2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Hakkatten anlamıyorum bende bu insaları karnın burnunda ne düsüncesizlik ya... ben senin yerinde olsam geldiklerinde uzanır yatarım,kalkmam belki anlarlar... hoş zaten kasılmalar varsa yat gercekten de kendini yorma,hiçbisey bebeginden önemli değil

Annem dün mothercare den almıs yeni dogan tulumu,eldiven ayrı değilmiş.badinin kolunu eldiven olarak kullanıyormussun düsme vs olmuyor dolayısıyla tabii bu uzun kollular icin... aklınızda olsun diye yazayım dedim
Onlar çok rahat oluyor cnm, kıvırıyorsun eldiven oluyor. Ben de onları kullanmıştım başta. Yalnız 15 gün max demişlerdi eldiven için. Ve emzirirken çıkarın demişlerdi. O kadar bile kullanmadım. Hele ki bu sıcakta sanırım en fazla iki gün kullanırım :)))

Dr mis li konustu buyudukce yeri daraldigu icin donme sansi duser ama hala donebilir dedi 3 hafta sonra kontrole cagirdi tekrar ozamanda donmezse sezaryeni konusuruz dedi cnm dua edicez artik hayirlisi olsun diye
Aynen cnm, sağlığınız için hangisi iyise o olsun elbette :)

aynen bu evhamli kizimiz gecen, gunde 50 kez hareket eden bebegi kipirdamiyor diye sikayet ediyordu simdi de niye uyutmuyor kipirdiyor diye ediyor @Evininhatunu

surmuyorum kremim bile yok
Ah canım korkutmak gibi olmasın herkestede olmuyor tabii ama benim göğüs uçlarım öyle kötü olmuştu ki yazarken acısını hissediyorum şimdi bile onun için bu sefer ne önlem varsa almaya çalışıyorum

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim:)
Masallah
Donme konusunu bilemicem:/

Cnm saol yazdığın güzel şeyler için inş hepimiz saglıklı bi şekilde kucagımıza alırız.

Masallah Allah analı babalı büyütsün insallah

Cok gecmis olsun ama dikkat et,öyle balkonda örtüsüz yatmak fln tehlikeli yani,üsütmemek lazım

Dün kayınvalidem aradı doğuma gelicem denizede kacariz dimi dedi ben doğum yapicam vaktim olursa gideriz dedim gezmeye geliyor anlayacağınız
Hahahhaha bu nedir yaaa?
Doguma geliyor Deniz mi diyor.hayır planların öyle olsa bile deme yanii bariz bi şekilde,sinir olurdum valla bana böyle dese.

Günaydınnnnn:) göğüs kremini günde kaç kez sürüyorsunuz. Eczacı bi kaç kez sür dedi bana. Ama ben sabah ve alşam sürüyorum yeterli olur mu acaba.
Ben daha baslamadım,36.haftadan sonra basla dedi... erken dogumu tetikleyebilir dedi doktor,aynısını br kac kisiden daha duydum o sebeple daha baslamadım :/

Yaaa ben iki gecedir kızımı görüyorum rüyamda
Allah hayırlısıyla, sağlıcakla kavuşmalar nasip etsin hepimize
Yaaaa bende dün gece gördüm ,emziriyordum masallah sütümde nasıl bolduuu ... ayy insallah hepimizin öyle rüyamdaki gibi bol bol sütü olur:)

Benim de sızlıyor hatırlayınca nası bişeydi öyle ( ama ikincide olmuyo diyolar cnm ya, bu sefer kolay atlatırız belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…