Benimde öyle yaramazlığı var ama hafifledi sanki hareketleri kordonumuzda normalde uzun olunca bu durum cnm çok çok sıkıyor umarım içerde hersey yolundadır kızlar .
İnsanlar bencil ben zaten kayinvalidemin gezmeye gelicegini tahmin ettiğim için pek şok yaşamadım gelicek öğlene kadar yaticak kalkicak hadi gezelim dicek ama benim sessiz sakin durucagimi saniyorsa yanılıyor :))
Evet birde en yakınım gelicekseniz yardıma gelin ama bebeğe değil ben eve dolusup sadece bebekle ugrasanada gicigim bebekle annesi ilgilenir gelen yemek yapsın alışverişe çıksın evi supursun yardım böyle olur anne toparlayana kadar günlük rutin işleri halletmeye adam lazim
Ben gece hiç hissetmiyorum :))) bazen uykuya dalarken yada sabah uykumu aldığımda hissediyorum sadece
canım o bebiş doğduğunda gelicek hatun zannediyorki lohusa halimle küçücük bebekle denize gidicem ben annemle gelme konusunda hiç konuşmadım gelin dedi bana annemle gelicez diye onada bişey demedim Valla gelen yapar yer 2+1ev yatsınlar yerlerde napiyim kendimi hiç kasamicam :)))
Ah canım korkutmak gibi olmasın herkestede olmuyor tabii ama benim göğüs uçlarım öyle kötü olmuştu ki yazarken acısını hissediyorum şimdi bile onun için bu sefer ne önlem varsa almaya çalışıyorum
yok canim benim surmeme sebebim "bana bisey olmaz yeaa" degil. cevremde gordugum dogru emzirmeme yuzunden yara oldugu, yoksa kurumaktan nemli tutamamaktan falan degil. cok fazla hamile oldu cevremde. 2 ay oncesinden krem surmeye baslayip yine de yaralarla bogusan hatta ameliyat derecesine gelen var. o yuzden surmuyorum. engel olmuyorsa simdiden surmemin bi manasi yok diye dusunuyorum.
Kızlar sıcaktan vucudum aşırı kaşınıyo hele ki gece uyku da terleyince ne kadar zormuş yaz günü hamile olmak bir daha kışa denk getirmeye çalışıcam bugün bizim de kontrolümüz var ve değişik ağrılarım var tam denk geldi yani
Onun da zorluğu ayrı. Kendi göbeğini zor taşırken bir de mont, atkı taşıyorsun bir de eğilip bol bağcıklı botları giyiyorsun. Kalın kalın kıyafetlerin altında hareket etmek hepten zorlaşır ayrıca. Sanırım en güzeli baharlarda doğum yapmak :)
Kızlar göbek bağı düşmeden yıkamak istemiyorsanız bebeği silebilirsiniz hastaneden geldikten sonra. Ben o şekilde yapıldığını okumuştum. Nemli bir bezle kabasini alın:)))))))
Dünkü kan sonuçlarıma göre demir seviyem oldukça yüksek çıkmış ve ebem hemen demiri bırakıyoruz dedi
E tamam bırakıyoruz da ne olcak şimdi? Niye birden yükseldi ki, bi sorun yaratacak mı bebeğime ya da bana
Onlar çok rahat oluyor cnm, kıvırıyorsun eldiven oluyor. Ben de onları kullanmıştım başta. Yalnız 15 gün max demişlerdi eldiven için. Ve emzirirken çıkarın demişlerdi. O kadar bile kullanmadım. Hele ki bu sıcakta sanırım en fazla iki gün kullanırım :)))
Zaten hemen öğreniyor tırmalamamayı cnm. Hemen de kesmeye başlanabiliyor. Başta zor gelebilir ama alışınca çok kolay uzun süre eldiven takmak motor gelişimini bile yavaşlatıyor. Patik ve sıkan çoraplar da iyi değil. Özellikle de ev içindeyken yaz aylarında bebeklerin ayaklarının çıplak olması hem en doğalı hem de en sağlıklısıymış.
Dünkü kan sonuçlarıma göre demir seviyem oldukça yüksek çıkmış ve ebem hemen demiri bırakıyoruz dedi
E tamam bırakıyoruz da ne olcak şimdi? Niye birden yükseldi ki, bi sorun yaratacak mı bebeğime ya da bana
Zaten hemen öğreniyor tırmalamamayı cnm. Hemen de kesmeye başlanabiliyor. Başta zor gelebilir ama alışınca çok kolay uzun süre eldiven takmak motor gelişimini bile yavaşlatıyor. Patik ve sıkan çoraplar da iyi değil. Özellikle de ev içindeyken yaz aylarında bebeklerin ayaklarının çıplak olması hem en doğalı hem de en sağlıklısıymış.