Buqun aksam tum vaktimi esime ayirdim hic qiremedim buraya :) balkonu hazirlamis qel oturalim biraz sohbet edelim dedi.Cay kahve siirler sarkilar derken saat kac olmus
İnsanlar neden bukadar anlayışsız İstanbul'dan teyzem ve kızı geldi burda evleri var bayram için gelmişlerdi bizde üzerimize düşen ne varsa yaptık 3 gün gezdirdik dünde pikniğe gittik bugün artık ben pes dedim yoruldum kasilmalarim arttı şimdi aramış parka gidelim ben evden cikicak halde degilim dedim ozaman sana gelelim.diyor yahu anla beni kadın yorgunum hava zaten sıcak incecik bir elbiseyle oturuyordum evde mecburen kalktım giyindim evi toparladım yani halimide görüyor
Hakkatten anlamıyorum bende bu insaları karnın burnunda ne düsüncesizlik ya... ben senin yerinde olsam geldiklerinde uzanır yatarım,kalkmam belki anlarlar... hoş zaten kasılmalar varsa yat gercekten de kendini yorma,hiçbisey bebeginden önemli değil
Annem dün mothercare den almıs yeni dogan tulumu,eldiven ayrı değilmiş.badinin kolunu eldiven olarak kullanıyormussun düsme vs olmuyor dolayısıyla tabii bu uzun kollular icin... aklınızda olsun diye yazayım dedim
Onlar çok rahat oluyor cnm, kıvırıyorsun eldiven oluyor. Ben de onları kullanmıştım başta. Yalnız 15 gün max demişlerdi eldiven için. Ve emzirirken çıkarın demişlerdi. O kadar bile kullanmadım. Hele ki bu sıcakta sanırım en fazla iki gün kullanırım :)))
Dr mis li konustu buyudukce yeri daraldigu icin donme sansi duser ama hala donebilir dedi 3 hafta sonra kontrole cagirdi tekrar ozamanda donmezse sezaryeni konusuruz dedi cnm dua edicez artik hayirlisi olsun diye
aynen bu evhamli kizimiz gecen, gunde 50 kez hareket eden bebegi kipirdamiyor diye sikayet ediyordu simdi de niye uyutmuyor kipirdiyor diye ediyor @Evininhatunu
Ah canım korkutmak gibi olmasın herkestede olmuyor tabii ama benim göğüs uçlarım öyle kötü olmuştu ki yazarken acısını hissediyorum şimdi bile onun için bu sefer ne önlem varsa almaya çalışıyorum
Slm kizlar bugun kontrole gittik 2300 kilosu 43cm boyu var kizimin cok sukur ama nazli hanim hala vasi yukarda gelisim 9gun ondr gidiyor bende panikledim simdi ya donmezse diye fikri olan varmi bu konuda buyuk kizim 27. Haftada donmustu 33. Haftada kanala girmisti hatta normal olsun istiyorum ama boyle olursa sezaryen sart maleseff
Buqun aksam tum vaktimi esime ayirdim hic qiremedim buraya :) balkonu hazirlamis qel oturalim biraz sohbet edelim dedi.Cay kahve siirler sarkilar derken saat kac olmus
Yigenim doğum yapmis iki düşükten sonra bütün hamileliği yatarak geçti 3800 doğmuş tombik kız normal doğumla kardeşimin eside ben bütün hamilelikte çalıştım yerimde durmasını sezeryan oldum diyor nasip işi bu işler dedim demekki nasipte varsa normal doğum bebek kilolu olsada yurumesende farketmiyor
Balkonu yeni yaptirdikya bi heves iste :):) hic durmadan yikiyo temizliyo kendi kendine biseyler yapiyo benimde isime qeliyo bebis olduktan sorna belki birbirimize vakit ayiramayiz bukadar
Kızlar dün gece sancıyla uyandım bildiğiniz adet sancısı gibi şiddetliydi. esimde yanımda deildi aksıne çok korktum hemen kalktım yürüdüm sonra nedenini buldum .Gece şiddetli rüzgar olmasına ragmen battaniyesiz balkonda yattım .hemen kışlık çorap giyindim battaniyeye sarıldım bi 20 dk anca sancım dindi şimdilik iyi gibiyim umarım kendime uygulafığım tedavi doğrudur .Sizlerle paylasmak istedim kaş yaparken göz çıkarmayalım .
Ben daha baslamadım,36.haftadan sonra basla dedi... erken dogumu tetikleyebilir dedi doktor,aynısını br kac kisiden daha duydum o sebeple daha baslamadım :/
Ah canım korkutmak gibi olmasın herkestede olmuyor tabii ama benim göğüs uçlarım öyle kötü olmuştu ki yazarken acısını hissediyorum şimdi bile onun için bu sefer ne önlem varsa almaya çalışıyorum