2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amin canım İnşaAllah.. çok daha güzel Doğum hikayeleriyle kavuşuşun kuzulara. Uğraştırsa da sağlıkla kucağıma aldım ve herşey bitti dediğin gibi.. kıymetlim onun için herşeye katlanırım.

Maşallah hem kızına hem de sana canım. Okurken bile insanın gözleri doluyor, yasamak tarif edilemezdir eminim. fıstık kızına bizim için de bol bol bak, bol bol kokla onu. Sağlıklı sıhhatli bahtı açık bir hayatı olsun inşallah

Ay takvime bak 17 gün yazıyor maşallah. Duygu durumları nasıl. Heralde şimdiye kadar en uzun giden sensin :)

17yi goren var mı başka?

Yok cnm, en inatçı benim sıpa çıktı yine... ama belliydi, ilki de böyleydi... yapısal demek ki... eşim de dalga geçiyo, 200 sene önce olsa doğuramadığın için ölürmüşsün sen demek ki diyo ( anlamadım ki nası bişey :)))) inmedi bile hiç ya :))

Bin kere okusam yine ağlarım galiba (

Sonunun sezaryen ile bitmesinin benim için tek sıkıntısı ayağa kalkamamak bebeğim ağlayınca koşamamaktı. İlk gece bunun stresi vardı üzerimde.
Çocuk ağlamaya başladı annem eşim oğlum uyuyo. Kalkmaya çalışıyorum ama önce bi bacağı indir sonra ötekini hadi yapabilirsin bebeğinin sana ihtiyacı var falan diye kendimi motive ederek kalkmaya çalıştım. Birkaç saat önce ameliyat olmuşum gayet normal bunlar ama ben kendimi o an evladıma yetemicek gibi hissettim ağrım da vardı haliyle. Sonra ben iki adımlık yolu 5 dakkada aşamadan annem uyandı kızımı slıp bana getirdi 3 sn de. Niye uyandırmıyosun kızım dur sen kalkma dedi. O an ayaklarımın kıymetini anladım. Sakat olanlara sabır versin Rabbim. Çok kötü bi duygu gerçekten. Sonra da bi başladım ağlamaya annem korkup eşimi uyandırdı zor sakinleştim. Ama o günün tamamına sit bi sinir boşalmadıydı ve rahatlattı :))) hep güçlü olmaya çalışan bi tipim ağlamak ayıp sanki. İçimde fırtınalar kopuyor ama sakin kalmaya çalışıyorum derin nefes alıyorum olayı örtbas ediyorum. bırak bi ağlasana ayıp sanki korkmak endişe etmek.. konuşa konuşa ağladım ohh rahatladım resmen :)) sonra çok daha iyiydim. Elhamdülillah baş ağrım vs olmadı buna da şükür.

Eve geldik 3. Gün araba bile kullandım eşimin doğumgünü idi. Ona sürpriz yapmaya çalıştım ama beceremedim :))) annem yapma gitme dedi dinlemedim eşimi aramış motorla geldi peşime yakaladı beni :))) sen git ben bi benzin alıp gelicem diyorum. Aşkım yarım depo benzin var diyo. Ya dolu dursun içim rahat etmiyo falan diye mıkırdanınca anladı Aşkım sen bana dünyanın en güzel hediyesini verdin bunun üstüne ne alsan basit kalıcak üzgünüm zaten bu ameliyatlı halinle buralara gelip bana ne kadar değer verdiğini de gösterdin hadi şimdi eve bekliyorum arkanda dedi eve geldik. Ben çok üzülünce annem kuzenlerime pasta sipariş etti ufak bi sürpriz yaptık yine. Ben pasta da yaptım güzel oldu. Seneye kızıyla beraber kutlarlar artık:)

Canım yanlız degilsin ben de senle ayniyim ve hala bi tık yok benimde karnım hala düşmedi bile niye bole oldu anlamis degilim biraz uzatcaz herlade biz hamileliği

gözlerim doldu okurken masallah ikinizede sagsaglim kucağına aldı ya önemli olan o nasip ne varsa o yaşanıyor ömrü uzun olsun minik kızınin sağlıkla huzurla büyüsün

Arada bir güzel oluyor ama dozunda kalınca zaten hersey dozunda güzel degil mi? Evlatlar için de hersey e katlaniliyor azıcik buyusunler de gene arada bir tatli kaçamaklar yapabiliriz
Aynen cnm,,, zaten bebekler gerçekten hayatına ayar veriyo insanın :) bile isteye değiştiriyosun bazı zevkleri bile :)

Canım yanlız degilsin ben de senle ayniyim ve hala bi tık yok benimde karnım hala düşmedi bile niye bole oldu anlamis degilim biraz uzatcaz herlade biz hamileliği
Cnm gerçekten bu sefer deli divane gibi hareket ettim. İlkinde de çalışmıştım hep, zaten kapalıçarşıdaydım,, alaturka tuvaletler vs.. ama bunda harbiden abarttım hareket olayını,, kızı kucaklıyorum oradan oraya koşturuyorum, merdiven in çık,,, eğil kalk,,, hiçbişey farketmedi... haliyle bunların doğumu kolaylaştırdığını kabul ediyorum ama normal doğumu başlatmak için yeterli olduğunu düşünmüyorum artık. Demek ki bi yerden sonra yapı meselesi..

Zaten harika bi doğumgünü olmuş bence de,, daha ne istesin adam şu dünyada :))) seneye en güzelini yaparsınız inşallah cnm :)

Dediğin gibi yapısal galiba bu biraz da. Eşine çok güldüm ama ya dediği şeye bak :))) Ama cidden teknolojinin gözünü seveyim.
Oh neyseki atlatmışsın çok geçmiş olsun. Ilk gecenin şoku işte Yoksa dediğin gibi gayet de üç gun sonra her işini kendi yapmaya başlıyor çoğu kişi. Bi de içine atma bi daha ağla gitsin :))

Ay herkes oyle diyoya bana :):) sen erken doqumdan korkuyodunya bak qor qec doquracan diyolar ama bu sicaklarda cekilmiyo skldim simdiden 38i qorsem hemen doqsun isterim artik
Ben de o yüzden öyle düşünüyorum :)) ama bak son iki hafta bile gelişmeye devam ediyo bebiş,, öyle deme,, beklemesi gerekiyosa beklesin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…