Ben de götürmeyi düşünmediğim için farklı bir öneri istemiştim zatenÇiçek götürülmez diye biliyorum ama sen yine de bir araştır. Polenli falan oluyor ya alerjik olabiliyor diye biliyorum. Ablam Doğum yaptığında odaya sokmamışlardı Çiçek.
Arada bir güzel oluyor ama dozunda kalınca zaten hersey dozunda güzel degil mi? Evlatlar için de hersey e katlaniliyor azıcik buyusunler de gene arada bir tatli kaçamaklar yapabilirizBen sana ilk hamileliğimde ilk aşerdiğim şey desem? Canım buz gibi bira ve patates kızartması istiyo dedim,,, aldık yaptık vs... normalde de başka türevlerini severim halbuki :)))) bilmiyodum hamile olduğumu tabi,, haziran başı ama ter döküyorum,, kafama dikip dikip içtim... o gün içime şüphe düşmüştü ama bi tuhaflık var bu işte diye :)) Allahtan da düşmüş,, şaka bi yana karaciğerlerimizi Ayşe'ye borçluyuz eşimle... nasıl bi hayattan nasıl bir hayata geçiş yaptık diye düşünüp duruyoruz hala :)) Allah korudu valla kızımı da ( bknz : foto,,, yıl 2013, aylardan haziran
Canimmm Allah analı babalı büyütsun inşallah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin güzel kızına da Size deHepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Ben hiç bir şeyi hazırlamamıştım daha bir ay var diye sadece bebişimin kıyafetleri yıkanıp ütülemişti. Sabah suyum geldi ne ağrı ne sanci açılmada olmadi. Sezeryana aldılar hemen sonra güzel kizim kucagimda
Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla büyüt inşalalhKızlar ıyi akşamlar herkese kizim ayse defne dunyaya geldi.1ay erken geldi. Ama çok şükür sağlıklı dogdu
Aaa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün ! Kızlar bu Temmuz'un 14 ile 15 gelicek bebekler erken erken geliyorKızlar ıyi akşamlar herkese kizim ayse defne dunyaya geldi.1ay erken geldi. Ama çok şükür sağlıklı dogdu
Sonlarda yemek Laz'ım da ben Ramazan'da bile yemedim korkumdan azalt bi süre çok yiyorsan sonlara şakla iştahınıAman hurma demeyin ben acayip abartili yiyorum korkuyorum snrada
Uzak değil 2.5-3 saatte gidiyoruz sancılar başlayınca çıksak bile yetişiriz :) o son ihtimal diğer gelecek doktorla konuşmam lazım o zaman netleşir herşeyah o kadar yol gitmek biraz tehlikeli olmaz kı canım.
Bekle bakalım duruma göre karar ver, belki yeni gelecek olan doktor hemen gelir. Belki bebeğin acele eder. İbşallah zamanında gelir tabi o ayrı ama son anda seyahat zor gibi geldi bana.
İstersen şimdiden kararını netleştirirsen git annenin yanına canım.
iyiyiz canım Elhamdülillah:) bebişim uslu uysal bi bebek. Hamileyken ömrümün yarısını yediğiiçin daha fazla sorun çıkartmadı doğunca :) oğlum bana ilk günleri zehir etmişti. Uyumuyordu ağlıyordu çok zordu ama bu kızın vakurluğu sessizliği çok iyi geldi bana . İyi ki erken doğmuş sıkıntı da olmadı ya iyi ki diyebiliyorum artık :) tarifi imkansız bi mutluluk. Darısı hepinizin başına İnşaAllah. İki çocuklu anne olmak da ayrı bi güzel. Zor evet ama aşklar ikiye katlanıyo. Çok güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin.MAVI_BEYAZ nasılsınız bebeginle sen merak ettim
Maşallah allah analı babalı büyüsünHepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Ben hiç bir şeyi hazırlamamıştım daha bir ay var diye sadece bebişimin kıyafetleri yıkanıp ütülemişti. Sabah suyum geldi ne ağrı ne sanci açılmada olmadi. Sezeryana aldılar hemen sonra güzel kizim kucagimda
Ayyy benim de canım nasıl kedi köpek çekiyor yaaa hahaha :)) resmen 8 aydır elimi sürmedim.
Bu sıcaklarda ben de siparişi öyle veriyorum arkadaşlara.
Hastaneye iki yarım kokoreç, bir bira ve bir de kedi getirin sevicem diye
Gözün aydın canım çok sevindim valla Allah anali babalı sağlıklı büyütsün inşallah. :)Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Ben hiç bir şeyi hazırlamamıştım daha bir ay var diye sadece bebişimin kıyafetleri yıkanıp ütülemişti. Sabah suyum geldi ne ağrı ne sanci açılmada olmadi. Sezeryana aldılar hemen sonra güzel kizim kucagimda
Oyy ne güzel dedin valla aşklar ikiye katlanıyor diye:) Maşallah diyelim kızına, inşallah böyle devam eder ve inşallah bize de melek bebekler nasip eder seninki gibi.iyiyiz canım Elhamdülillah:) bebişim uslu uysal bi bebek. Hamileyken ömrümün yarısını yediğiiçin daha fazla sorun çıkartmadı doğunca :) oğlum bana ilk günleri zehir etmişti. Uyumuyordu ağlıyordu çok zordu ama bu kızın vakurluğu sessizliği çok iyi geldi bana . İyi ki erken doğmuş sıkıntı da olmadı ya iyi ki diyebiliyorum artık :) tarifi imkansız bi mutluluk. Darısı hepinizin başına İnşaAllah. İki çocuklu anne olmak da ayrı bi güzel. Zor evet ama aşklar ikiye katlanıyo. Çok güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Allah yardımcınız olsun canım. Üzülmemeye çalış inşallah her şey güzel gider bebek için. Rabbim sağlık versin o meleğe inşallah.Tek tek alintilayamadim tesekkur ederim herkese..kizimin hareketleri çok yavaşladı.. doktor 8.30 gibi gelcek alicam duruma göre ilgiyi dedi..bu kaçıncı nst sayamadım.. şuan çok değişik bi psikolojideyim anlatması çok güç ağlıyorum gülüyorum çok bişey bilememenin etkisiyle bi rahatlık var çok hazırlıklı ve hazır değilim detaylara çok takılan ben şimdi hiç bişey umrumda degil.. iğnenin üstünden 48 saat geçmedi daha çok küçüguz 2300 üz sadece..ama iyi olucak herşey inşallah..umarim size iyi haberler verebiliriz kızımla
Ay takvime bak 17 gün yazıyor maşallah. Duygu durumları nasıl. Heralde şimdiye kadar en uzun giden sensin :)saol cnm :) her türlü önlemi almaya başlıcam yarın. Ufak tefek şeyler alıp minik hediye paketleri yapıcam,, en sevdiği şey paket açmak... o yüzden muhtemelen en az bir saati öyle atlatır zaten :))) birkaç tane de nadir zamanlarda izin verdiğimiz atıştırmalık koyarsam yarım saat de öyle idare eder belki :)))))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik ilgi eminim güçlüdür kucağında doya doya koklayaraj eve gidersin inşallahTek tek alintilayamadim tesekkur ederim herkese..kizimin hareketleri çok yavaşladı.. doktor 8.30 gibi gelcek alicam duruma göre ilgiyi dedi..bu kaçıncı nst sayamadım.. şuan çok değişik bi psikolojideyim anlatması çok güç ağlıyorum gülüyorum çok bişey bilememenin etkisiyle bi rahatlık var çok hazırlıklı ve hazır değilim detaylara çok takılan ben şimdi hiç bişey umrumda degil.. iğnenin üstünden 48 saat geçmedi daha çok küçüguz 2300 üz sadece..ama iyi olucak herşey inşallah..umarim size iyi haberler verebiliriz kızımla
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, tebrik ederimKızlar ıyi akşamlar herkese kizim ayse defne dunyaya geldi.1ay erken geldi. Ama çok şükür sağlıklı dogdu
Sağlıkla gelsin, her şey gönlünce olsun canimTek tek alintilayamadim tesekkur ederim herkese..kizimin hareketleri çok yavaşladı.. doktor 8.30 gibi gelcek alicam duruma göre ilgiyi dedi..bu kaçıncı nst sayamadım.. şuan çok değişik bi psikolojideyim anlatması çok güç ağlıyorum gülüyorum çok bişey bilememenin etkisiyle bi rahatlık var çok hazırlıklı ve hazır değilim detaylara çok takılan ben şimdi hiç bişey umrumda degil.. iğnenin üstünden 48 saat geçmedi daha çok küçüguz 2300 üz sadece..ama iyi olucak herşey inşallah..umarim size iyi haberler verebiliriz kızımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?