2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay sahane canm çok kibar çok naif şeyler.güzel anıları olsun insallah.canm minik bir bavulla mi gotursen bunların çantası ayrı olur.
İnşallah cnm , çok saol :) çok küçük bi çekçek var evde,, sarıp ona koyayım sığarsa. Poşette kırılır mı acaba?

İnşallah cnm , çok saol :) çok küçük bi çekçek var evde,, sarıp ona koyayım sığarsa. Poşette kırılır mı acaba?
Cnm kurabiyelrri hastanede mi vereceksin. Onlar kutuyla gelirse kutuyla bavulla koyarsin. Limonata sisenide birşeye sarsan iyi olur her ihtimale karşı. Özenli taşındıktan sonra Sorun olmaz insallah

Cnm kurabiyelrri hastanede mi vereceksin. Onlar kutuyla gelirse kutuyla bavulla koyarsin. Limonata sisenide birşeye sarsan iyi olur her ihtimale karşı. Özenli taşındıktan sonra Sorun olmaz insallah
İnşşallah :)) kurabiyeleri dediğin gibi direk oraya götürürüm kutuyla. Askılık da koyucam dedi kadın, orada takarız askıya. Her askı yirmi tane alıyo dedi, kırk tane sipariş verdim. Yeter heralde. Zaten taş çatlasın 20 kişi gelir bence.

Heralde hastane de düşünmüştür bi askı falan di mi :) hatırlamıyorum ilkinde nasıl asmıştık :))) resimlere baktım da kanca gibi bişey varmış da takmışız gibi duruyo :))))
Bizimkinde yoktu ben aldım askı baya da yük taşıyor sen yine de al yanına ne olur ne olmaz

Ay çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı:)

Z zmrk şerbetlikle kavanozların boş halleri de böyle :) yalnız ben bunları nasıl götürücem hastaneye? Yıkadım hazırladım da, neye koysam?
Kutuya koysan nasıl olur nasılsa arabanız var arkasına atarsiniz

Oyyyy sifayi bugün iyice kapttim soluğu sağlık ocağında aldık dikkat edin kızlar sıcaklara aldanıp cereyanda kaldım sanirim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar merhaba :) bugün kontrolümüz vardı nihayet yüzünü gösterdi ada hanım , dilini çıkarmıştı yalanıp duruyor dedi doktor aç mı bıraktım çocuğu acaba :)) 3 buçuk kilo olmuş bile:O 1 Ağustos 5 Ağustos arası Doğum dedi doktor ama bugün tahlil istedi ayaklarım çok şişti size resimde atmıştım önceden tansiyonda 13-9 çıkınca idrar tahliline gönderdi albümin den şüphelenmiş eğer çıkarsa erken alacakmış

Kızlar babynest alan var mı aranızda? Benim hoşuma gidiyor ama gereksiz eşyayla da doldurmak istemiyorum evi. Sizce kullanışlı mı?

Eklentiler

• IMG_0806.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 55
Ay çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı:)

Kutuya koysan nasıl olur nasılsa arabanız var arkasına atarsiniz

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Amin cnm :) arabamız var ama bagajı yok gibi bişey annemlerin arabaya koyucam muhtemelen. hatta büyük ihtimal normal bavulum da sığmıcak bizim bavula. Babamlarla değiş tokuş yapıcaz arabaları veya. Bak bi de bunu programlamak lazım di mi? Ben niye saldım bu kadar iki haftadır? Yoruldum galiba :)

Canm stres olma azıcık akışına birakk.zaten doğumdan bir gece önce annenler sizde kalırsa o an arabaya koyar gidersiniz. Stres yok. Bu arada sanırım temmuz annelerinden okudum okudum. Ssvd çok fazla var. Umudunu kaybetme

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canm. İnsallah güzel haberler alırsın. Haftanın baya ilerlemiş artık gelse de insallah herşey yolunda olur maşallah kg da yerindee

masallah canim
benim nst de elime bir sey vermediler. yattim sadece:)))
esim ekranda gostergeyi takip etti.

Doğmuyo ama :))))) heralde biz babamlarda kalıcaz zaten cnm. Doğru diyosun :) yan blokta onlar da aslında ama altı buçukta hastanede olucaz,, o saatte Ayşe hayatta uyanmaz. Uyandırırsak da bütün gün aşırı huysuz olur. Ya ben nası gidicem kızımı bırakıp. Erken uyansa da getirseler hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…