2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Anladım canım,takip et düzenli ve sık olursa ararsın doktorunu bi de belden gelirmis dogum sancısı onu da takip edersin

Yp
yok yok olur mu doğru söylüyosun kaç gün önce oldu bile bile söylemedim bişey ama allah kimsenin başına vermesin söylemezsem sanki yük olurdu üstüme inan sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz endişelendirdiysem kusura bakma canımm

Evet cnm bnmde 27 ya da 28 temmuz da olacak.o stres tuhaflık bende de var 1 haftadır bir alıngan,bir garip oldum ya... nasıl olcak nasıl edecegiz onun stresi hrhalde,saglıkla bir kucagımza alalım da valla bisey istemiyorum simdilik:)

Evet asıcak yok galiba aldım ben bilgisi olmayan olursa eve gidince bakarım iyice kutusu var ama hani yapışkanıyla tutturdum ben öyle kapanınca açılabilir tam anlatamadım sanırım eve gidince foto atarım

Kolay gelsin cnm sana ve sabırlar :)

Zaten başlarsa hemen haber verme bence de :) evhamlılarsa daha sürecin başında senden önce hastanede olabilirler,,, iyi niyet de yorucu olabiliyo zaten. Mümkün olduğunca eşinle yalnız geçirmen daha iyi gelebilir sanki

Cnm normal tam sıkntıli zamnadayz sanki hersey üstümüze geliyor gibi bebegi düsün sakinles annesi onla gecircegın zamni düsün cok az kaldı az daha sabretmemiz gerek bak ne güzel anlayıslı kayınvalinden varmıs ins en kısa zamnda bebegini alrsn kucagina hrsey gecer ozamn

Kapı süsünü yetiştiricekmiş arkadaşım hanımlar,, çok sevindim :) kurabiyeleri de salı akşamı şişliden alıcaz , kadın yetiştiririm dedi :) valla G gunesli gunler sayende hatırladım yoksa hayatta yetişmezmiş ikisi de :)) beynimde tik atmışım ama benden başkasının haberi yokmuş resmen :)))))

Çok sevindim yetişmesine canım :) Tarih hangi güne vermişti doktorun?

Ay ben kapı susunu goremeddiimm

Çok sevindim yetişmesine canım :) Tarih hangi güne vermişti doktorun?
Saol cnm,, perşembeye verdi maksimum :) ondan önce de doğacak gibi değil zaten. en ufak ağrı sızı sancı mancı yok. İnme denen şeyin de hiiç olduğunu sanmıorum çünkü resmen göğsümün altında taşıyo gibiyim. Artık mucize olur heralde öncesinde ve normal doğarsa :) bakalım, yine de umudu kesmemek lazım :)

Ay ben kapı susunu goremeddiimm
İlk resimdeki cnm. Diğerleri de kurabiyeler :) cam kavanozlarım var bi de,, onlara da kahve dünyasından drajemsi bişeyler alıp doldurmayı düşünüyorum. Kurabiyelerin tarzında tabaklarım da var, onlara da bi iki tane tuzlu çeşit,, bitti gitti :) hediye yapmıcam hastanede, son kararım :) sonrasında gelenlere veririm.

Eklentiler

• IMG_4982.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_4287.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_4288.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 89
Z zmrk şerbetlikle kavanozların boş halleri de böyle :) yalnız ben bunları nasıl götürücem hastaneye? Yıkadım hazırladım da, neye koysam?

Eklentiler

• image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 88

my gym dediginiz yerde ne yapiliyor canim,annelerle bebisler dans falan ediyor,oyle bir yer mi?

Canımm sen kendini neşelendirecek bişeyler yap yaklaştıkça hepimiz geriliyoruz sanırım aslında kv den düşünmüş seni aramış daha öğle arası bizim de benzer konuşma geçti iyimisin bi sıkıntın varmı ayakların şişiyomuş falan bide hiç sormasalar düşünsene daha çok üzülürdük. Ama senin bu duygu halinde olman da çok normal o yüzden ne ona kız ne kendine :) az kaldı geçecek

Son düzenleme:
Oyyyy sifayi bugün iyice kapttim soluğu sağlık ocağında aldık dikkat edin kızlar sıcaklara aldanıp cereyanda kaldım sanirim

my gym dediginiz yerde ne yapiliyor canim,annelerle bebisler dans falan ediyor,oyle bir yer mi?
Biz de ebeveynli gruba gittik cnm. O dönem yaşı o programa uygundu. Bi saat anaokulu gibi öğretmenle aktivite yapıyorlardı. boyama, hamur, puzzle vs gibi.. Bir saat de spor. O kısım çok daha faydalı oldu Ayşe için. İşte denge tahtasında yürümekten tut, taklaya barfikse kadar çeşit çeşit şey... Kaba motor gelişimi için de ince motor gelişimi için de çok iyi yani. Bir de başka yerlere de deneme dersine götürdüm ama hiçbirinde my gym kadar donanımlı (spor akademisinden eğitmenler vs) ve güleryüzlü bi ekip göremedik. Ayrıca serbest zaman dedikleri ve her gün bi saat istediği gibi oynayabilecekleri bir zaman da var. Ondan da ücretsiz faydalanabiliyorsunuz üye olunca. Bir saat boyunca dilediği gibi oynuyor alanda. bEn bile özlüyorum bazen aslında orada geçirdiğimiz zamanları :) bu arada son fotoyu videodan ekran görüntüsü çektim,, korkmuş gibi çıkmış ama aslında en sevdiği ve kendini sürekli alkışladığı bölüm :))))

Eklentiler

• IMG_4991.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_4992.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_4993.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…