Rica ederim cnm,, benim tel de buranın ekran görüntüleriyle dolu wala :)))
Walala rosa dan heves ettim şimdi. Alalım bari tam olsun :)))
Evet daha kendi doktoruma da soramadım inşallah en doğrusunu seçeriz. Ben bugün doğum videosu izlemek gibi bi hata yaptım da korktum sanrım biraz :)Çok sağ olun kızlar:)
Doğrudur açıkçası her doktorun farklı bir uygulaması var ben de doğal doğum diye bir kitapta okudum gülnihal bülbül diye. pek onermiyordu mesela bu dediğim sebepten dolayı. Ama tabi her doktorun görüşü farklı en iyisi kendi doktoruna güvenmek
Valla ben her türlü dogum vidyosu izledim :) bi süre sonra alışıyorsun:) korkmaEvet daha kendi doktoruma da soramadım inşallah en doğrusunu seçeriz. Ben bugün doğum videosu izlemek gibi bi hata yaptım da korktum sanrım biraz :)
Umarım öyle olur ya izlemicem dedim durdum bugün dayanamadım baktım :)Valla ben her türlü dogum vidyosu izledim :) bi süre sonra alışıyorsun:) korkma
Güle güle uyusun Duru Bebiş :)Cibinlik demişken bu da bizim beşik hanımlar. Herşeyini yıkadık serdik artık. Erken mi oldu diyorum ama gerekirse doğumdan önce bi silkelesek yeter dedi annem de kadın da. Bir tane de Ayşe'den kalan küçük karyola var, o sallanmıyor; salonda durur diye düşündüm gündüz falan uyursa. Şimdi onu da halledersem çok iyi olucak :) bu toprak tonlarında, Çilek öyle gönderiyo içindeki uyku setini,, öbürünü de pembe yapayım bari dedim.
hadi hayirli olsun canim:))
Bebişler geliyor artık yavaş yavaş :) sağlıkla gelsinler inşallah.
Çok sağ ol:) evet aslında sinek bakımından hiç düşünmemiştim ise yarayabilir :)Mutlu yıllarınız olsun inşallah cnm :) bebişle beraber kutlayacaksınız bir dahakini inşalllah :)
Git cnm,, illa ki vardır bi bildiği :) tacı görünce ben de özendim. Kapı süsüme de uyar sanki :))))) Hangi hesaptan almıştın? Ekran görüntüsü almayı unuttum :) sorayım bi yetişir mi diye :)))
Cnm cibinlik harika. Çok çok güzel,, iyi yapmışsın. Hem de sinek için gayet kullanışlı. Sırf görüntü diye düşünme yani, işe de yarar
Herkes görmeye can atıyor ya benimki hafif cinslige kaçıyor aslında araları uzatmam filan:) Ama dediğin gibi hepimiz farklı şeylere üşeniyoruz cidden:)Yok canım ne tersliği, hastane benim için yürüme mesafesinde diye sıklığından rahatsız olmuyorum, bir de hastane ortamı gibi değil, daha sakin daha az insan var o yüzden de hiç üşenmiyorum gitmeye. Hamilelikte her şeye üşeniyor insan, ben de sizin çok normal dediğiniz bir sürü şeye "ay nasıl yapacağım, hayatta yapmam" diye düşünüyorum. Hepimizin farklı cins yönleri var, terslik değil hiçbiri
Çok güzelmiş, deniz yıldızını ben de çok severim, odanız da süsleriniz de çok tarz olmuş :)
Ya ben de almadım, hiç de bakmadım, açıkçası okuyana kadar aklıma bile gelmemişti. Acaba baksam mı ben de, olunca daha mı güzel olur ki acaba :)
Ben bugün sade kahveyle başlarım yarın da acıbadem yağı alır onunla karıştırırım. Çünkü geçen hafta karnım birden çatladı, bir anda oldu sanki, çok moralim bozuldu.
Çok ters gelmeyen şeylerde onları kırmamak daha iyi ya, her şeye karışınca sinir bozucu olur ama küçük şeylerde de heveslerini çıkartsınlar diye bırakmamız lazım gibi geliyor bana da, iyi etmişsin :)
la rosa çok hoş ve şık duruyor, ip kısmındaki örgü özellikle doğallık katmış :)
Ya bu beşik çok tatlıymış. internette göründüğünden de güzel Bence. ben de bunu alma konusunda baya gidip gelmiştim ama sonra büyük karyolada karar kıldık. Gül e Gül e uyusun duru kuzusu.Cibinlik demişken bu da bizim beşik hanımlar. Herşeyini yıkadık serdik artık. Erken mi oldu diyorum ama gerekirse doğumdan önce bi silkelesek yeter dedi annem de kadın da. Bir tane de Ayşe'den kalan küçük karyola var, o sallanmıyor; salonda durur diye düşündüm gündüz falan uyursa. Şimdi onu da halledersem çok iyi olucak :) bu toprak tonlarında, Çilek öyle gönderiyo içindeki uyku setini,, öbürünü de pembe yapayım bari dedim.
Birsey ini daha anlatayım da belki hoşuna gider canm. 27 aylık olmak üzere kizim. Yeni yeni kendince cümleler kuruyor. Ve bazen gerçekten yanında konuşulmayan şeyleri söylüyor. Eşim trt haber izliyor yani öyle açık saçık bir spikerde değil. Kızımın kurduğu cümle" baba teyzeye bakma,anneme bak"Ay yerim ben onu kuzum benim güldürdü benii
Rica ederim cnm :)Çok teşekkürler canım :)
gule gule yatsin minik kuzucuk:))
Canım instagram adresi linatasarimatolyesi. Bugün bir de kampanya yapmış, belirli ürünlere "aldım" diye ilk yazana uygun fiyatlı gönderim yapıyor. Yarın ya da cuma kargoya veririm dedi bana.
Güle güle uyusun Duru Bebiş :)
Biz de yaptık yatağını ve üzerine kocaman bir çarşaf serdik, biraz görüntüsü bozuk oldu ama tozlanmadan dursun istedik. Baktık bebekler sırayla geliyor, hazır dursun, ne olur ne olmaz diye yerleştirdik her şeyini.
Çok sağ ol:) evet aslında sinek bakımından hiç düşünmemiştim ise yarayabilir :)
Herkes görmeye can atıyor ya benimki hafif cinslige kaçıyor aslında araları uzatmam filan:) Ama dediğin gibi hepimiz farklı şeylere üşeniyoruz cidden:)
Anneyi kırmamak konusunda da sana katılıyorum. Başta her şey bir takım olsun dedim filan güzel.gpzuksun ama olmuyor malesef. Kayinvalidem sarı pike takımı yapmış getirmiş, annem yorgan döktürmüş pembe, bizim yatak kahverengi:))) kimseyi de kırmak ıstemedim tam bi uyumsuzluk abidesi oldu ama napalim :/ Artık uyum kısmetse diğer çocuğa:))) bunda ipin ucunu kaçırdık.
Ya bu beşik çok tatlıymış. internette göründüğünden de güzel Bence. ben de bunu alma konusunda baya gidip gelmiştim ama sonra büyük karyolada karar kıldık. Gül e Gül e uyusun duru kuzusu.
Senin de 27 si olsaydı keşkeAy hayirli olsun canim:) benim de 24 temmuz:)kac haftalik oluyosun 27sinde
Kızlar doktor 24 temmuza gün vermişti. Bugün nst de yuksek ve periyodik sanci cıktı. Her an gelebilir bebek dedi. Dumur oldum :)
Canim bunlar onerilmiyo ben kizima gercek zeytinyaginin asitligini alip cok az lavanta yagiyla karistirip banyodan sonra masaj yapiyodumEki Görüntüle 2023099
kizlar bu bebe yaglarindan aldiniz mi,almak gerekli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?