Sancı arada vuruyo geçiyo canım dün bütün gün evdeydim aksam eşim yürüyüşe çıkardı ilk defa yürürken o kadar sancim oldu hemen geldim eve yattım falan biraz geçti şimdi de bi geliyo bi gidiyo ama düzenli değil karnımın içinde de çok fena bişeyler oluyo ama anlamadım
yok yok olur mu doğru söylüyosun kaç gün önce oldu bile bile söylemedim bişey ama allah kimsenin başına vermesin söylemezsem sanki yük olurdu üstüme inan sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz endişelendirdiysem kusura bakma canımmYavaş yavaş sezeryan hakkında bilgi sahibi olayım ben de madem
Ama böyle kötü anılar, hikayeler anlatmıyoruz biz burda. Hayırlısı diyoruz, doktorumuza güveniyoruz kendimizi güzel şeylere hazırlıyoruz. Kötü şeyleri düşünüp olumsuz mesajlar göndermiyoruz evrene.
Umarım beni yanlış anlamazsın, ruh halim pek iyi değil.
Çok sağol canım hepimizin zamanlı doğumları olsun inşallah. Senin ay sonuydu sanki yanlis mi hatirliyorum var mi bir gelisme ??? Ben de bu haftaya kadar iyiydim ama bu hafta birden değiştik eşim bile birden mızmızlanmaya başladın sen diyor.bi yandanda stres aman şimdi olmasınlar diye o da etkiliyor zannımca..
Evet asıcak yok galiba aldım ben bilgisi olmayan olursa eve gidince bakarım iyice kutusu var ama hani yapışkanıyla tutturdum ben öyle kapanınca açılabilir tam anlatamadım sanırım eve gidince foto atarımEbebekte avent ürünlerinde ikinci üründe %50 indirim varmış. İlgilenenlerin dikkatine. Bu arada avent soothie emziğin askısı yok değilmi. Yani asacak yer yok emzikte. Emzik kutusu var mı standart emzik kutularına sığıyor mu. bilen kullanan varmı.
Kolay gelsin cnm sana ve sabırlar :)Ben de günlerdir pek giremiyorum. Annem, ablam ve eşimin halası bizimle. Bebeğin odasını tam gaz hazırlıyoruz.
Siz siz olun eve iki yetişkin kadını aynı anda davet etmeyin sakın. Herşeye müdahale ediyorlar ve birbirlerini sürekli destekliyorlar. Bebeğin tüm eşyalarını yıkayıp sterilize ediyorum yok şuna gerek yok, yok yorgana nasılsa nevresim geçecek, o elbiseyi bir kere giysin sonra suya değsin yeniliği gider gibi bir sürü bıdıbıdı. İnatla kendi düşüncelerini savunuyorlar.
Kedimin evden gönderilmesi için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Eşime ayrı bana ayrı baskı halindeler. Sinirlenince, niye sinirlisin?? Böyle değildin diyorlar.... çıldıracağım ellerinde(((
Bizim de kontrolümüz bu cumartesi bakalım doğum hakkında konuşacakmiyiz. Bebegum cumartesi günü 36+5 de olacak. En son 34+0 da 2700gr dı. Çok kilo almamış olsa bari. Normal doğum çok istiyorum....
Neyse kızlar minnoslarimiz yavaş yavaş geliyorlar çok heyecanlı:))) hepimize kolay doğumlar :) ben bu iki kadının elinden sağ kalırsam yazarım yine
Doktoruma sonsuz güveniyorum gerçekten işini severek yapan ve kendini sürekli geliştiren bi doktor. Oldukça gerçekçi bu da beni ve bebeği riske sokmayacağını düşündürüyor bana. Hep normal istedim olmazsa hayal kırıklığı yaşarım ama bebeğim ve benim sağlığıma sorun yaratacaksa yapacak bişey yok sadece kendi halimde takılmak istiyorum, ağrım sızım olsa haber ederim ama onlar sordukça strese giriyorum. Ben de istiyorum ağrım olsun normal normal ilerlesin süreç ama olmuyo daha vakti var demek ki napayım kesip çıkarayım mı çocuğu. Bi gün annem sorar diğer gün kv. Zaten düğünlerde her hareketimden anlam çıkardı tüm sülale. Sıkıldım o kadar ilgi sevmiyorum. Bu gidişle haber de vermiycem
Cnm normal tam sıkntıli zamnadayz sanki hersey üstümüze geliyor gibi bebegi düsün sakinles annesi onla gecircegın zamni düsün cok az kaldı az daha sabretmemiz gerek bak ne güzel anlayıslı kayınvalinden varmıs ins en kısa zamnda bebegini alrsn kucagina hrsey gecer ozamnYa kötü niyet olmadığını biliyorum ama canım sıkılıyor.
Kv hatta annem derim kendisine çok da severim ama bu ara çok alınganım çok fevriyim ona karşı. Yazmış az önce bana günaydın annecim nasılsın diye işte iyiyim anne sen nasılsın falan. Sonra demiş ki ağrın sızın yok di mi?
Ben buna sinirlendim anormal di mi?
Olsa söylerim saklayacak değilim ya dedim, alınmadı güldü öptü falan ama ben niyeyse çok sinirlendim.
İnsanlar anlayışlı davranmasa çoktan birbirimize girmiştik
Çok sevindim yetişmesine canım :) Tarih hangi güne vermişti doktorun?Kapı süsünü yetiştiricekmiş arkadaşım hanımlar,, çok sevindim :) kurabiyeleri de salı akşamı şişliden alıcaz , kadın yetiştiririm dedi :) valla G gunesli gunler sayende hatırladım yoksa hayatta yetişmezmiş ikisi de :)) beynimde tik atmışım ama benden başkasının haberi yokmuş resmen :)))))
Ay ben kapı susunu goremeddiimmKapı süsünü yetiştiricekmiş arkadaşım hanımlar,, çok sevindim :) kurabiyeleri de salı akşamı şişliden alıcaz , kadın yetiştiririm dedi :) valla G gunesli gunler sayende hatırladım yoksa hayatta yetişmezmiş ikisi de :)) beynimde tik atmışım ama benden başkasının haberi yokmuş resmen :)))))
Saol cnm,, perşembeye verdi maksimum :) ondan önce de doğacak gibi değil zaten. en ufak ağrı sızı sancı mancı yok. İnme denen şeyin de hiiç olduğunu sanmıorum çünkü resmen göğsümün altında taşıyo gibiyim. Artık mucize olur heralde öncesinde ve normal doğarsa :) bakalım, yine de umudu kesmemek lazım :)Çok sevindim yetişmesine canım :) Tarih hangi güne vermişti doktorun?
İlk resimdeki cnm. Diğerleri de kurabiyeler :) cam kavanozlarım var bi de,, onlara da kahve dünyasından drajemsi bişeyler alıp doldurmayı düşünüyorum. Kurabiyelerin tarzında tabaklarım da var, onlara da bi iki tane tuzlu çeşit,, bitti gitti :) hediye yapmıcam hastanede, son kararım :) sonrasında gelenlere veririm.Ay ben kapı susunu goremeddiimm
Biz de daha yeniyiz ama epey çözdük :)) şu an tabi iş, doktor, çocuk doktoru vs de hep o civarda,, iyice bakırköylü olduk :))) güzel yerler,, ataköyde de aplusa gittik uzunca süre. Orada my gym'e gidiyodu kız. Şimdi Duru'yu 8-9 aylıkken yzdırmayı düşünüyorum hatta,, şiddetle tavsiye ederim sana da :))
Canımm sen kendini neşelendirecek bişeyler yap yaklaştıkça hepimiz geriliyoruz sanırım aslında kv den düşünmüş seni aramış daha öğle arası bizim de benzer konuşma geçti iyimisin bi sıkıntın varmı ayakların şişiyomuş falan bide hiç sormasalar düşünsene daha çok üzülürdük. Ama senin bu duygu halinde olman da çok normal o yüzden ne ona kız ne kendine :) az kaldı geçecekYa kötü niyet olmadığını biliyorum ama canım sıkılıyor.
Kv hatta annem derim kendisine çok da severim ama bu ara çok alınganım çok fevriyim ona karşı. Yazmış az önce bana günaydın annecim nasılsın diye işte iyiyim anne sen nasılsın falan. Sonra demiş ki ağrın sızın yok di mi?
Ben buna sinirlendim anormal di mi?
Olsa söylerim saklayacak değilim ya dedim, alınmadı güldü öptü falan ama ben niyeyse çok sinirlendim.
İnsanlar anlayışlı davranmasa çoktan birbirimize girmiştik
Biz de ebeveynli gruba gittik cnm. O dönem yaşı o programa uygundu. Bi saat anaokulu gibi öğretmenle aktivite yapıyorlardı. boyama, hamur, puzzle vs gibi.. Bir saat de spor. O kısım çok daha faydalı oldu Ayşe için. İşte denge tahtasında yürümekten tut, taklaya barfikse kadar çeşit çeşit şey... Kaba motor gelişimi için de ince motor gelişimi için de çok iyi yani. Bir de başka yerlere de deneme dersine götürdüm ama hiçbirinde my gym kadar donanımlı (spor akademisinden eğitmenler vs) ve güleryüzlü bi ekip göremedik. Ayrıca serbest zaman dedikleri ve her gün bi saat istediği gibi oynayabilecekleri bir zaman da var. Ondan da ücretsiz faydalanabiliyorsunuz üye olunca. Bir saat boyunca dilediği gibi oynuyor alanda. bEn bile özlüyorum bazen aslında orada geçirdiğimiz zamanları :) bu arada son fotoyu videodan ekran görüntüsü çektim,, korkmuş gibi çıkmış ama aslında en sevdiği ve kendini sürekli alkışladığı bölüm :))))my gym dediginiz yerde ne yapiliyor canim,annelerle bebisler dans falan ediyor,oyle bir yer mi?
Böyle sade bişey beğendim cnm. Ayşe'ninki tüllü müllüydü, bu sefer değişiklik olsun dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?