- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Bana hep 20 diyordu ben 30da bir gidiyordum ya. Hastane olayını pek sevmediğimden heralde :)) Şimdi 15 dedi çok az geldi aralığı ya15 gun olmasi iyi oldu :)
daha uzun olunca zor geciyor zaman.
Bana hep 20 diyordu ben 30da bir gidiyordum ya. Hastane olayını pek sevmediğimden heralde :)) Şimdi 15 dedi çok az geldi aralığı ya
Türk kahvesi mi? Nasıl sürüyorsun, peeling yapar gibi ovalayarak mı yoksa suyla ıslatıp krem gibi mi?Bugünde bizim evlilik yıldönümümüzakşama güzel bi sofra kursam diye düşünürken eşim dedi akşama bi yerlere yemeğe gidelim diye ay bi mutlu oldum iyi hem uğraşmamış olurum diye bencilce fikirler geçti zihnimde dobik halimle şık kıyafetimde yok ama sevimli olabilirim ayrıca aklıma gelmişken söyleyim 1 haftadır banyolarda kahve sürüyorum çatlaklarıma ve renginin açıldığını gördüm tavsiye ediyorum içine de acı badem yağı katıp süreceğim daha etkili oluyormuş
Ya hepiniz öylesiniz bence zaten b3nde bi terslik var :"))))Ben de tersine hep birkaç gün falan erken gidiyorum, hatta son seferde 15 gün dedi ama ben 10 gün bile geçmeden gittim merak ve hevesten sanırım :)
Türk kahvesi mi? Nasıl sürüyorsun, peeling yapar gibi ovalayarak mı yoksa suyla ıslatıp krem gibi mi?
Bana hep 20 diyordu ben 30da bir gidiyordum ya. Hastane olayını pek sevmediğimden heralde :)) Şimdi 15 dedi çok az geldi aralığı ya
Tmm cnm, paylaşırım tabi :)eline gecince arka tarafini cekip paylasirsan sevinirim. herkesin odasinin kapisinda tül gordum ben de hastanede. boyle seyler yoktu hic. ben de bakabilirim bunlardan ama merak ettim kapida nasil duracak:))
Evet cnm.bende üzüldüm yazdim.ailenin yanina git diye annemi dinlemeyip evlendim kimsem yok diyor düşündüm de ne dertler var allah kimseyi çaresiz birakmasin ne kadar şükür etsek az.
Ay çok seker:) neden deniz temalı?Eki Görüntüle 2023038 bu da bizim kapı süslerimizden birisi, erkeğinki de mavisi olacak teyzeler. Ben de command aldım evdeki tablolarımda da onu kullanıyorum çok memnunum inşallah sorun yaşamayız asarken. Hediye hastanede ben de yapmayacağım sadece kurabiye, içecek, çikolata ve hazır bir börek tarzı bir şey.
Çok güzel olmuş cnm,,, sizin konsept belli zaten,,, çok da uymuş haliyle :) güle güle kullanın inşallah :)Eki Görüntüle 2023038 bu da bizim kapı süslerimizden birisi, erkeğinki de mavisi olacak teyzeler. Ben de command aldım evdeki tablolarımda da onu kullanıyorum çok memnunum inşallah sorun yaşamayız asarken. Hediye hastanede ben de yapmayacağım sadece kurabiye, içecek, çikolata ve hazır bir börek tarzı bir şey.
Doğru diyorsun canım ben o bakımdan düşünmemiştim hiç.kiloyu az aliyor ya,bir de bagirsak genislemesi falan vardi bir ara,o yuzden bir an once gidip iyi oldugunu duymak istiyorum,o yuzden 15 benim icin iyi oldu:)
ben de sevmiyorum hastane ortamini ama haber almak ve gormek ortami unutturuyor:)
balbocegim2 canim nerelerdesin. Nedense sen doğum yaptın gibi hissediyorum.
Ay hep de çok bilmiş olurlar, yıkanmasının ne zararı olabilir yani, faydasının yanında, elbise eskise ne yeni kalsa ne. Laf anlatamazsın vallahi bu insanlara :)
Uyuz tehlikesi kalktı sanırım, için rahatlamıştır. Taşınma yorgunluğunun üzerine her ne kadar çok karışsalar da yardımcı olmaları çok rahatlatıcı. Benden bir tavsiye, bir kez söyle ısrar ediyorlarsa tamam de geç yine kendi bildiğini uygula. Ben bunu hiç yapamam, sinirim hemen bozulur terslerim ama hep yapabilsem ne kadar huzurlu bir insan olacağımı düşünürüm :)
Bebeğin gelişmesi için tam zamanı, çok yiyemiyorsan bile en azından sağlıklı olandan yemeye çalış. Kalsiyum, protein ve demir bu aralar bebeğin en çok ihtiyacı olan şeyler, her gün bunları yemeye çalış. Yediklerin yetersizse doktorunla konuş besin desteğini haplarını arttırsın. Omega 3 almıyorsan, yine doktoruna danışarak omega 3 tüketmeye başlayabilirsin. Zor biliyorum ama son zamanlar, dayan biraz daha, yemekleri doymak için değil de ilaç içiyormuş gibi görmeye çalış, bebeğine faydası olduğu için yaptığını düşün.
Ben de öyle, yoksa her şey için ay ona ne gerek var, bunu böyle yap, bak dikkat et bir zararı olmasın. Doktora sordum, o önerdi deyip çekiliyorum :)
Evet aslında anormal olmuş, kadın da seni düşünüp sormuş ama işte tam her şeyin sinir ettiği zamanlardayız ne yapalım. Hassaslığımızı anlasın onlar da, sen de sakin olduğunuz bir zamanda konuşurken dersen eğer "anne kusura bakma, olur olmadık şeyler sinirimi bozuyor. Bu ara çok üstüme gelmezseniz hem sizi kırmam hem kendim sizi kırdığım için üzülmem" vs diye, biraz daha anlayışlı olurlar. Hem annene hem kayınvalidene söylersen ikisini de kırmamış olursun. Senin hakkında bilgi istedikleri zaman da eşinden alsınlar ne olacak canım :)
Malesef yok bende numarasıBende merak ediyorum ya,ne zamandır sesi cıkmıyor.. G gunesli gunler sende numarası yok muydu? Bir yoklasak mı acaba?
Canım maşallah allah bağışlasın kızın dünya tatlısı bayıldım tam ısırmalık yerim ben onu allah yavrularımızı bağışlasın duru da sağlıkla gelsin inşallahBiz de ebeveynli gruba gittik cnm. O dönem yaşı o programa uygundu. Bi saat anaokulu gibi öğretmenle aktivite yapıyorlardı. boyama, hamur, puzzle vs gibi.. Bir saat de spor. O kısım çok daha faydalı oldu Ayşe için. İşte denge tahtasında yürümekten tut, taklaya barfikse kadar çeşit çeşit şey... Kaba motor gelişimi için de ince motor gelişimi için de çok iyi yani. Bir de başka yerlere de deneme dersine götürdüm ama hiçbirinde my gym kadar donanımlı (spor akademisinden eğitmenler vs) ve güleryüzlü bi ekip göremedik. Ayrıca serbest zaman dedikleri ve her gün bi saat istediği gibi oynayabilecekleri bir zaman da var. Ondan da ücretsiz faydalanabiliyorsunuz üye olunca. Bir saat boyunca dilediği gibi oynuyor alanda. bEn bile özlüyorum bazen aslında orada geçirdiğimiz zamanları :) bu arada son fotoyu videodan ekran görüntüsü çektim,, korkmuş gibi çıkmış ama aslında en sevdiği ve kendini sürekli alkışladığı bölüm :))))
Yok cnm normal; benimki de haftada bire düşürmüştü. Artık bitti tabi,, doğumda görüşücez. Ama son seferler önce hep nst sonra muayene yaptık biz de. Bu arada ben taç almadım. Alayım mı ki? Fön çektirip gidicem zaten. Yukardan yarım toplatırım önleri diye düşünmüştüm. Ertesi gün de kuaför gelicek zaten,, o toplar tekrar. Yani kullanış açısından ihtiyacım olmaz gibi geliyo da alayım da adet yerini bulsun mu :)))Kızlar selam :)
Zaman yaklaşıyor gittikçe. Az önce lohusa tacımı da instagram'dan sipariş ettim, artık eksikler tamam sayılır :) Son 1 aydır taç taç diye sayıklıyorum artık espri konusu olmuştu etrafta. Tacını da bul da rahatlayalım diyorlardı, neyse o konu da kapandı. :) Annem de bugün gizlice Eminönü'ne gitmiş, torununa alışveriş yapıyormuş. Bir şeyler almış ama söylemiyor, görücez bakalım.
Sizler napıyorsunuz? NST konuşulmuş. Ben son 15 gündür rahat 5-6 kez falan girmişimdir. Artık o kadar çok alıştım ki 2 gündür girmiyorum özledim mesela :) Bir de uykum geliyor artık NST'de son girişimde uykuya dalıcak gibi oldum. Ayrıca sizi doktorlarınız 15 günde 1 mi çağırıyor cidden? Benimki geçen gün kontrolü haftada 2'ye çıkardı. Her gittiğimde de acil bir durum yoksa ilk başta NST'ye giricem. Doktorum aşırı garantici, ben de bir bildiği vardır diye bir şey demiyorum. Ama değişik bir doktora denk geldim ben sanırım. :)
Güzel bir gün olsun kızlar...
Amin cnm çok saol :)) biz de epey ısırarak sevdik :)))) hepsi öyle bunların ya,, hepsi ayrı tatlı. Ölüyorum çocuklara çocukluğumdan beri :))))Canım maşallah allah bağışlasın kızın dünya tatlısı bayıldım tam ısırmalık yerim ben onu allah yavrularımızı bağışlasın duru da sağlıkla gelsin inşallah
Ahahaha gözün aydın tacını da bulmuşsun:)) Nasıl bir şey merak ettim?Kızlar selam :)
Zaman yaklaşıyor gittikçe. Az önce lohusa tacımı da instagram'dan sipariş ettim, artık eksikler tamam sayılır :) Son 1 aydır taç taç diye sayıklıyorum artık espri konusu olmuştu etrafta. Tacını da bul da rahatlayalım diyorlardı, neyse o konu da kapandı. :) Annem de bugün gizlice Eminönü'ne gitmiş, torununa alışveriş yapıyormuş. Bir şeyler almış ama söylemiyor, görücez bakalım.
Sizler napıyorsunuz? NST konuşulmuş. Ben son 15 gündür rahat 5-6 kez falan girmişimdir. Artık o kadar çok alıştım ki 2 gündür girmiyorum özledim mesela :) Bir de uykum geliyor artık NST'de son girişimde uykuya dalıcak gibi oldum. Ayrıca sizi doktorlarınız 15 günde 1 mi çağırıyor cidden? Benimki geçen gün kontrolü haftada 2'ye çıkardı. Her gittiğimde de acil bir durum yoksa ilk başta NST'ye giricem. Doktorum aşırı garantici, ben de bir bildiği vardır diye bir şey demiyorum. Ama değişik bir doktora denk geldim ben sanırım. :)
Güzel bir gün olsun kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?