2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bana hep 20 diyordu ben 30da bir gidiyordum ya. Hastane olayını pek sevmediğimden heralde :)) Şimdi 15 dedi çok az geldi aralığı ya

Ben de tersine hep birkaç gün falan erken gidiyorum, hatta son seferde 15 gün dedi ama ben 10 gün bile geçmeden gittim merak ve hevesten sanırım :)

Türk kahvesi mi? Nasıl sürüyorsun, peeling yapar gibi ovalayarak mı yoksa suyla ıslatıp krem gibi mi?

Ay bu ne sıcak yanıyorum-_- Annemle arkadaşına geldik oturmaya resmen yüzüm terledi bacaklarım pantolona yapisti. Hayir bi de incecik giyinmisim daha ne yapayim -_-

Ya hepiniz öylesiniz bence zaten b3nde bi terslik var :"))))

bu da bizim kapı süslerimizden birisi, erkeğinki de mavisi olacak teyzeler. Ben de command aldım evdeki tablolarımda da onu kullanıyorum çok memnunum inşallah sorun yaşamayız asarken. Hediye hastanede ben de yapmayacağım sadece kurabiye, içecek, çikolata ve hazır bir börek tarzı bir şey.

Bana hep 20 diyordu ben 30da bir gidiyordum ya. Hastane olayını pek sevmediğimden heralde :)) Şimdi 15 dedi çok az geldi aralığı ya

kiloyu az aliyor ya,bir de bagirsak genislemesi falan vardi bir ara,o yuzden bir an once gidip iyi oldugunu duymak istiyorum,o yuzden 15 benim icin iyi oldu:)
ben de sevmiyorum hastane ortamini ama haber almak ve gormek ortami unutturuyor:)

Ay çok seker:) neden deniz temalı?

Çok güzel olmuş cnm,,, sizin konsept belli zaten,,, çok da uymuş haliyle :) güle güle kullanın inşallah :)

kiloyu az aliyor ya,bir de bagirsak genislemesi falan vardi bir ara,o yuzden bir an once gidip iyi oldugunu duymak istiyorum,o yuzden 15 benim icin iyi oldu:)
ben de sevmiyorum hastane ortamini ama haber almak ve gormek ortami unutturuyor:)
Doğru diyorsun canım ben o bakımdan düşünmemiştim hiç.

Kızlar selam :)

Zaman yaklaşıyor gittikçe. Az önce lohusa tacımı da instagram'dan sipariş ettim, artık eksikler tamam sayılır :) Son 1 aydır taç taç diye sayıklıyorum artık espri konusu olmuştu etrafta. Tacını da bul da rahatlayalım diyorlardı, neyse o konu da kapandı. :) Annem de bugün gizlice Eminönü'ne gitmiş, torununa alışveriş yapıyormuş. Bir şeyler almış ama söylemiyor, görücez bakalım.

Sizler napıyorsunuz? NST konuşulmuş. Ben son 15 gündür rahat 5-6 kez falan girmişimdir. Artık o kadar çok alıştım ki 2 gündür girmiyorum özledim mesela :) Bir de uykum geliyor artık NST'de son girişimde uykuya dalıcak gibi oldum. Ayrıca sizi doktorlarınız 15 günde 1 mi çağırıyor cidden? Benimki geçen gün kontrolü haftada 2'ye çıkardı. Her gittiğimde de acil bir durum yoksa ilk başta NST'ye giricem. Doktorum aşırı garantici, ben de bir bildiği vardır diye bir şey demiyorum. Ama değişik bir doktora denk geldim ben sanırım. :)

Güzel bir gün olsun kızlar...

:))) ya aslında insanın en yakınları,, iyi niyetle söylüyolar ama hamile kafasıyla gerçekten kırmadan açıklama yapmak çok zor. O yüzden en pratik yöntem bu :)))

Canım maşallah allah bağışlasın kızın dünya tatlısı bayıldım tam ısırmalık yerim ben onu allah yavrularımızı bağışlasın duru da sağlıkla gelsin inşallah

Yok cnm normal; benimki de haftada bire düşürmüştü. Artık bitti tabi,, doğumda görüşücez. Ama son seferler önce hep nst sonra muayene yaptık biz de. Bu arada ben taç almadım. Alayım mı ki? Fön çektirip gidicem zaten. Yukardan yarım toplatırım önleri diye düşünmüştüm. Ertesi gün de kuaför gelicek zaten,, o toplar tekrar. Yani kullanış açısından ihtiyacım olmaz gibi geliyo da alayım da adet yerini bulsun mu :)))

Canım maşallah allah bağışlasın kızın dünya tatlısı bayıldım tam ısırmalık yerim ben onu allah yavrularımızı bağışlasın duru da sağlıkla gelsin inşallah
Amin cnm çok saol :)) biz de epey ısırarak sevdik :)))) hepsi öyle bunların ya,, hepsi ayrı tatlı. Ölüyorum çocuklara çocukluğumdan beri :))))

Ahahaha gözün aydın tacını da bulmuşsun:)) Nasıl bir şey merak ettim?
Her doktorun tarzı farklı bence ya o yüzden çok şaşırmıyorum farklı uygulamalara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…