2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çiçek götürülmez diye biliyorum ama sen yine de bir araştır. Polenli falan oluyor ya alerjik olabiliyor diye biliyorum. Ablam Doğum yaptığında odaya sokmamışlardı Çiçek.
Ben de götürmeyi düşünmediğim için farklı bir öneri istemiştim zaten Farklı, değişik önerileri olan da yok sanırım

Arada bir güzel oluyor ama dozunda kalınca zaten hersey dozunda güzel degil mi? Evlatlar için de hersey e katlaniliyor azıcik buyusunler de gene arada bir tatli kaçamaklar yapabiliriz

Canimmm Allah analı babalı büyütsun inşallah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin güzel kızına da Size de

Uzak değil 2.5-3 saatte gidiyoruz sancılar başlayınca çıksak bile yetişiriz :) o son ihtimal diğer gelecek doktorla konuşmam lazım o zaman netleşir herşey

MAVI_BEYAZ nasılsınız bebeginle sen merak ettim
iyiyiz canım Elhamdülillah:) bebişim uslu uysal bi bebek. Hamileyken ömrümün yarısını yediğiiçin daha fazla sorun çıkartmadı doğunca :) oğlum bana ilk günleri zehir etmişti. Uyumuyordu ağlıyordu çok zordu ama bu kızın vakurluğu sessizliği çok iyi geldi bana . İyi ki erken doğmuş sıkıntı da olmadı ya iyi ki diyebiliyorum artık :) tarifi imkansız bi mutluluk. Darısı hepinizin başına İnşaAllah. İki çocuklu anne olmak da ayrı bi güzel. Zor evet ama aşklar ikiye katlanıyo. Çok güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Maşallah allah analı babalı büyüsün

Tek tek alintilayamadim tesekkur ederim herkese..kizimin hareketleri çok yavaşladı.. doktor 8.30 gibi gelcek alicam duruma göre ilgiyi dedi..bu kaçıncı nst sayamadım.. şuan çok değişik bi psikolojideyim anlatması çok güç ağlıyorum gülüyorum çok bişey bilememenin etkisiyle bi rahatlık var çok hazırlıklı ve hazır değilim detaylara çok takılan ben şimdi hiç bişey umrumda degil.. iğnenin üstünden 48 saat geçmedi daha çok küçüguz 2300 üz sadece..ama iyi olucak herşey inşallah..umarim size iyi haberler verebiliriz kızımla

Bu sıcaklarda ben de siparişi öyle veriyorum arkadaşlara.
Hastaneye iki yarım kokoreç, bir bira ve bir de kedi getirin sevicem diye
Ayyy benim de canım nasıl kedi köpek çekiyor yaaa hahaha :)) resmen 8 aydır elimi sürmedim.

Gözün aydın canım çok sevindim valla Allah anali babalı sağlıklı büyütsün inşallah. :)

Oyy ne güzel dedin valla aşklar ikiye katlanıyor diye:) Maşallah diyelim kızına, inşallah böyle devam eder ve inşallah bize de melek bebekler nasip eder seninki gibi.
Bi sıkıntı olmamasına sevindim:)
Allah yardımcınız olsun canım. Üzülmemeye çalış inşallah her şey güzel gider bebek için. Rabbim sağlık versin o meleğe inşallah.

Ay takvime bak 17 gün yazıyor maşallah. Duygu durumları nasıl. Heralde şimdiye kadar en uzun giden sensin :)

17yi goren var mı başka?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik ilgi eminim güçlüdür kucağında doya doya koklayaraj eve gidersin inşallah

Sağlıkla gelsin, her şey gönlünce olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…