• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dediğin gibi eksik olsa ne olacak biri alır getirir ama işte senin son haftan ya belki ondan dert oldu içine. Bu tatile çıkmadan önce acaba her şeyi aldık mı telaşı gibi bir şey şar

Ay ne güzel canım çekti yaaa. Iyi olmuş senin için canım:)
Saol cnm.benim.tesekkurler valla uykusuz gecenin ardindan cok iyi oldu

Kızlar Damla'ya dönence yaptım ama dönmüyor tabi :) Kardeşim dönenceler zararlı demişti çünkü. O yle havada asılı duracak.
Çıngırak yaptım iki tane :)
Ve saç bandı yaptım çünkü burada saç bandı bulamadım süslü püslü bebekler icin:)
Ay harika bayıldım hepsine :) ellerine sağlık canım.

Allahıımm yaa ne marifetli anneler var,isyaaaaan diorum bunları gördükçe,ne güzel seyler onlar...emegine saglık.
Valla donence konusunda kötü diyende var iyi diyende ama ben kötü olduguna inanmıyorum ya ne gibi bir zararı olmus ki kanıtlanan? Anlamadım yaniii
Ilk 3 ay hareketlisini önermiyor canim doktorlar gözlerde kayma yapabiliyormus ama sonrasinda bayiliyor bebisler büyük kurtarici ben 2 aylikken falan kullanmaya basladim kizimda bayildi ve şükür biseyde olmadi yakalamaya calisiyorlar cok tatli

Ay o nst'de bir tek benim mi uykum geliyor ya, bıraksan mışıl mışıl değil horul horul uyurum resmen :)
İlk gireceğim zaman kitap götürdüm okurum diye ama bebeğin hareketlerini de takip etmem gerektiği için okuyamadım, gözlerimi zor açık tuttum. Bugün de eşimle gittik, o da hak verdi, kalp atışı ve arkadaki gürültü insanı uyutur, haklıymışsın diyor.

Bir de ben de soracağım bir daha ki sefere yan yatabilir miyim diye, o eğimle biraz zor olacak muhtemelen ama uzun süre sırt üstü yatınca nefes almak zorlaşıyor. Onun dışında ben sevdim nst'yi, kızımın kalp atışlarını, hareket edince nasıl değiştiğini, ben hareket edince atışların ritminin nasıl değiştiğini falan takip etmek güzel oluyor :)

Ay kızlar çok yorgunum bugün... sabahtan oglusu gorcem diye gittim. Meğer dr doğuma gitmiş. Öğleden sonra bakacak dediler. Hadi ordan avm ye gidelim de çocuğum corapsiz kalmasın dedim. Ama mahvoldumm. Kizim oyun alanına falan daldı iyice çok yordu. Hastaneye gittik nst ye girdugimde Kizim uyumus eşimin kucağında. Saclarinida actirmis sıcak içerisi hadi saçlarını toplaym yavaştan dedim. Kalktı çocuk 15-20 dk anca yattti.uykusuzluk aşırı enerji ortaya çıkmasına sebep oluyor. Bu saatte zorla uyudu. 6 da kalkmıştı siz düşünün artikkk. Çok şükür kontrol iyiydi de oglusumu gördüm. sakin sakin çok sevindim. Ama hiç önden goremicez galiba hep profilden gösteriyor kendini. Dr çok pozitif konuştu rahat güzel bir doğum yapacaksın gibi geliyor. Panik olmaman sakin olman çok hoşuma gidiyor falan dedi. Umarım hep böyle gider A AysheDuru nasıl geçti diye sormussun diye etiketledm seni cnm

Ay kızlar çok yorgunum bugün... sabahtan oglusu gorcem diye gittim. Meğer dr doğuma gitmiş. Öğleden sonra bakacak dediler. Hadi ordan avm ye gidelim de çocuğum corapsiz kalmasın dedim. Ama mahvoldumm. Kizim oyun alanına falan daldı iyice çok yordu. Hastaneye gittik nst ye girdugimde Kizim uyumus eşimin kucağında. Saclarinida actirmis sıcak içerisi hadi saçlarını toplaym yavaştan dedim. Kalktı çocuk 15-20 dk anca yattti.uykusuzluk aşırı enerji ortaya çıkmasına sebep oluyor. Bu saatte zorla uyudu. 6 da kalkmıştı siz düşünün artikkk. Çok şükür kontrol iyiydi de oglusumu gördüm. sakin sakin çok sevindim. Ama hiç önden goremicez galiba hep profilden gösteriyor kendini. Dr çok pozitif konuştu rahat güzel bir doğum yapacaksın gibi geliyor. Panik olmaman sakin olman çok hoşuma gidiyor falan dedi. Umarım hep böyle gider A AysheDuru nasıl geçti diye sormussun diye etiketledm seni cnm

Saol cnm :))) ne güzel konuşmuş doktorun,, hepsi böyle olsa keşke. Sana da ailene de maşallah, yorulmuşsun ama manen güzel bi gün olmuş :) :nazar::KK200:

Bu da ne kadar güzel dinlendiğimin resmidir hanımlar :) bahçeyi fethettikleri yetmedi, bi de eve arkadaş davet etti kızım :)))) canlı canlı paylaşıyorum :KK70:

Eklentiler

• IMG_5127.webp
    IMG_5127.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_5130.webp
    IMG_5130.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 86
Hahaahah Allah iyiligini versin,son gunlerin cöpcatanlıktan geri kalma emii :) neyse olursa mutluluklar dileyeyim simdiden:KK66:
bende eve kapanmam gbi geliyor tabi bir sıkıntı olmazsa zaten yaz günü alır kızı cıkarım valla.
Elimde diil duramıyorum :KK70:saol cnm,, valla olur inşallah da ben de tanımıyorum kızı,, iyi dediler, görücez :)))))) aslında kardeşim kendi sektöründe baya iyi tanınan biri, haliyle etrafı da biraz sarılı; ama sözkonusu sektörün genel yapısı bizim yapımıza uymuyo pek :))))) ay ne gizel anlattım di mi,, pek kibar oldu :)) neyse işte bu yüzden resmen çöpçatanlığa başladık,,, aklınızda olsun :KK70::skandal: 24-25 yaş, iyi huylu ahlaklı güler yüzlü ve güzel burunlu gelin arıyoruz :21:

Cok güzel olmuş hamarat anne, ellerine sağlık :)
Teşekkürler:)
He öyle mii, bilmiyordum. Belki gelir ya kendi kendine.
Inşallah canım daha vakit var zaten

Ay harika bayıldım hepsine :) ellerine sağlık canım.
Çok sağ ol :)

Bu da ne kadar güzel dinlendiğimin resmidir hanımlar :) bahçeyi fethettikleri yetmedi, bi de eve arkadaş davet etti kızım :)))) canlı canlı paylaşıyorum :KK70:
Ay pitirciklar ya :)))))

Dediğin gibi eksik olsa ne olacak biri alır getirir ama işte senin son haftan ya belki ondan dert oldu içine. Bu tatile çıkmadan önce acaba her şeyi aldık mı telaşı gibi bir şey şar

Ay ne güzel canım çekti yaaa. Iyi olmuş senin için canım:)
Valla bravo cnm,, diyorum bu his bi yerden tanıdık geliyo :KK70:

Aaa ben nasılsa sezeryan die almazlar diye düsünüyordum doktora da hiç sormadım acıkcası.dedigin gibi sıcaklarda zorlayıcı olabilir ,sen daha iyi bilirsin tabii.
O zaman bende merakla bekliyorum ,nasıl olacak acaba:)
Yok yok alıyolar merak etme :) hem de doğum heyecanıyla hiçbişey anlamıyosun :))))

Selam anca yazabiliyorum yorgunluktan ayaklarım ellerim.balon gibi oldu baş ağrısı da cabası sabah saat 7 de evden çıktık kızımın karate müsabakaları vardı bir buçuk saat yolculuk akşama kadar spor salonundaydik eve dönüş derken arada birde çamaşır makinası almıştık evraklarda imza eksiği varmış onu hallettik eve geldiğimde pert durumdaydim su temizlik iside hallolsun bu hafta totomu koltuktan kaldırmayı düşünmüyorum ben :uykucu:

Ne pıtırcık ne pıtırcık :KK70: şaka bi yana çok tatlılar ama hepsi birden konuşunca fena oluyo,,, bi de kardeşim geldi şimdi, dayıyı görünce hepten coştu benimki :halay:
Ay bilirim o gürültüyü ya bizde de ufak kız çok hepsi bir araya gelince... :)))))

Evet cnm baya toparladım :) boş kalınca bi bunalım geliyo,, ondan oldu heralde :))))
Ya boşluk insana neler yaptırmıyor ki... Neyse canım senin de az kaldı. Eksiklere filan takma boşver biri tamamlar hastanede sıkıntı etme yani.

Back
X