..hmmm haa ona qore biz onu bekliyoz falan ya benim cocuqumu acaba benden fazla dusunebilirlermi ne bos sozler ya

Neden başkasının lafını bu kadar takıyorsun canim ya. He de gec

Neden başkasının lafını bu kadar takıyorsun canim ya. He de gec
Yok yok aksine hic takmiyorum sadece quluyorum cok komik benim kadar kimse dusunebilirmi bos laf yani laf olsun diye konusuyolar bunu surekli yaptiklari icin acayibime qidiyo kaynana kayinbabada ole sunu yapma bunu yapma ceviz ye yok bilmem ne 26 yasindayim ya cocuk deqiliz heralde surekli bi uyari hali tovbe tovbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…