Çocukları değişelim. Biz6 da kalkıyoruz genelde..
Vakitlice gelir yanına hiç düşünme sen. Böylesi daha iyidir belki
Doğar dogar vaktini bekliyordur
Doğru diyorsun canım ben o bakımdan düşünmemiştim hiç.
Yok cnm normal; benimki de haftada bire düşürmüştü. Artık bitti tabi,, doğumda görüşücez. Ama son seferler önce hep nst sonra muayene yaptık biz de. Bu arada ben taç almadım. Alayım mı ki? Fön çektirip gidicem zaten. Yukardan yarım toplatırım önleri diye düşünmüştüm. Ertesi gün de kuaför gelicek zaten,, o toplar tekrar. Yani kullanış açısından ihtiyacım olmaz gibi geliyo da alayım da adet yerini bulsun mu :)))
Kızlar selam :)
Zaman yaklaşıyor gittikçe. Az önce lohusa tacımı da instagram'dan sipariş ettim, artık eksikler tamam sayılır :) Son 1 aydır taç taç diye sayıklıyorum artık espri konusu olmuştu etrafta. Tacını da bul da rahatlayalım diyorlardı, neyse o konu da kapandı. :) Annem de bugün gizlice Eminönü'ne gitmiş, torununa alışveriş yapıyormuş. Bir şeyler almış ama söylemiyor, görücez bakalım.
Sizler napıyorsunuz? NST konuşulmuş. Ben son 15 gündür rahat 5-6 kez falan girmişimdir. Artık o kadar çok alıştım ki 2 gündür girmiyorum özledim mesela :) Bir de uykum geliyor artık NST'de son girişimde uykuya dalıcak gibi oldum. Ayrıca sizi doktorlarınız 15 günde 1 mi çağırıyor cidden? Benimki geçen gün kontrolü haftada 2'ye çıkardı. Her gittiğimde de acil bir durum yoksa ilk başta NST'ye giricem. Doktorum aşırı garantici, ben de bir bildiği vardır diye bir şey demiyorum. Ama değişik bir doktora denk geldim ben sanırım. :)
Güzel bir gün olsun kızlar...
Evet türk kahvesi :)) içine biraz acı badem yağı damlatıp avcuma alıyorum peeling yapar gibi ama çokta bastırmadan ovalıyorum. Kan dolaşımını da artırıyor masaj gibi çok iyi geldi bana. Nst sırası beklerken doğum yapan güzellik uzmanıyla konuştum o söylemişti, deneyen ve etkisini gören olursa yazsın lütfenBen de tersine hep birkaç gün falan erken gidiyorum, hatta son seferde 15 gün dedi ama ben 10 gün bile geçmeden gittim merak ve hevesten sanırım :)
Türk kahvesi mi? Nasıl sürüyorsun, peeling yapar gibi ovalayarak mı yoksa suyla ıslatıp krem gibi mi?
Ay çok seker:) neden deniz temalı?
Çok güzel olmuş cnm,,, sizin konsept belli zaten,,, çok da uymuş haliyle :) güle güle kullanın inşallah :)
Çok güzel düşünmüşsünüz, her mesleğe uymaz tabi ama eşinin mesleğine uymuş. Gayet de şahane olmuş hatta :) odanın tam resmi var mı halıyı görmüştük de tamamını merak ettim tabi paylaşmak istersen. Istemezsen sorun değil:)Cok Teşekkür ederiz.Bizim babamız gemi inşaa müh. bebelerin eşyalarında deniz temalı objeler olsun istemişti. O yüzden genel olarak odanın teması deniz ve içeriği üzerine kuruldu. Kız tarafı deniz atı, erkek tarafı sevimli bir balina. Bunlara uygun objeler, hâli, lamba, duvar görseli vs vs derken kapi süsü de böyle çıktı. Onun üzerindeki deniz yıldızlarından perdelerinin üstüne çengelli iğne ile tutturacagim hatta..
Teşekkür ederiz canım, evet bakalım konsept dahilinde bisiler hazırlamaya çalıştık güzel hevesler bunlar
1,5 - 2 arasıydı cnm.. ama Duru'yu daha erken başlatıcam Allah izin verirse. Kart olarak Eolo yayınlarının 0-6 aylığını alabilirsin. Siyah-beyaz-kırmızı renklerde hatta,, oradan aklında kalsın. Onlar yeterli başlangıç için.evet video olugu icin oyle cikmis hakketn:))
kac aylikken basladiniz?
bir de canim dun d&r a gittim kitap almaya . senin bahsettigin siyah beyaz kartlardan vardi ama hangisiydi unuttum,almadim. adi neydi?
Ama gerçekten güzel bi konsept. Deniz huzurdur ya, çok severim ben :))Cok Teşekkür ederiz.Bizim babamız gemi inşaa müh. bebelerin eşyalarında deniz temalı objeler olsun istemişti. O yüzden genel olarak odanın teması deniz ve içeriği üzerine kuruldu. Kız tarafı deniz atı, erkek tarafı sevimli bir balina. Bunlara uygun objeler, hâli, lamba, duvar görseli vs vs derken kapi süsü de böyle çıktı. Onun üzerindeki deniz yıldızlarından perdelerinin üstüne çengelli iğne ile tutturacagim hatta..
Teşekkür ederiz canım, evet bakalım konsept dahilinde bisiler hazırlamaya çalıştık güzel hevesler bunlar
Tamam cnm çok saolCanım bendeki 2. Resim 3. Sıra 17006 kodlu ürün
Bana da yeter gibi geliyo cnm. Hatta aslına bakarsan ben daha çok Duru'ya hatıra kalsın ve Ayşe de renkli bişeyler görsün atıştırsın oyalansın diye istiyorum. Yoksa atıyorum teyzemle eniştem kurabiye olmuş olmamış farketmezler bile :))hepsi cok guzel canim:))
ben hastaneye cikolata,icecek ve belki bir de tatli tuzlu bir sey koymayi dusunuyorum. gelen cok olmaz bizim,yeter herhalde bunlar???
bir de dogum sonrasinda birkac farkli hediye mi vereceksiniz hepiniz kizlar?
yani hem magnet,hem kolonya,hem kokulu sabun vs.
Epidural biraz sikintiliymis aslında normal doğumda. Son aktif fazda ıkınma isteği hissetmek gerekiyormus ama onları hissetmediğin için doğum biraz daha uzun ve yorucu olabiliyormuş.
Harika :) çok sevdimB bursa_83 G gunesli gunler Kızlar uzuuun araştırmalar ve incelemelerden sonra şöyle nispeten sade bir modelde karar kıldım :) Sabahlığımın üstünde de mavi ufak çiçekler var. Bu gidişle hastane odasında çiçek kız gibi olucam gibi duruyor :) Ama napıyım beğendim aldım :)
Çok cici bence ya çiçek gibi aç hastane odasında canım:) Güle güle kullanB bursa_83 G gunesli gunler Kızlar uzuuun araştırmalar ve incelemelerden sonra şöyle nispeten sade bir modelde karar kıldım :) Sabahlığımın üstünde de mavi ufak çiçekler var. Bu gidişle hastane odasında çiçek kız gibi olucam gibi duruyor :) Ama napıyım beğendim aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?