Kızlar selam, nasılsınız? Uzun zamandır yazamadım, inşallah herkes iyidir? Geçmişi okumaya çalıştım ama maşallah binlerce mesaj var, hepsini okuyamadım doğuran arkadaşlar var mı, birisi özetlese ne kadar güzel olurdu:)
Temmuz başında doğum iznine ayrıldıktan sonra kendimi yollara vurdum resmen:) Önce tatile oradan da memlekete geçtim insanlar bana çıldırmış gözüyle bakıyorlar 8 aylık hamile şehir şehir bu sıcaklarda nasıl geziyorsun diye. Allaha emanetiz artık.
Ailem yurt dışında yaşıyor, 1 senedir görmüyorduk birbirimizi hasret gideriyoruz şuan:) Süpriz olsun diye fotoğrafta göndermemiştim beni görünce çok şaşırdılar, babamla dedem karnıma bakıp bakıp gülüyorlar..
İstanbul'un sıcağından kaçtım resmen doğuma 2-3 hafta kalana kadar da gitmeyi düşünmüyorum ama memleketim de olsa burda doğurmayı istemiyorum eşim de yanımda değil inşallah bizim oğlan erken gelmeye kalkmaz..
Bu arada bugün kontrole gittik teyzeleri herşey yolunda gözüküyor çok şükür:) 34+1 iz ama 35 haftalık görünüyormuş, doğum pozisyonundayız ama bu devlet hastanelerindeki doktorları anlamıyorum kilo, boy sordum sanki devlet sırrı sadece kilosunu söyledi 2600 kg olmuş paşam, sizce nasıl teceleri? Tam istediğim gibi beslenemiyorum benim yüzümden sağlıksız doğacak diye korkuyorum

Şimdilik bizden durumlar böyle, öpüldünüz bayanlar...