2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ay ben de cok sinir oluyorum. susma arkandayim

yok canim benim surmeme sebebim "bana bisey olmaz yeaa" degil. cevremde gordugum dogru emzirmeme yuzunden yara oldugu, yoksa kurumaktan nemli tutamamaktan falan degil. cok fazla hamile oldu cevremde. 2 ay oncesinden krem surmeye baslayip yine de yaralarla bogusan hatta ameliyat derecesine gelen var. o yuzden surmuyorum. engel olmuyorsa simdiden surmemin bi manasi yok diye dusunuyorum.

Onun da zorluğu ayrı. Kendi göbeğini zor taşırken bir de mont, atkı taşıyorsun bir de eğilip bol bağcıklı botları giyiyorsun. Kalın kalın kıyafetlerin altında hareket etmek hepten zorlaşır ayrıca. Sanırım en güzeli baharlarda doğum yapmak :)

Kızlar bugün de ben isim sorayım Beren, İpek, Ekin, Melis fikirleriniz nedir acaba
İpek ve Ekin derim ben.

Kızlar göbek bağı düşmeden yıkamak istemiyorsanız bebeği silebilirsiniz hastaneden geldikten sonra. Ben o şekilde yapıldığını okumuştum. Nemli bir bezle kabasini alın:)))))))
Söylemesi komik hahahah ama bende öyle duymustum ,hatta ablamın cocuguna öyle yapmıstık,herhangi
Bir sorun da olmadı

Dünkü kan sonuçlarıma göre demir seviyem oldukça yüksek çıkmış ve ebem hemen demiri bırakıyoruz dedi
E tamam bırakıyoruz da ne olcak şimdi? Niye birden yükseldi ki, bi sorun yaratacak mı bebeğime ya da bana

Hep yeğenimle kıyaslıyorum ama o eylül 14te dogmustu ,simdi bu sıcakta bende takamam gibi geliyor kıyamam ona....

Hep yeğenimle kıyaslıyorum ama o eylül 14te dogmustu ,simdi bu sıcakta bende takamam gibi geliyor kıyamam ona....

Zaten hemen öğreniyor tırmalamamayı cnm. Hemen de kesmeye başlanabiliyor. Başta zor gelebilir ama alışınca çok kolay uzun süre eldiven takmak motor gelişimini bile yavaşlatıyor. Patik ve sıkan çoraplar da iyi değil. Özellikle de ev içindeyken yaz aylarında bebeklerin ayaklarının çıplak olması hem en doğalı hem de en sağlıklısıymış.

Dogru düzenli ve düzgün kestikce zaten sorun da olmaz...artık yasayıp görecegiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…