Canım çok tatlı :)Kızlar ben bu cibinligin mavi kurdelalarin yerine pembe olanindan sipariş verdim inşallah güzel bir şey olur :)
Cok sirin bence güzel gelir pembesi de:)Kızlar ben bu cibinligin mavi kurdelalarin yerine pembe olanindan sipariş verdim inşallah güzel bir şey olur :)
Çok güzel canım sade şık çok yakışcak eminimB bursa_83 G gunesli gunler Kızlar uzuuun araştırmalar ve incelemelerden sonra şöyle nispeten sade bir modelde karar kıldım :) Sabahlığımın üstünde de mavi ufak çiçekler var. Bu gidişle hastane odasında çiçek kız gibi olucam gibi duruyor :) Ama napıyım beğendim aldım :)
Çok saol canım :) çok teşekkürlerÇok cici bence ya çiçek gibi aç hastane odasında canım:) Güle güle kullan
Durum o kadar ciddi olmayabilir belki ama benim çevremde böyle arkadaşlarım vardı onlar düzen temizlik hastasıydı çok zorluk çekiyorlardı bi gözlemle sen canım abartılı olmadığı müddetçe titizlik güzeldir tabikiO kadar ciddi mi durum dersin.. iyice bir gozlemleyeyim bakalım ne olacak canm.teşekkürler uyarin için
İnsallah bebeğinin bobregindeki kendiliğinden geceer. Benim oglumun kalbinde ekojenik odak olduğu söyleniyor. Doğumla geçebilen birseymiş. doğum sonrası bizde onu takip ettireceğiz. Rabbim dermansiz dertler vermesin. Saglila doğum yapıp kucagimiza alınca bilinmezlikler bitecek insallah o zaman daha rahaat olur
Çok saol canım :) Süreç uzun oldu ama benim de içime sindi :)Çok güzel canım sade şık çok yakışcak eminim
Benim ablam da kadın doğum doktoru belli bi aşamadan sonra ve uygun dozda yapılan epidurali öneriyor ve nasıl öksürme isteğini tutamazsan ıkınma isteğini de tutamıyorsun diyor tabi anestezi uzmanının tecrübesi devreye giriyor burda daEpidural biraz sikintiliymis aslında normal doğumda. Son aktif fazda ıkınma isteği hissetmek gerekiyormus ama onları hissetmediğin için doğum biraz daha uzun ve yorucu olabiliyormuş.
Çok teşekkürler canım :)Tabi ki,,, Mutlaka sorarım cnm.
Canım çok tatlı :)
Çok sağ olun kızlar:)Cok sirin bence güzel gelir pembesi de:)
Doğrudur açıkçası her doktorun farklı bir uygulaması var ben de doğal doğum diye bir kitapta okudum gülnihal bülbül diye. pek onermiyordu mesela bu dediğim sebepten dolayı. Ama tabi her doktorun görüşü farklı en iyisi kendi doktoruna güvenmekBenim ablam da kadın doğum doktoru belli bi aşamadan sonra ve uygun dozda yapılan epidurali öneriyor ve nasıl öksürme isteğini tutamazsan ıkınma isteğini de tutamıyorsun diyor tabi anestezi uzmanının tecrübesi devreye giriyor burda da
Mutlu yıllarınız olsun inşallah cnm :) bebişle beraber kutlayacaksınız bir dahakini inşalllah :)Bugünde bizim evlilik yıldönümümüzakşama güzel bi sofra kursam diye düşünürken eşim dedi akşama bi yerlere yemeğe gidelim diye ay bi mutlu oldum iyi hem uğraşmamış olurum diye bencilce fikirler geçti zihnimde dobik halimle şık kıyafetimde yok ama sevimli olabilirim ayrıca aklıma gelmişken söyleyim 1 haftadır banyolarda kahve sürüyorum çatlaklarıma ve renginin açıldığını gördüm tavsiye ediyorum içine de acı badem yağı katıp süreceğim daha etkili oluyormuş
Canım benim lohusa tacında özel bir hevesim vardı :) Evlenmeden önce falan bile düşünüyordum hastanede nasıl bir taç taksam diye :) Çok istediğim için aldım yoksa çok gerek falan yok aslında. Sen de kendin bilirsin, eğer istersen adet yerini bulsun diye bir tane alabilirsin :) Sevimli geliyor bana çok. Haftada 1 kontrol yine iyi sayılır ama haftada 2 gün biraz abartı geldi bana. Su gelişi oldu diye gittiğim gün o baya panik yaptı, o günden beri beni yakın takip ediyor çok. Dün NST'de sancı çıkmadı diye "Bu ne güzel bir NST." diye sevindi falan. Demek benden ani bir gelişme bekliyor. :) Ben de tedbiri elden bırakmamak için gidiyorum düzenli.
Kızlar ben bu cibinligin mavi kurdelalarin yerine pembe olanindan sipariş verdim inşallah güzel bir şey olur :)
Açıkçası cibinlik biraz gereksiz geliyor ama annem çok istedi ben de kırmayayım dedim. Yoksa yatagimiz pek cibinlige uygun değil aslında :))
1,5 - 2 arasıydı cnm.. ama Duru'yu daha erken başlatıcam Allah izin verirse. Kart olarak Eolo yayınlarının 0-6 aylığını alabilirsin. Siyah-beyaz-kırmızı renklerde hatta,, oradan aklında kalsın. Onlar yeterli başlangıç için.
Yok canım ne tersliği, hastane benim için yürüme mesafesinde diye sıklığından rahatsız olmuyorum, bir de hastane ortamı gibi değil, daha sakin daha az insan var o yüzden de hiç üşenmiyorum gitmeye. Hamilelikte her şeye üşeniyor insan, ben de sizin çok normal dediğiniz bir sürü şeye "ay nasıl yapacağım, hayatta yapmam" diye düşünüyorum. Hepimizin farklı cins yönleri var, terslik değil hiçbiriYa hepiniz öylesiniz bence zaten b3nde bi terslik var :"))))
Çok güzelmiş, deniz yıldızını ben de çok severim, odanız da süsleriniz de çok tarz olmuş :)Eki Görüntüle 2023038 bu da bizim kapı süslerimizden birisi, erkeğinki de mavisi olacak teyzeler. Ben de command aldım evdeki tablolarımda da onu kullanıyorum çok memnunum inşallah sorun yaşamayız asarken. Hediye hastanede ben de yapmayacağım sadece kurabiye, içecek, çikolata ve hazır bir börek tarzı bir şey.
Ya ben de almadım, hiç de bakmadım, açıkçası okuyana kadar aklıma bile gelmemişti. Acaba baksam mı ben de, olunca daha mı güzel olur ki acaba :)Yok cnm normal; benimki de haftada bire düşürmüştü. Artık bitti tabi,, doğumda görüşücez. Ama son seferler önce hep nst sonra muayene yaptık biz de. Bu arada ben taç almadım. Alayım mı ki? Fön çektirip gidicem zaten. Yukardan yarım toplatırım önleri diye düşünmüştüm. Ertesi gün de kuaför gelicek zaten,, o toplar tekrar. Yani kullanış açısından ihtiyacım olmaz gibi geliyo da alayım da adet yerini bulsun mu :)))
Ben bugün sade kahveyle başlarım yarın da acıbadem yağı alır onunla karıştırırım. Çünkü geçen hafta karnım birden çatladı, bir anda oldu sanki, çok moralim bozuldu.Evet türk kahvesi :)) içine biraz acı badem yağı damlatıp avcuma alıyorum peeling yapar gibi ama çokta bastırmadan ovalıyorum. Kan dolaşımını da artırıyor masaj gibi çok iyi geldi bana. Nst sırası beklerken doğum yapan güzellik uzmanıyla konuştum o söylemişti, deneyen ve etkisini gören olursa yazsın lütfen
Çok ters gelmeyen şeylerde onları kırmamak daha iyi ya, her şeye karışınca sinir bozucu olur ama küçük şeylerde de heveslerini çıkartsınlar diye bırakmamız lazım gibi geliyor bana da, iyi etmişsin :)Açıkçası cibinlik biraz gereksiz geliyor ama annem çok istedi ben de kırmayayım dedim. Yoksa yatagimiz pek cibinlige uygun değil aslında :))
B bursa_83 G gunesli gunler Kızlar uzuuun araştırmalar ve incelemelerden sonra şöyle nispeten sade bir modelde karar kıldım :) Sabahlığımın üstünde de mavi ufak çiçekler var. Bu gidişle hastane odasında çiçek kız gibi olucam gibi duruyor :) Ama napıyım beğendim aldım :)
WalaYok canım ne tersliği, hastane benim için yürüme mesafesinde diye sıklığından rahatsız olmuyorum, bir de hastane ortamı gibi değil, daha sakin daha az insan var o yüzden de hiç üşenmiyorum gitmeye. Hamilelikte her şeye üşeniyor insan, ben de sizin çok normal dediğiniz bir sürü şeye "ay nasıl yapacağım, hayatta yapmam" diye düşünüyorum. Hepimizin farklı cins yönleri var, terslik değil hiçbiri
Çok güzelmiş, deniz yıldızını ben de çok severim, odanız da süsleriniz de çok tarz olmuş :)
Ya ben de almadım, hiç de bakmadım, açıkçası okuyana kadar aklıma bile gelmemişti. Acaba baksam mı ben de, olunca daha mı güzel olur ki acaba :)
Ben bugün sade kahveyle başlarım yarın da acıbadem yağı alır onunla karıştırırım. Çünkü geçen hafta karnım birden çatladı, bir anda oldu sanki, çok moralim bozuldu.
Çok ters gelmeyen şeylerde onları kırmamak daha iyi ya, her şeye karışınca sinir bozucu olur ama küçük şeylerde de heveslerini çıkartsınlar diye bırakmamız lazım gibi geliyor bana da, iyi etmişsin :)
la rosa çok hoş ve şık duruyor, ip kısmındaki örgü özellikle doğallık katmış :)
Rica ederim cnm,, benim tel de buranın ekran görüntüleriyle dolu wala :)))sagol canim,ekran goruntusu alindi:))
Benim bebekte de var bi böbrek ve idrar borusunda genişleme doğmadan bişey diyemeyiz büyük ihtimal geçer dedi dr bakalım ne olacakCanim bebeğin erkek mi benimkinin de bir böbrek te genişleme var doğumdan 1 hafta 10 gün sonra çocuk doktoru ultrason ister dedi umarım düzelir baktım çoğu kişinin başına gelmiş rahatım biraz o yüzden umarım sorun cikmaz
Ay yerim ben onu kuzum benim güldürdü beniiHahaha o ilham gelir mi bilinmez ama madem dip köşe birisi gelecek yapacak cok ta şey yapmaa amaaann.
Ama benim su ara yaptığım en iyi şey olaya anında mudahale. Yemeği yiyip az şöyle oturayim sofra beklesin oldu mu o sofra baya bekliyor da bekliyor du. Şimdi hemen ne varsa at makineye der le topla ortalığı öyle otur daha iyi oluyor. Kizimada düzen konusunda örnek olmak zorundayım. Oyuncaklarını bazen onun toplayabilecegi şeyleri ona toplatiyorum böylece bir nebze isim kolay oluyor. Ama kziimda düzen takıntısı oluyor sanırım. Gittigjyerde de toplamadan çıkmıyor. Babası birşeyler birakmissa ortada ah baba ah yemiş koymuş diyor
Cibinlik demişken bu da bizim beşik hanımlar. Herşeyini yıkadık serdik artık. Erken mi oldu diyorum ama gerekirse doğumdan önce bi silkelesek yeter dedi annem de kadın da. Bir tane de Ayşe'den kalan küçük karyola var, o sallanmıyor; salonda durur diye düşündüm gündüz falan uyursa. Şimdi onu da halledersem çok iyi olucak :) bu toprak tonlarında, Çilek öyle gönderiyo içindeki uyku setini,, öbürünü de pembe yapayım bari dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?