2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yaşasın AVM moduna girmiş bulunmaktayım hanımlar. Sanırım akşama kadar burada kalıcam :))) klima için yarın sabaha söz verdiler, o zamana kadar bile kalabilirim hatta bıraksalar :)) dün gece de hiçbişey anlamadım uyuduğum uykudan.. tekrar tekrar "Allah yardım etsin hepimize" diyorum :)

Geç git erken kalk, ısrar ederlerse de sancım ya da ağrım var de. Ayaklarım şişti de, daha da ısrar ederlerse size ne bee rahat bırakın bir de

Geç git erken kalk, ısrar ederlerse de sancım ya da ağrım var de. Ayaklarım şişti de, daha da ısrar ederlerse size ne bee rahat bırakın bir de
Walla yakinda zaten bi kivilcim cikaracam az kaldi esimi aradim kinaya qiderim duqune qidemeyiz soyle dedim rahat edemiyorum artik cunku hic biyerde hele bide bole bos konusmalara tahammulum kalmadi

Ayyy super olur warya bunlari sorup bizi bilqilendirirsen ben bide gaz sancisi olduqunda rezene falan kullanmak sakincalimi onu merak ediyorum

Anlatsın ya bence yazık belki paylaşmak isteyecek içinde kalmasın:)
İnşaAllah öyle biri olmaz da anlatmak zorunda kalmaz ama Haziran annelerinden biri miydi kimdi hatırlamıyorum ama bi anlatmış doğumunu ağladım üzüntüden :) kötü etkilemeyelim birbirimizi diye 1 ay içinde tutabilir bence :)))düşünsene yarın Doğuma gireceksin bugün travmatik bi Doğum hikayesi okuyusun kötü olurdu Ya.

Ayyy super olur warya bunlari sorup bizi bilqilendirirsen ben bide gaz sancisi olduqunda rezene falan kullanmak sakincalimi onu merak ediyorum

Canım yenidoğan bebeğe anne sütü dışında su bile verilmez. Anne sütü dışında ise formül mama sadece. Rezeneyi sen iç, bebeğine geçer. Gazı için başka yöntemler varken kolayına kaçmayalım, ilaçlar çaylar bunlara gerek yok. Gaz masajı var mesela, sling çok fayda sağlıyormuş. Ama ilaç ve çaylar en son çare olmalı bence.

Bende bunu merak ediyorum hani illa hemen caya falan kosmayalim masajlar daha mi faydalidir diye ki kesinle oyledir :) peki hadi masajla qecmedi diyelim rezeneyi ben icsem kesinlikle faydasi olurmuki ? Gaz problemi korkutuyo beni kiyamam aqlamasina okadar

Canım bebeğin uyuduğu oda sıcaklığı klima da uyutmada salınca olurmu kıyafeti nasıl giydirmeliyiz bu sıcakta bunları sorarsan çok memnun olurum

kontrolden geldim minikim çok iyi suyu filanda iyi 2 kilo olmuşuz doğum psuzyonu almis eller hep yüzünde oyuzden doğru düzgün yüzünü göremedik :))
Maşallah canım çom sevindim bebişin gayet güEl kilo almış hayırla zamanında sağlıkla gelsin inşallah

Fikrini söyleyen herkese çok teşekkür ederim 2 ye indirdim sanırım seçeneği ne zor işmiş ya isim koymak. Karar verenler de söylese süper olur aslında fikir olur herkese

Canım bebek ağlar, bebeğin ağlaması kadar doğal ne olabilir? Kesin sonuç diye bişey de yok, deneyeceğiz, elimizden geldiğince doğal yollarla deneyeceğiz. Bebeğine anne sütü dışında vereceğin her şey ağlamasından daha iyi olmayacak. Okuyalım araştıralım, yeter ki yabancı şeyler vermeyelim bebeklere. Onların bağırsakları anne sütü dışında hiç bişeyi sindiremiyor bir süre.

Son düzenleme:
Maşallah canım çom sevindim bebişin gayet güEl kilo almış hayırla zamanında sağlıkla gelsin inşallah
Sağol canım rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin çok isteyip bekleyenlere de kısa zamanda sağlıklı bebisler nasip etsin
Fikrini söyleyen herkese çok teşekkür ederim 2 ye indirdim sanırım seçeneği ne zor işmiş ya isim koymak. Karar verenler de söylese süper olur aslında fikir olur herkese
bizim ablamiz su istiyor eşim iki isim olucak illa diyor doğa su düşündük şimdilik ama geçen biri doğal su diye dalga geçerler dedi sinirimi bozdu ne güzel karar vermiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…