2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok güzel canım sade şık çok yakışcak eminim

Durum o kadar ciddi olmayabilir belki ama benim çevremde böyle arkadaşlarım vardı onlar düzen temizlik hastasıydı çok zorluk çekiyorlardı bi gözlemle sen canım abartılı olmadığı müddetçe titizlik güzeldir tabiki aminn inşallah çok sağol senin bebişin de doğumla birlikte atlatır inşallah sağlıcakla doğar.

Epidural biraz sikintiliymis aslında normal doğumda. Son aktif fazda ıkınma isteği hissetmek gerekiyormus ama onları hissetmediğin için doğum biraz daha uzun ve yorucu olabiliyormuş.
Benim ablam da kadın doğum doktoru belli bi aşamadan sonra ve uygun dozda yapılan epidurali öneriyor ve nasıl öksürme isteğini tutamazsan ıkınma isteğini de tutamıyorsun diyor tabi anestezi uzmanının tecrübesi devreye giriyor burda da

Canım çok tatlı :)

Cok sirin bence güzel gelir pembesi de:)
Çok sağ olun kızlar:)

Doğrudur açıkçası her doktorun farklı bir uygulaması var ben de doğal doğum diye bir kitapta okudum gülnihal bülbül diye. pek onermiyordu mesela bu dediğim sebepten dolayı. Ama tabi her doktorun görüşü farklı en iyisi kendi doktoruna güvenmek

Mutlu yıllarınız olsun inşallah cnm :) bebişle beraber kutlayacaksınız bir dahakini inşalllah :)

Git cnm,, illa ki vardır bi bildiği :) tacı görünce ben de özendim. Kapı süsüme de uyar sanki :))))) Hangi hesaptan almıştın? Ekran görüntüsü almayı unuttum :) sorayım bi yetişir mi diye :)))

Kızlar ben bu cibinligin mavi kurdelalarin yerine pembe olanindan sipariş verdim inşallah güzel bir şey olur :)

Açıkçası cibinlik biraz gereksiz geliyor ama annem çok istedi ben de kırmayayım dedim. Yoksa yatagimiz pek cibinlige uygun değil aslında :))

Cnm cibinlik harika. Çok çok güzel,, iyi yapmışsın. Hem de sinek için gayet kullanışlı. Sırf görüntü diye düşünme yani, işe de yarar

sagol canim,ekran goruntusu alindi:))

Ya hepiniz öylesiniz bence zaten b3nde bi terslik var :"))))
Yok canım ne tersliği, hastane benim için yürüme mesafesinde diye sıklığından rahatsız olmuyorum, bir de hastane ortamı gibi değil, daha sakin daha az insan var o yüzden de hiç üşenmiyorum gitmeye. Hamilelikte her şeye üşeniyor insan, ben de sizin çok normal dediğiniz bir sürü şeye "ay nasıl yapacağım, hayatta yapmam" diye düşünüyorum. Hepimizin farklı cins yönleri var, terslik değil hiçbiri

Çok güzelmiş, deniz yıldızını ben de çok severim, odanız da süsleriniz de çok tarz olmuş :)

Ya ben de almadım, hiç de bakmadım, açıkçası okuyana kadar aklıma bile gelmemişti. Acaba baksam mı ben de, olunca daha mı güzel olur ki acaba :)

Ben bugün sade kahveyle başlarım yarın da acıbadem yağı alır onunla karıştırırım. Çünkü geçen hafta karnım birden çatladı, bir anda oldu sanki, çok moralim bozuldu.

Açıkçası cibinlik biraz gereksiz geliyor ama annem çok istedi ben de kırmayayım dedim. Yoksa yatagimiz pek cibinlige uygun değil aslında :))
Çok ters gelmeyen şeylerde onları kırmamak daha iyi ya, her şeye karışınca sinir bozucu olur ama küçük şeylerde de heveslerini çıkartsınlar diye bırakmamız lazım gibi geliyor bana da, iyi etmişsin :)

la rosa çok hoş ve şık duruyor, ip kısmındaki örgü özellikle doğallık katmış :)

cok guzel canim,gule gule kullan:)
herkes neye heves ediyorsa yapmali bence,bu zamanlar geri gelmez,keske yapsaydim demektense:))

Cibinlik demişken bu da bizim beşik hanımlar. Herşeyini yıkadık serdik artık. Erken mi oldu diyorum ama gerekirse doğumdan önce bi silkelesek yeter dedi annem de kadın da. Bir tane de Ayşe'den kalan küçük karyola var, o sallanmıyor; salonda durur diye düşündüm gündüz falan uyursa. Şimdi onu da halledersem çok iyi olucak :) bu toprak tonlarında, Çilek öyle gönderiyo içindeki uyku setini,, öbürünü de pembe yapayım bari dedim.

Eklentiler

• IMG_5012.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_5014.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_5013.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 83
Wala la rosa dan heves ettim şimdi. Alalım bari tam olsun :)))

Benim bebekte de var bi böbrek ve idrar borusunda genişleme doğmadan bişey diyemeyiz büyük ihtimal geçer dedi dr bakalım ne olacak

Ay yerim ben onu kuzum benim güldürdü benii

gule gule yatsin minik kuzucuk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…