Masallah tombis kızımıza:)Kızlar merhaba :) bugün kontrolümüz vardı nihayet yüzünü gösterdi ada hanım , dilini çıkarmıştı yalanıp duruyor dedi doktor aç mı bıraktım çocuğu acaba :)) 3 buçuk kilo olmuş bile:O 1 Ağustos 5 Ağustos arası Doğum dedi doktor ama bugün tahlil istedi ayaklarım çok şişti size resimde atmıştım önceden tansiyonda 13-9 çıkınca idrar tahliline gönderdi albümin den şüphelenmiş eğer çıkarsa erken alacakmış
Keske avukat olsaydim...:))) adliye deyince tüylerim ürperiyo da ondandır :)) noter, vergi dairesi ve adliye,,, hayatta olmaktan en nefret ettiğim üç mekan; senin yerinde olsam kafayı yermişim demek :) ama mesleğine bayılıyorum o ayrı :))))
Evet command yazmış Dilara da. O demek ki. Koyucam dedi galiba ama bi daha sormayayım ayıp olmasın. hemen alayım ben :)) çok saol cnm :))Gönderdiğim fotoğrafta var dikkatli bakarsan canım
Ben migrostan aldım şeffaf askı 6 tane var içinde, çift taraflı bantları da var paketin içinde adı da Command
Yok canımarch2401 düzenliyor ben dün sıkıntıdan güncelledim ama ilk sayfayı sadece arch2401 düzenleyebilir ona göndersen özel mesajla daha iyi
Müsait olduğunda günceller o.
Niye ki,, çok keyifli geliyo bana mimarlık. Hala pişmanım o bölümde okumadığıma. Kızlarımdan biri yapar belki de sevinirim :)Keske avukat olsaydim...
Kızlar merhaba :) bugün kontrolümüz vardı nihayet yüzünü gösterdi ada hanım , dilini çıkarmıştı yalanıp duruyor dedi doktor aç mı bıraktım çocuğu acaba :)) 3 buçuk kilo olmuş bile:O 1 Ağustos 5 Ağustos arası Doğum dedi doktor ama bugün tahlil istedi ayaklarım çok şişti size resimde atmıştım önceden tansiyonda 13-9 çıkınca idrar tahliline gönderdi albümin den şüphelenmiş eğer çıkarsa erken alacakmış
Canım bendeki 2. Resim 3. Sıra 17006 kodlu ürünMutella cnm bir sürü çıktı,, hangisini alayım?
Biz de ebeveynli gruba gittik cnm. O dönem yaşı o programa uygundu. Bi saat anaokulu gibi öğretmenle aktivite yapıyorlardı. boyama, hamur, puzzle vs gibi.. Bir saat de spor. O kısım çok daha faydalı oldu Ayşe için. İşte denge tahtasında yürümekten tut, taklaya barfikse kadar çeşit çeşit şey... Kaba motor gelişimi için de ince motor gelişimi için de çok iyi yani. Bir de başka yerlere de deneme dersine götürdüm ama hiçbirinde my gym kadar donanımlı (spor akademisinden eğitmenler vs) ve güleryüzlü bi ekip göremedik. Ayrıca serbest zaman dedikleri ve her gün bi saat istediği gibi oynayabilecekleri bir zaman da var. Ondan da ücretsiz faydalanabiliyorsunuz üye olunca. Bir saat boyunca dilediği gibi oynuyor alanda. bEn bile özlüyorum bazen aslında orada geçirdiğimiz zamanları :) bu arada son fotoyu videodan ekran görüntüsü çektim,, korkmuş gibi çıkmış ama aslında en sevdiği ve kendini sürekli alkışladığı bölüm :))))
onu ben de sordum,, şeffaf askı dedi arkadaşım,, tül de koyucam dedi. Anlamadım nası bişey ama gelince görücem artık :))))
Arabaları değişseniz iyi olur canım ama degismeseniz de nasılsa annengil de hastaneye gelecekler sorun olmaz onlar getirir.Amin cnm :) arabamız var ama bagajı yok gibi bişeyannemlerin arabaya koyucam muhtemelen. hatta büyük ihtimal normal bavulum da sığmıcak bizim bavula. Babamlarla değiş tokuş yapıcaz arabaları veya. Bak bi de bunu programlamak lazım di mi? Ben niye saldım bu kadar iki haftadır? Yoruldum galiba :)
Hadi ya neden acaba merak ettim. Artık rutin girecek mısın nstye yoksa tek seferlik miydi?masallah canim
benim nst de elime bir sey vermediler. yattim sadece:)))
esim ekranda gostergeyi takip etti.
Çift taraflı bant olabilir çift taraflı yapışkanlı cırtlar var o olabilir, taşır yani
Çocukları değişelim. Biz6 da kalkıyoruz genelde..Doğmuyo ama :))))) heralde biz babamlarda kalıcaz zaten cnm. Doğru diyosun :) yan blokta onlar da aslında ama altı buçukta hastanede olucaz,, o saatte Ayşe hayatta uyanmaz. Uyandırırsak da bütün gün aşırı huysuz olur. Ya ben nası gidicem kızımı bırakıp. Erken uyansa da getirseler hemen :)
Uykusuzluk sıcak çarpıyor ınan. Eşimle bizimde aramızda muhabbet kalmadı nerdeyse. Bazen zorla oturuyorum tutuyorum kendimi 11-12 yr kadar. Uykuya hasret gibiyim bir o yana yatıyorum bi bu yana. Ama evi temiz düzenli tutmaya çalışıyorum. Malum temizlik yordu beni . Ucu kaçarsa gider valla bir daha o kadar yapamam.Uykusuz bir gecenin ardından hepinize merhaba :)) yazılanları okudumda aynı şeyleri yaşadığım insanlar olması rahatlattı birazda olsa :) yani kısır döngüye girdim bende gece 2.30 gibi wc uyandırıyor bir daha yatakta uyuyamıyorum kanepeye geçiyorum 5 e doğru su ve wc diye bir daha uyanıp bir daha uyuyamıyorum bu sefer sabah 10-11 e kadar uyanamıyorum ama inanılmaz aç hissediyorum. Bebeğim acıktı diye zorla kalkıyorum kahvaltı sonrası yine uyku sarıyo gece uyuyamadığım için gün içinde sersem sersem geziyorum. Canım hiç iş falan yapmak istemiyo anca yatıyım bişeyler izleyim.. Yazık eşim bulaşık yığınını görüp kahvaltı yapmamışbunu duyunca vicdan yaptım bari mutfağı toplayıp yatıyım adamcağız yemek yesinde işe gitsin. Eskiden çok titizdim noldu bana son 1 haftada değişti hallerim
Command marka iyi baya o taşır benceo geldi aklima ama tasir mi ki dedim
Valla ucu kaçtı kaçacak bendeki durum biran evvel kendime gelip düzenime devam etmeliyim farkındayım sağolsun eşimde bişey demiyo ne bu ev falan dese ona çatarım diye korkuyo heralUykusuzluk sıcak çarpıyor ınan. Eşimle bizimde aramızda muhabbet kalmadı nerdeyse. Bazen zorla oturuyorum tutuyorum kendimi 11-12 yr kadar. Uykuya hasret gibiyim bir o yana yatıyorum bi bu yana. Ama evi temiz düzenli tutmaya çalışıyorum. Malum temizlik yordu beni . Ucu kaçarsa gider valla bir daha o kadar yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?