Kızlar göbek bağı düşmeden yıkamak istemiyorsanız bebeği silebilirsiniz hastaneden geldikten sonra. Ben o şekilde yapıldığını okumuştum. Nemli bir bezle kabasini alın:)))))))
Yaşasın AVM moduna girmiş bulunmaktayım hanımlar. Sanırım akşama kadar burada kalıcam :))) klima için yarın sabaha söz verdiler, o zamana kadar bile kalabilirim hatta bıraksalar :)) dün gece de hiçbişey anlamadım uyuduğum uykudan.. tekrar tekrar "Allah yardım etsin hepimize" diyorum :)
Sıkılıyorum kizlarrr yaaa aksam kina qecesi varmis komsunun bu sicakta milletin deli qibi oynayip terlemelerini falan dusunemiyorum kaynana aradi caqirdi qidecem ama onun sacma sapan komsulari canimi skacak durmadan kizimiza iyi bak..hmmm haa ona qore biz onu bekliyoz falan ya benim cocuqumu acaba benden fazla dusunebilirlermi ne bos sozler ya
Ben bugünlerde çocuk doktorumuzu arayıp detayları sormayı düşünüyorum bu arada. Göbek bağı, yıkama vs olaylarını.. hangi gün getireyim vs... aklınızda bişey varsa liste yapalım tek tek sorayım?
Walla yakinda zaten bi kivilcim cikaracam az kaldi esimi aradim kinaya qiderim duqune qidemeyiz soyle dedim rahat edemiyorum artik cunku hic biyerde hele bide bole bos konusmalara tahammulum kalmadi
Ben bugünlerde çocuk doktorumuzu arayıp detayları sormayı düşünüyorum bu arada. Göbek bağı, yıkama vs olaylarını.. hangi gün getireyim vs... aklınızda bişey varsa liste yapalım tek tek sorayım?
İnşaAllah öyle biri olmaz da anlatmak zorunda kalmaz ama Haziran annelerinden biri miydi kimdi hatırlamıyorum ama bi anlatmış doğumunu ağladım üzüntüden :) kötü etkilemeyelim birbirimizi diye 1 ay içinde tutabilir bence :)))düşünsene yarın Doğuma gireceksin bugün travmatik bi Doğum hikayesi okuyusun kötü olurdu Ya.
Canım yenidoğan bebeğe anne sütü dışında su bile verilmez. Anne sütü dışında ise formül mama sadece. Rezeneyi sen iç, bebeğine geçer. Gazı için başka yöntemler varken kolayına kaçmayalım, ilaçlar çaylar bunlara gerek yok. Gaz masajı var mesela, sling çok fayda sağlıyormuş. Ama ilaç ve çaylar en son çare olmalı bence.
Canım yenidoğan bebeğe anne sütü dışında su bile verilmez. Anne sütü dışında ise formül mama sadece. Rezeneyi sen iç, bebeğine geçer. Gazı için başka yöntemler varken kolayına kaçmayalım, ilaçlar çaylar bunlara gerek yok. Gaz masajı var mesela, sling çok fayda sağlıyormuş. Ama ilaç ve çaylar en son çare olmalı bence.
Bende bunu merak ediyorum hani illa hemen caya falan kosmayalim masajlar daha mi faydalidir diye ki kesinle oyledir :) peki hadi masajla qecmedi diyelim rezeneyi ben icsem kesinlikle faydasi olurmuki ? Gaz problemi korkutuyo beni kiyamam aqlamasina okadar
Fikrini söyleyen herkese çok teşekkür ederim 2 ye indirdim sanırım seçeneği ne zor işmiş ya isim koymak. Karar verenler de söylese süper olur aslında fikir olur herkese
Bende bunu merak ediyorum hani illa hemen caya falan kosmayalim masajlar daha mi faydalidir diye ki kesinle oyledir :) peki hadi masajla qecmedi diyelim rezeneyi ben icsem kesinlikle faydasi olurmuki ? Gaz problemi korkutuyo beni kiyamam aqlamasina okadar
Canım bebek ağlar, bebeğin ağlaması kadar doğal ne olabilir? Kesin sonuç diye bişey de yok, deneyeceğiz, elimizden geldiğince doğal yollarla deneyeceğiz. Bebeğine anne sütü dışında vereceğin her şey ağlamasından daha iyi olmayacak. Okuyalım araştıralım, yeter ki yabancı şeyler vermeyelim bebeklere. Onların bağırsakları anne sütü dışında hiç bişeyi sindiremiyor bir süre.
Fikrini söyleyen herkese çok teşekkür ederim 2 ye indirdim sanırım seçeneği ne zor işmiş ya isim koymak. Karar verenler de söylese süper olur aslında fikir olur herkese
bizim ablamiz su istiyor eşim iki isim olucak illa diyor doğa su düşündük şimdilik ama geçen biri doğal su diye dalga geçerler dedi sinirimi bozdu ne güzel karar vermiştik