2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Masallah tombis kızımıza:)
İnsallah tahlillerden de bisey cıkmaz ve saglıkla kucagına alırsın kızını

Gönderdiğim fotoğrafta var dikkatli bakarsan canım
Ben migrostan aldım şeffaf askı 6 tane var içinde, çift taraflı bantları da var paketin içinde adı da Command
Evet command yazmış Dilara da. O demek ki. Koyucam dedi galiba ama bi daha sormayayım ayıp olmasın. hemen alayım ben :)) çok saol cnm :))

Maşallah cnm,, kilo süper, haftası da iyi,,, erken de alsa sıkıntı olmaz artık zaten inşallah :)

Mutella cnm bir sürü çıktı,, hangisini alayım?

Eklentiler

• IMG_5008.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_5009.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5010.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 61
Z zmrk şerbetlikle kavanozların boş halleri de böyle :) yalnız ben bunları nasıl götürücem hastaneye? Yıkadım hazırladım da, neye koysam?

hepsi cok guzel canim:))
ben hastaneye cikolata,icecek ve belki bir de tatli tuzlu bir sey koymayi dusunuyorum. gelen cok olmaz bizim,yeter herhalde bunlar???

bir de dogum sonrasinda birkac farkli hediye mi vereceksiniz hepiniz kizlar?
yani hem magnet,hem kolonya,hem kokulu sabun vs.

Slm kizlar facede bi grup vardi hamileler orada bi anne gece ikinma hissi ve ağrısı olmus eside bar sahibi imis mekani birakip gelmemis sabah gelmis tartismis kiza tokat atmis bide burnunu kanatmis sonrada sen kadinmisin demis yatmis uyumuş öküz ne kadar üzüldüm kizcagiza allah kimseye vermesin.kimsem yok ailem uzakta dio bi de gorseniz su gibi kadin.bence beni aldatıyor diyor bide.

evet video olugu icin oyle cikmis hakketn:))
kac aylikken basladiniz?
bir de canim dun d&r a gittim kitap almaya . senin bahsettigin siyah beyaz kartlardan vardi ama hangisiydi unuttum,almadim. adi neydi?

onu ben de sordum,, şeffaf askı dedi arkadaşım,, tül de koyucam dedi. Anlamadım nası bişey ama gelince görücem artık :))))

eline gecince arka tarafini cekip paylasirsan sevinirim. herkesin odasinin kapisinda tül gordum ben de hastanede. boyle seyler yoktu hic. ben de bakabilirim bunlardan ama merak ettim kapida nasil duracak:))

Arabaları değişseniz iyi olur canım ama degismeseniz de nasılsa annengil de hastaneye gelecekler sorun olmaz onlar getirir.

masallah canim
benim nst de elime bir sey vermediler. yattim sadece:)))
esim ekranda gostergeyi takip etti.
Hadi ya neden acaba merak ettim. Artık rutin girecek mısın nstye yoksa tek seferlik miydi?

Uykusuz bir gecenin ardından hepinize merhaba :)) yazılanları okudumda aynı şeyleri yaşadığım insanlar olması rahatlattı birazda olsa :) yani kısır döngüye girdim bende gece 2.30 gibi wc uyandırıyor bir daha yatakta uyuyamıyorum kanepeye geçiyorum 5 e doğru su ve wc diye bir daha uyanıp bir daha uyuyamıyorum bu sefer sabah 10-11 e kadar uyanamıyorum ama inanılmaz aç hissediyorum. Bebeğim acıktı diye zorla kalkıyorum kahvaltı sonrası yine uyku sarıyo gece uyuyamadığım için gün içinde sersem sersem geziyorum. Canım hiç iş falan yapmak istemiyo anca yatıyım bişeyler izleyim.. Yazık eşim bulaşık yığınını görüp kahvaltı yapmamış bunu duyunca vicdan yaptım bari mutfağı toplayıp yatıyım adamcağız yemek yesinde işe gitsin. Eskiden çok titizdim noldu bana son 1 haftada değişti hallerim

Çocukları değişelim. Biz6 da kalkıyoruz genelde..
Vakitlice gelir yanına hiç düşünme sen. Böylesi daha iyidir belki
Doğar dogar vaktini bekliyordur

Uykusuzluk sıcak çarpıyor ınan. Eşimle bizimde aramızda muhabbet kalmadı nerdeyse. Bazen zorla oturuyorum tutuyorum kendimi 11-12 yr kadar. Uykuya hasret gibiyim bir o yana yatıyorum bi bu yana. Ama evi temiz düzenli tutmaya çalışıyorum. Malum temizlik yordu beni . Ucu kaçarsa gider valla bir daha o kadar yapamam.

Bugünde bizim evlilik yıldönümümüz akşama güzel bi sofra kursam diye düşünürken eşim dedi akşama bi yerlere yemeğe gidelim diye ay bi mutlu oldum iyi hem uğraşmamış olurum diye bencilce fikirler geçti zihnimde dobik halimle şık kıyafetimde yok ama sevimli olabilirim ayrıca aklıma gelmişken söyleyim 1 haftadır banyolarda kahve sürüyorum çatlaklarıma ve renginin açıldığını gördüm tavsiye ediyorum içine de acı badem yağı katıp süreceğim daha etkili oluyormuş

Valla ucu kaçtı kaçacak bendeki durum biran evvel kendime gelip düzenime devam etmeliyim farkındayım sağolsun eşimde bişey demiyo ne bu ev falan dese ona çatarım diye korkuyo heral doğuma 1 hafta kala kadın çağırıp dip köşe temizleteceğim ama öyle uyuşuğum ki gündelik işlerde bile eringeçliğim tuttu. Düzelmek için yattığım yerden ilham bekliyo modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…