onu ben de sordum,, şeffaf askı dedi arkadaşım,, tül de koyucam dedi. Anlamadım nası bişey ama gelince görücem artık :))))canim bunlarin kapiya montesi nasil oluyor,tül kolay,bagla gec.
Çift taraflı bant olabilir çift taraflı yapışkanlı cırtlar var o olabilir, taşır yanicanim bunlarin kapiya montesi nasil oluyor,tül kolay,bagla gec.
İnşallah cnm , çok saol :) çok küçük bi çekçek var evde,, sarıp ona koyayım sığarsa. Poşette kırılır mı acaba?Ay sahane canm çok kibar çok naif şeyler.güzel anıları olsun insallah.canm minik bir bavulla mi gotursen bunların çantası ayrı olur.
İyi düşündün,, alayım yanıma da garanti olsun :)Çift taraflı bant olabilir çift taraflı yapışkanlı cırtlar var o olabilir, taşır yani
Arkasına tül koymuştur böyleonu ben de sordum,, şeffaf askı dedi arkadaşım,, tül de koyucam dedi. Anlamadım nası bişey ama gelince görücem artık :))))
Cnm kurabiyelrri hastanede mi vereceksin. Onlar kutuyla gelirse kutuyla bavulla koyarsin. Limonata sisenide birşeye sarsan iyi olur her ihtimale karşı. Özenli taşındıktan sonra Sorun olmaz insallahİnşallah cnm , çok saol :) çok küçük bi çekçek var evde,, sarıp ona koyayım sığarsa. Poşette kırılır mı acaba?
Arkasına tül koymuştur böyle
Amin cnm ins güzel haberlerini bkliyrz
İnşşallah :)) kurabiyeleri dediğin gibi direk oraya götürürüm kutuyla. Askılık da koyucam dedi kadın, orada takarız askıya. Her askı yirmi tane alıyo dedi, kırk tane sipariş verdim. Yeter heralde. Zaten taş çatlasın 20 kişi gelir bence.Cnm kurabiyelrri hastanede mi vereceksin. Onlar kutuyla gelirse kutuyla bavulla koyarsin. Limonata sisenide birşeye sarsan iyi olur her ihtimale karşı. Özenli taşındıktan sonra Sorun olmaz insallah
Bizimkinde yoktu ben aldım askı baya da yük taşıyor sen yine de al yanına ne olur ne olmazHeralde hastane de düşünmüştür bi askı falan di mi :) hatırlamıyorum ilkinde nasıl asmıştık :))) resimlere baktım da kanca gibi bişey varmış da takmışız gibi duruyo :))))
Ay çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı:)Saol cnm,, perşembeye verdi maksimum :) ondan önce de doğacak gibi değil zaten. en ufak ağrı sızı sancı mancı yok. İnme denen şeyin de hiiç olduğunu sanmıorum çünkü resmen göğsümün altında taşıyo gibiyim. Artık mucize olur heralde öncesinde ve normal doğarsa :) bakalım, yine de umudu kesmemek lazım :)
Kutuya koysan nasıl olur nasılsa arabanız var arkasına atarsiniz
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineOyyyy sifayi bugün iyice kapttim soluğu sağlık ocağında aldık dikkat edin kızlar sıcaklara aldanıp cereyanda kaldım sanirim
Nası bişey o askı dediğin? Nerden alcamBizimkinde yoktu ben aldım askı baya da yük taşıyor sen yine de al yanına ne olur ne olmaz
Amin cnm :) arabamız var ama bagajı yok gibi bişeyAy çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı:)
Kutuya koysan nasıl olur nasılsa arabanız var arkasına atarsiniz
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Canm stres olma azıcık akışına birakk.zaten doğumdan bir gece önce annenler sizde kalırsa o an arabaya koyar gidersiniz. Stres yok. Bu arada sanırım temmuz annelerinden okudum okudum. Ssvd çok fazla var. Umudunu kaybetmeAmin cnm :) arabamız var ama bagajı yok gibi bişeyannemlerin arabaya koyucam muhtemelen. hatta büyük ihtimal normal bavulum da sığmıcak bizim bavula. Babamlarla değiş tokuş yapıcaz arabaları veya. Bak bi de bunu programlamak lazım di mi? Ben niye saldım bu kadar iki haftadır? Yoruldum galiba :)
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canm. İnsallah güzel haberler alırsın. Haftanın baya ilerlemiş artık gelse de insallah herşey yolunda olur maşallah kg da yerindeeKızlar merhaba :) bugün kontrolümüz vardı nihayet yüzünü gösterdi ada hanım , dilini çıkarmıştı yalanıp duruyor dedi doktor aç mı bıraktım çocuğu acaba :)) 3 buçuk kilo olmuş bile:O 1 Ağustos 5 Ağustos arası Doğum dedi doktor ama bugün tahlil istedi ayaklarım çok şişti size resimde atmıştım önceden tansiyonda 13-9 çıkınca idrar tahliline gönderdi albümin den şüphelenmiş eğer çıkarsa erken alacakmış
Günaydın kızlar bugün doktor kontrolü vardı. Her şey normal ilerliyor. Kilosu 2428 gr olmuş boyu da 47 cm.
Doktor Nst istedi içimden bi "oh shit" çektim :)))
Devlet hastanesinde nst keyfi de bi başkaymış. Odaya bi girdim küçücük yerde 6 kişi yatakta nst cekiliyor, diğer bi o kadar da sandalyede sıra bekliyorlar :)))
Kaç dakika sürer dedim ortalama 20 dk sürer dediler ben iyice strese girdim tabi. Oda sıcak havasız bi ton insan...
Neyse baglandım ilk bir kaç dakika stres içinde bekledim. Sonra dedim şu nefes tekniklerini deneyeyim. Bir kaç nefesten sonra benim minnoş oynamaya başladı. Habire basıyorum o elime verdikleri alete canlandıkça. Baktım hemşire geldi nstyi çıkarıyor. Meğerse yeterli hareket edince 20 dk sürmesi gerekmiyormuş. 5dk'da bitirdik çıktık. Onda da bir şey çıkmadı çok şükür:)
Bizden haberler böyle:) 15 güne indirdi ama bilmiyorum yine nst çekecekse bi düşünmem lazım:))))
Güzelmiş ama ben olsam aynayı gümüş rengi tercih ederdim sarı değil de canım
Çok güzel canım güle güle dagitin:)
Bana kalırsa dönmüş:)
Mutella Çok geçmiş olsun size de.
Gönderdiğim fotoğrafta var dikkatli bakarsan canımNası bişey o askı dediğin? Nerden alcam
Doğmuyo ama :))))) heralde biz babamlarda kalıcaz zaten cnm. Doğru diyosun :) yan blokta onlar da aslında ama altı buçukta hastanede olucaz,, o saatte Ayşe hayatta uyanmaz. Uyandırırsak da bütün gün aşırı huysuz olur. Ya ben nası gidicem kızımı bırakıp. Erken uyansa da getirseler hemen :)Canm stres olma azıcık akışına birakk.zaten doğumdan bir gece önce annenler sizde kalırsa o an arabaya koyar gidersiniz. Stres yok. Bu arada sanırım temmuz annelerinden okudum okudum. Ssvd çok fazla var. Umudunu kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?