2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çocukları değişelim. Biz6 da kalkıyoruz genelde..
Vakitlice gelir yanına hiç düşünme sen. Böylesi daha iyidir belki
Doğar dogar vaktini bekliyordur

Offf fenaymış :) ama benimki de gece geç yatıyo,, hepsinin var bi cinsliği işte :))))

Canım benim lohusa tacında özel bir hevesim vardı :) Evlenmeden önce falan bile düşünüyordum hastanede nasıl bir taç taksam diye :) Çok istediğim için aldım yoksa çok gerek falan yok aslında. Sen de kendin bilirsin, eğer istersen adet yerini bulsun diye bir tane alabilirsin :) Sevimli geliyor bana çok. Haftada 1 kontrol yine iyi sayılır ama haftada 2 gün biraz abartı geldi bana. Su gelişi oldu diye gittiğim gün o baya panik yaptı, o günden beri beni yakın takip ediyor çok. Dün NST'de sancı çıkmadı diye "Bu ne güzel bir NST." diye sevindi falan. Demek benden ani bir gelişme bekliyor. :) Ben de tedbiri elden bırakmamak için gidiyorum düzenli.

tacını merak ettim simdi :))

Evet türk kahvesi :)) içine biraz acı badem yağı damlatıp avcuma alıyorum peeling yapar gibi ama çokta bastırmadan ovalıyorum. Kan dolaşımını da artırıyor masaj gibi çok iyi geldi bana. Nst sırası beklerken doğum yapan güzellik uzmanıyla konuştum o söylemişti, deneyen ve etkisini gören olursa yazsın lütfen

Ay çok seker:) neden deniz temalı?

Cok Teşekkür ederiz. Bizim babamız gemi inşaa müh. bebelerin eşyalarında deniz temalı objeler olsun istemişti. O yüzden genel olarak odanın teması deniz ve içeriği üzerine kuruldu. Kız tarafı deniz atı, erkek tarafı sevimli bir balina. Bunlara uygun objeler, hâli, lamba, duvar görseli vs vs derken kapi süsü de böyle çıktı. Onun üzerindeki deniz yıldızlarından perdelerinin üstüne çengelli iğne ile tutturacagim hatta..

Çok güzel olmuş cnm,,, sizin konsept belli zaten,,, çok da uymuş haliyle :) güle güle kullanın inşallah :)

Teşekkür ederiz canım, evet bakalım konsept dahilinde bisiler hazırlamaya çalıştık güzel hevesler bunlar

Çok güzel düşünmüşsünüz, her mesleğe uymaz tabi ama eşinin mesleğine uymuş. Gayet de şahane olmuş hatta :) odanın tam resmi var mı halıyı görmüştük de tamamını merak ettim tabi paylaşmak istersen. Istemezsen sorun değil:)

evet video olugu icin oyle cikmis hakketn:))
kac aylikken basladiniz?
bir de canim dun d&r a gittim kitap almaya . senin bahsettigin siyah beyaz kartlardan vardi ama hangisiydi unuttum,almadim. adi neydi?
1,5 - 2 arasıydı cnm.. ama Duru'yu daha erken başlatıcam Allah izin verirse. Kart olarak Eolo yayınlarının 0-6 aylığını alabilirsin. Siyah-beyaz-kırmızı renklerde hatta,, oradan aklında kalsın. Onlar yeterli başlangıç için.

Ama gerçekten güzel bi konsept. Deniz huzurdur ya, çok severim ben :))

A AysheDuru canım rica etsem gittiğinde doktoruna normal doğumda epidural önerip önermediğini sorabilir misin. Bi kaç farklı doktorun da fikrini alayım istiyorum senin doktorun da bilgili tecrübeli anladığım kadarıyla

B bursa_83 G gunesli gunler Kızlar uzuuun araştırmalar ve incelemelerden sonra şöyle nispeten sade bir modelde karar kıldım :) Sabahlığımın üstünde de mavi ufak çiçekler var. Bu gidişle hastane odasında çiçek kız gibi olucam gibi duruyor :) Ama napıyım beğendim aldım :)

Eklentiler

• IMG_6631.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 75
Bana da yeter gibi geliyo cnm. Hatta aslına bakarsan ben daha çok Duru'ya hatıra kalsın ve Ayşe de renkli bişeyler görsün atıştırsın oyalansın diye istiyorum. Yoksa atıyorum teyzemle eniştem kurabiye olmuş olmamış farketmezler bile :))
Doğum sonrasında da tek bişey dağıtmayı düşünüyorum. Aslında bu sefer çok üşeniyorum bu misafir bebek görme olayına ya,, neden bilmiyorum... normalde de çok severim misafiri ama şimdi hamile ağırlığındandır belki; o yüzden doğumdan sonraya bırakıyorum o kısmı düşünmeyi :))

Epidural biraz sikintiliymis aslında normal doğumda. Son aktif fazda ıkınma isteği hissetmek gerekiyormus ama onları hissetmediğin için doğum biraz daha uzun ve yorucu olabiliyormuş.

Harika :) çok sevdim

Çok cici bence ya çiçek gibi aç hastane odasında canım:) Güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…