2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gunaydin kizlar qece cam acik uyumusum e ustumde acikti haliyle acayip kasiklarim aqriyo yine S Sunbright qecmis olsun canim tekrardan hic canini skma sonucta haftasi iyi bebeqinin kilosunun dusuk olmasina takilma saqlikla doqsunda ooo sen ona bakar aldirirsin kiloyu minnosa insaAllah hayirlisiyla cikarsiniz hastaneden dikkat et kendine haberdar et bzide

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik ilgi eminim güçlüdür kucağında doya doya koklayaraj eve gidersin inşallah

Sağlıkla gelsin, her şey gönlünce olsun canim

Çok teşekkür ederim kızlar.. hepiniz dualarımda olcaksınız doğumda..

Bende istiyorum gitmeyi ama goturmuyor esim.korkuyor

Kızlar Doğum hikayemi anlatayım size kuzum uyurken. Çok Travmatik bir hikayem Yok ama normal giden doğumum acil sezaryene döndü. O kısımlar biraz acıklı okumak istemeyen geçsin bu mesajı :)

Akşam 4 buçuk gibi yine kasılmalarım başlamıştı. 28, haftadan beri kasıla kasıla geziyodum hatırlarsanız erken Doğum riski vardı rahim ağzı yumuşaktı. Geceye kadar bekledim doktorumu aradım dedim 6 7 saattir düzenli 4 5 dakikada bir kasılıyorum. Hastaneye geç ebe hanım baksın haberleşelim dedi. Biz annem ve eşimle Doğum çantalarımızı da alıp baya baya Doğuma gider gibi çıktık. Ebe bana diyor ki sancı olduğuna emin misin yalancı sancıdır. Yok dedim 2 aydır yabancı sancının her türlüsünü yaşadım hissediyorum bu gerçek. Neyse alttan muayene etti 1cm açıklık var dedi. Ki zaten geçen haftaki kontrolümde de vardı. Nst ye bağladı. Evet yanılmamışsın sancıların başlamış dedi. Sancı durdurma serumu verip şansımızı denicez dedi. 2 tane serum yedim sabaha kadar ama bana mısın demedi sanki sancı serumu yapmış gibi artıyo sürekli. En son sabah 9 gibi 100 e dayandı sancı şiddeti ve gayet düzenliydi. Dr geldi tedaviye cevap vermedi bebeğin doğmak istiyo doğumu başlatıyorum dedi. Ama seni kendi haline bırakıyorum sancı serumu vs hiç bişey yapmıcsm dedi. Sen takıl burda ben gelicem dedi gitti. Açılmam artmaya başladı 1 2.5 3 4 bu arada beni topa oturttular çok iyi geldi hatta kesinlikle sancı odasında olması gereken bişey. Eşimle annem sancı gelince belime kuvvetli masajlar yaptı ki o da süperdi. Neyse güle oynaya sancı çekip giderken 3. Nöbet değişti ve başka bir ebe geldi. Gelir gelmez de alttan muayene etti. Bebeğin çok yukarda kanala girmemeyi bırak yaklaşmamış Bile bi terslikvar dedi. Dr çağırdı. Kendi kendine doğur dedim bıraktım ama bebek ısrarla aşağı inmiyo suyunu patlatıcam dedi. Peki dedim. Suyumu patlattı ki karşımda 1 ebe 1 hemşire 1doktor hepsinin suratı değişti. Ne oluyo dedim. Doktorum Yavrum bebeğin suyuna kakasını yapmış bu riskli bir durum ve 24 saattir sancı çekiyorsun başka bir terslik daha var ki bu çocuk aşağı İnmemiş inememiş. Büyük ihtimalle kordon dolanmış ya omzuna ya bacağına ve stresten kakasını yapmış dedi. Son anlarda olsan beklerdim ama şu durumda bebeği riske atamam sezaryen yapıcaz dedi. Tabi ki dedim riske girmek istemiyorum. O zaman hadi dedi. Başladı sezaryen serüveni.. çataldan indim biri beni hazırlıyor biri Doğumhaneyi arıyo ayarlamaları yapıyorlar. Küpeni tokanı çıkar dediler ben çatal ile yatağım aradındaki 10 metre yolda hazırlandım soyundum annemle eşim şok ifadeyle beni izliyorlardı dua edin diyebildim sadece vedalaşamadım bile şoktaydım ve bebeğimden Başka hiç bişey düşünmüyodum ya bebeğime bişey olursa dan başka bişey gelmiyordu aklıma. Neyse spinal yapıcam sen de bebeğini gör bayıltmıyorum dedi. Farketmez dedim siz bebeğimi çıkartın da gerisi umrumda değil.
Belimden iğneyi yaptılar 1 dakka sonra bacaklarıma bi sıcsklık geldi ve uyuştum. Doktorum gerçekten mükemmel bi insanmış orda farkettim. Stresli olduğumu anladı psikolog gibi sürekli telkin verdi. Saçımı omzumu sevdi. Hiç panik yapma tamam mı 10 dakkaya kucağında kızın dedi. Ben Kakasını yutarsa nolur diye sayıklıyorum sürekli. Ciğerlerine zarar verebilir ama hiç bişey olmıcak korkma biz onun iyiliği için burdayız bak kaç kişiyiz ona bişey olmasına izin vermeyiz. bakıcam şimdi güzel bağırmazsa doğunca müdahale edicez iyileştiricez hemen gerisi takdir i ilahi dedi., Allah'a emanet et ve dua et sen dedi. neyse işlemi yaptılar kestiler vs. şimdi bebeği alıyorlar biraz sarsılabilirsin panik yapma dediler iyi ki de demişler n'oluyoruz dedim :) lank lunk bişeyler oldu. Sonra bi ciyaklama sesi :)))) ohhhhh dedim Rabbim sana şükürler olsun... kakasını Yen'i yapmış Allah'a şükür erken müdahale etmişiz. Hemen orda aspire ettiler. Su verip çektiler galiba ben göremedim. Sonra bebek hemşiresi getiriyorum kızını dedi başımın yanına koydu kızımı. Dilimde sadece Allahım sana şükürler olsun... Allahım sana çok şükür... sonra öpebilir miyim dedim. Mikrop kapmasından korktum :) o halde bile evladını düşünüyo insan tabi ki öpebilirsiniz dedi hemşire. Öptüm kokladım kuzumu. Şimdi bebek bakım odasına götürücem kızını kontrollerini yapıcam dedi orda ayrıldık.. sonra beni servise çıkardılar vs. Eşim kapısında bekledi kızımın. Çocuk doktoru geldi muayene etti. Gayet iyi ama aç bu çocuk annesi nasıl demiş. Bayılmadı spinal deyince Tamam verelim annesi doyursun bu çocuğu dedi yerimden kalkacaktım mutluluktan uyuşuk uyuşuk :)))) inanamadım. Ben 1 haftayı gözden çıkmıştım çünkü. Hani yoğun bakıma almıyorlar bebek odasında gözümün önünde olucak diye seviniyodum adam direk kucağıma vermekten bahsedince nasıl dünyalar benim oldu. Sonra getirdiler kuzumu. Emzirmek için hemşire göğsüme tuttu MaşaAllah uğraştırmadı hiç bizi. Ve Çektiğim sancıların teselli ödülü olarak da sütüm hemen geldi. Öylece mutlu sona kavuştuk Elhamdülillah.. şimdi de hala eşime inanamıyorum resmen yanımızda şu an deyip duruyorum. Rabbim hepinize sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin de dizin de eviniz cennet koksun...

Yaaaaa
Maşallah sana ve kızına, ağlaya ağlaya okudum Allah hepimize sağlıkla kavuşmalar nasip etsin inşallah.

Offff qozlerim dolu dolu okudum ya insanin boqazina bisey duqumleniyo bu varya Allah'in kadinlara sunduqu en quzel ayricalik en quzel duyqu bence Rabbim isteyen herkese nasip etsin canim sanada kizinada omur boyu saqlikli mutlu bi omur versin insaAllah fistik kiz cokta uqrastirmamis seni uqrastirsa bile kucaqina aldiqin an herseyi unutmussun belliki darisi basimiza

Bence gayet güzel bir hikaye ağlaya ağlaya okudum. Maşallah sana da kızına da. Sadece o kadar sancidan sonra sezaryen olması senk sarmış. Ama gerçekten tam zamanında müdahale edilmesi filan, ekibin iyi olması gidişatı iyi bir yere getirmiş. Ki zaten dediğin gibi şancı çekmen sütünün hemen gelmesini sağlamış muhtemelen. Kirk bir kere maşallah çok duygulandım. Allah bize de böyle zamanında müdahale edebilecek doktorlar ebeler nasip etsin inşallah.

Acaba kahvaltida ne yesemmmm bi fikir verin kizlar ya herqun herqun dusunmekten skldim

Acaba kahvaltida ne yesemmmm bi fikir verin kizlar ya herqun herqun dusunmekten skldim
Tost ekmeğinin üzerine yumurta sürüp onun üstüne kavurma domates biber koyup üzerine de kasar rendesi koyup fırında kızarana kadar pisiriyorum ben güzel oluyor :)

Tost ekmeğinin üzerine yumurta sürüp onun üstüne kavurma domates biber koyup üzerine de kasar rendesi koyup fırında kızarana kadar pisiriyorum ben güzel oluyor :)
Oooo masaAllah canim daha solerken aqzim sulandi :):):) dur bakim elimizde malzememiz varmi ona qore kalkip yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…