2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sütü nasıl muhafaza ediyorsun canım?
Mesela gece bir kez biberon veriyorum diyorsun, buzdolabından sütü çıkartıp ısınmasını mı bekliyorsun
Nasıl oluyor o işler?
Nette ayrintili videolar var ama biliyorsun biz 1 hafta kadar hastanede kaldik antibiyotik tedavimiz devam ettigi için iste o zaman bebek hemsirelerinden ögrendim pek cok sey :) şimdi diyelim sütü sagdin eger oda sicakligindaysa günesten uzak 24 derecede 6 saat kadar disarda tutabiliyorsun ( saglik bakanligi 3 saat diyor ) sagdigin sütü dolaba atarsan -4° de 3 gun yani 72 saat boyunca dolapta durabiliyor ama sutu disari cikartip benmari usulu ılıtınca 1 saat icinde tükettirmen lazım... iki kapili buzdolabinin - 18° buzlugunda sut posetinde ise 3 ay kadar duruyor derin dondurucuda ise 6 ay kadar tutabiliyorsun. Buzlu sütü kullanacaksan önce ya buzdolabima indirip sogutacaksin (24 saat icinde tuketmen lazim ) ya da soguk su icinde 5 dk da cozdurup biberona koyup gene benmari usulu ılıtman lazim. Asla tezgah ustunde eritmeye birakmayacaksin ya da kaynar suda çoźdürmeyeceksin insallah duzgun anlatabilmisimdir

Ay bayadır bakmıyodum,, dayanamadım bdv ye baktım da bi iki,,, gece gece depresyon sebebi insana wala. Ama bi yandan da şükürler olsun diyo insan :)
Yok cnm ya ben de arch2401 dediği gibi mor ışık diye biliyorum hatta :) tabi ki en mühimi anne sütü...

Valla bazılarına olur bazılarına olmaz dediydi bizim çocuk doktoru :)) ama günlük hayatta kesinlikle ayran tabi :))))) nanelilere vuruldum ben bu ara
Bildigin gibi degil doguma giderken sayikliyormusum hemsire öyle dedi... buz gibi bira icecem 15 gun sonra yaninda da bir sigara yakacam diye :) hemsire de kadinin ne çok cani cekmis demiş acımiş bana hic hatirlamiyorum halbuki emin misiniz diye 3 kere sordum

Ekran görüntüsü aldım bile :) çok faydalı oldu bu bilgiler. Sağol canım.
Belli olmuyor işte dünyanın hali, ihtiyaç halinde açıp bazen okuyacak zaman bile bulamayabiliriz. Şimdiden kafaya yazmak en iyisi. :)

Ellerine sağlık annenin. Yazık aklı sendedir şimdi hep.. ne zaman dönücek?
8 eylulde donecekler canim sıkılsalarda erken qelseler bari qerci ben 41 haftayi qorursem qelmis oluyo bana diyoki sakin doguma falan gittigini bana soleme strese qirerim bebek doqunca pat diye foto qelsin telefonuma diyo

ah o kadar yol gitmek biraz tehlikeli olmaz kı canım.
Bekle bakalım duruma göre karar ver, belki yeni gelecek olan doktor hemen gelir. Belki bebeğin acele eder. İbşallah zamanında gelir tabi o ayrı ama son anda seyahat zor gibi geldi bana.
İstersen şimdiden kararını netleştirirsen git annenin yanına canım.

nilselen al canim tarif bu ne zaman yapsam harika olur hatta misafirliqe qittiqimde kavanozlari susleyip icine dolduruo hediyede qoturuyorum ekrana siqmadida hamuru tamamen ypqurup bitirdikten sonra en son damla cikolata ve cevizi ekliyosun en son eklememizin sebebi cikolata erimesin diye en son o ikisini koyduktan sonra 1 dakika kadar yoqursan yeterli

Eklentiler

• Screenshot_20170715-005805.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20170715-005837.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 79
Ben sana ilk hamileliğimde ilk aşerdiğim şey desem? Canım buz gibi bira ve patates kızartması istiyo dedim,,, aldık yaptık vs... normalde de başka türevlerini severim halbuki :)))) bilmiyodum hamile olduğumu tabi,, haziran başı ama ter döküyorum,, kafama dikip dikip içtim... o gün içime şüphe düşmüştü ama bi tuhaflık var bu işte diye :)) Allahtan da düşmüş,, şaka bi yana karaciğerlerimizi Ayşe'ye borçluyuz eşimle... nasıl bi hayattan nasıl bir hayata geçiş yaptık diye düşünüp duruyoruz hala :)) Allah korudu valla kızımı da ( bknz : foto,,, yıl 2013, aylardan haziran

Eklentiler

• IMG_4901.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 106
Seninkilerde benimkilerden kotuymus valla cok vahim durumdayiz neden bu cocuklari bizden cok sahipleniyolar anlamiyorummm
Abartıyorlar birazcık
Neyse artık lohusa lohusa krize sokmasınlar da beni.
Cevval birinin odayı boşaltması ve benim yalnız kalmak istediğimde herkesi çıkartması şart. Yoksa oturup gaz çıkartabildimmi diye beklerler

8 eylulde donecekler canim sıkılsalarda erken qelseler bari qerci ben 41 haftayi qorursem qelmis oluyo bana diyoki sakin doguma falan gittigini bana soleme strese qirerim bebek doqunca pat diye foto qelsin telefonuma diyo

Yazııık :)) haklı kadın,, uzakta olunca daha çok stres yapar. Gerçi fotoyu görünce zaten dayanamaz gelir bence o :))

Söyleme gideceğin zaman. Doktor saat 3 dediyse 12'de git randevuya arayip musaitse. İki kez yaparsan anlarlar artık istemediğini :)
Ya da eşine söyle, zaten stresliyim iyice geriliyorum, yalnız olalım de.
Anasının kuzusu benim kocam :)
Senin yanında olmak istiyorlar, sen abartıyorsun diyor
Baştan dövmedim diye oldu bunlar

O an kendin epey bi cevval olursun bence zaten cnm :))) yoksa dediğin gibi gayet güzel bekliyolar. En kötü ihtimal hemşireye söylicen,, onlar bi bahane bulup herkesi çıkartır :)))

Yazııık :)) haklı kadın,, uzakta olunca daha çok stres yapar. Gerçi fotoyu görünce zaten dayanamaz gelir bence o :))
Bu sene bebekler aceleci canim 41i qoreceqimi sanmiyorumda erken olursada foto yollariz hayirlisi olsun nasip boyleymis :) gelince 1 hafta kalacak yanimda onun sozunu aldim icim rahat

Bu sıcaklarda ben de siparişi öyle veriyorum arkadaşlara.
Hastaneye iki yarım kokoreç, bir bira ve bir de kedi getirin sevicem diye

24 üne sezeryan için gün verdi, çok heyecanlı.
Bugün nst de sancılar cıktı yine. 60 larda falandı ama. Inşallah 10 gün daha durur içerde.
Ay had inşallah dursun beklesin zamanını :)
Ben de tarih bilmek istiyorum yaaa.
Sezeryan olacağım kesin (benek ters) ama hiç bir avantajını yaşayamıyorum resmen.
Sancım gelince gidicem
Oysaki süit oda tutmak istiyorum, oda süslenecek, kurabiye vs süslerin siparişi var.
Saç baş yapacaktım.
Normal doğumu bekler gibi bekliyorum el el üstünde
Komedi gibi

Bana deli cesareti geldi kızlar :) Samsun da yasiyorum sabah Rize ye gidiyorum gezmeye valla o kadar çok bunaldım ki hergün ağlıyorum adamın basının etini yedim eve tıkili kaldım diye en sonunda pes etti hazırla doğum çantanı koy arabaya götürcem seni dediKV ben de gelsem mi falan dedi hiç istemiyodum zaten biz baş başa gidicez dedi çok sevindim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…