2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet daha kendi doktoruma da soramadım inşallah en doğrusunu seçeriz. Ben bugün doğum videosu izlemek gibi bi hata yaptım da korktum sanrım biraz :)

Güle güle uyusun Duru Bebiş :)
Biz de yaptık yatağını ve üzerine kocaman bir çarşaf serdik, biraz görüntüsü bozuk oldu ama tozlanmadan dursun istedik. Baktık bebekler sırayla geliyor, hazır dursun, ne olur ne olmaz diye yerleştirdik her şeyini.

Çok sağ ol:) evet aslında sinek bakımından hiç düşünmemiştim ise yarayabilir :)
Herkes görmeye can atıyor ya benimki hafif cinslige kaçıyor aslında araları uzatmam filan:) Ama dediğin gibi hepimiz farklı şeylere üşeniyoruz cidden:)
Anneyi kırmamak konusunda da sana katılıyorum. Başta her şey bir takım olsun dedim filan güzel.gpzuksun ama olmuyor malesef. Kayinvalidem sarı pike takımı yapmış getirmiş, annem yorgan döktürmüş pembe, bizim yatak kahverengi:))) kimseyi de kırmak ıstemedim tam bi uyumsuzluk abidesi oldu ama napalim :/ Artık uyum kısmetse diğer çocuğa:))) bunda ipin ucunu kaçırdık.
Ya bu beşik çok tatlıymış. internette göründüğünden de güzel Bence. ben de bunu alma konusunda baya gidip gelmiştim ama sonra büyük karyolada karar kıldık. Gül e Gül e uyusun duru kuzusu.

Ay yerim ben onu kuzum benim güldürdü benii
Birsey ini daha anlatayım da belki hoşuna gider canm. 27 aylık olmak üzere kizim. Yeni yeni kendince cümleler kuruyor. Ve bazen gerçekten yanında konuşulmayan şeyleri söylüyor. Eşim trt haber izliyor yani öyle açık saçık bir spikerde değil. Kızımın kurduğu cümle" baba teyzeye bakma,anneme bak" biz koptuk eşimle. Eşim sen ogretmissindir diyor. Vallahi yok ben niye öyle birşey ogretehim.

Çok teşekkürler canım :)
Rica ederim cnm :)

gule gule yatsin minik kuzucuk:))

Çok saol teyzesi :)
Canım instagram adresi linatasarimatolyesi. Bugün bir de kampanya yapmış, belirli ürünlere "aldım" diye ilk yazana uygun fiyatlı gönderim yapıyor. Yarın ya da cuma kargoya veririm dedi bana.

Hemen bakıyorum,, çok saol cnm :)
Kızlaar

Bnimde tarih netlesti, 27 Temmuz saat 08:30 :) heyecan bastı bi anda valla
A AysheDuru herhalde aynı gün doguracagız :))

Ay eveeet :) bi de hastane aynı olsaydı süper olurdu wala :)

Saol cnm :) iyi yapmışsın,, ben de o yüzden panikledim. Hatta bugün kuaföre gittim arada,, üstten bi cila :)))) fön falan çektirdim,, artık iki günde bir çektiririm ya gelirse diye :) yatak yorgan saç baş hazırda dursun :)))

Saol cnm :) sevimli ama çok küçükkk :))) o yüzden ilk bebek için büyük almak daha mantıklı,, bizim bi büyük karyolamız daha olduğu için buna da yeni bişey almış olalım diye aldık açıkçası :) bi de o sallanmıyodu,, bu sefer inat etmeyip sallanan almak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…