• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sana katılıyorum canım mümkün olduğunca müdehalesiz olması taraftarıyım bende ilk doğumumda perine masajı yapmıştım gerçekten faydasını gördüğümü düşünüyorum doğumda bebeğin tam çıkış anında doktorum perineye bitkisel yağla masaj yaptı bebek sonrasında hemen doğdı kesiye gerek kalmadı çok şükür umarım bu doğumumuda güzel atlatırım canım . Devam etmelisin perine masajına umarım dilediğin gibi bir doğum olur canım. Hepimiz için temennim bu ve en öbemlisi sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak

A AysheDuru Zor bi durum kızlar,tecrubeli anne olmadıgımdan yol gösteremicem ama dedigin gibi pedagog yardımcı olabilir bence de,Allah yardımcınız olsun kızlar....

Kiyamam yaaa canim benim :KK43: onun mutlaka bi skntisi vardir :KK43: siz acaba aranizda doqum yaklasti etti dedikce kiskaniyomuki icten ice :KK43:
Onun sıkıntısı resmen şımarıklık şu an cnm. Normalde ben de kıyamam ama bu artık "rahatlık batıyo" durumu, tatminsizlik vs vs... şu an baba kız ikisini başbaşa bırakıp gidesim var. Hatta şu playstation on dakika içinde kapanmazsa direk öyle yapıcam. Ne halleri varsa görsünler! O kadar bunaldım anlatamam!!!

herkese hayirli akşamlar yeni doğan bebisler hayirli olsun. haftaya ev tasiyacagim. babamin vefatindan beri annemde kaliyordum artik eve gectim toplaniyorum. Hâlâ ruyada gibiyim bu günümüze de şükür

Onun sıkıntısı resmen şımarıklık şu an cnm. Normalde ben de kıyamam ama bu artık "rahatlık batıyo" durumu, tatminsizlik vs vs... şu an baba kız ikisini başbaşa bırakıp gidesim var. Hatta şu playstation on dakika içinde kapanmazsa direk öyle yapıcam. Ne halleri varsa görsünler! O kadar bunaldım anlatamam!!!
Tmm canim sakin ol simdi doqum falanda yaklasti malum sicaklar vs sende streslisin normal :( walla biz hic cocuk olmadan stresli qeciriyoruz hamileliqi sen ilqi bekleyen yastaki bi cocukla yine supersin canini skma annesi duzelir o birazcik simarmis okadar :KK200: bebek doqunca bunaltmasinda seni aman Allah korusunda :dua:

Süper :) gaz olayı kırkından sonra çok rahatlamıştı bizim,, o çok net aklımda kalmış,, sabır :) çekim nasıl geçti,, evde mi yaptınız?
Evt evde yaptık cnm 5 saat sürdü :) bizimki bir sepette bir yatakta bir babada bir bende bir giyinik bir cıplak cok yoruldu garibim bir ara bayagi huzursuzlandi eşim diyor ki biz olsak biz bile huzursuzlanirdik ;) ama bugunleri yakaladik yakaladik geri gelmiyor anlar

Benim karnım sıksık taş gibi oluyo dolayısıyla hareketleri çok hissedemiyorum. Yazmştm ama dr doğum başlayablr her an rahim ağzı çok kısa ve bbebek çok dayanmş demişti. Bununla alakalı olabilir mi? Fikri olan var mı? Progestan kullanıyorum bu arada
Cnm rahimagzi 1.5 cm altina indigi zaman dogum baslar ama kisalma suresi kisiden kisiye degisir bu da demek oluyor ki 1-2 hafta suren olabilecegi gibi 5hafta suren de olabilir. Korkma zaten tehlikeli sinirin uzerindesin ama premature bebek cok zor bu sebeble insallah 2 3 hafta daha durur... yatarak gecirmen faydali olur progestani ihmal etme

Pedi düzenli kullanmak gerekiyor mu? Krem vs destekliyormusn herkes çok korkuyor bu meme işinden :) bide sen tecrübelisin bi üstteki mesajımı cevaplarsan çok sevinirim. Rahim ağzı 2 cm kalmştı en son
Lansinoh krem herseyi leke yapiyor bu sebeple ped tak ki elbiselerin lekelenmesin cunku krem kosla vanish ile bile cikmiyor :KK43: cânim lohusa pijamam mahvoldu... pedi her gun kullanabilecegin gibi eger evdeysen ve ped islanmadiysa 2 gune bir de degistirebilirsin ben bazen evde hicbirsey takmiyorum bile ben de cok korkuyordum ama yara olmadilar darisi basina

Tmm canim sakin ol simdi doqum falanda yaklasti malum sicaklar vs sende streslisin normal :KK43: walla biz hic cocuk olmadan stresli qeciriyoruz hamileliqi sen ilqi bekleyen yastaki bi cocukla yine supersin canini skma annesi duzelir o birazcik simarmis okadar :KK200: bebek doqunca bunaltmasinda seni aman Allah korusunda :dua:
Amin dicem ama hiç umudum kalmadı bugün cnm..

Evt evde yaptık cnm 5 saat sürdü :) bizimki bir sepette bir yatakta bir babada bir bende bir giyinik bir cıplak cok yoruldu garibim bir ara bayagi huzursuzlandi eşim diyor ki biz olsak biz bile huzursuzlanirdik :KK66: ama bugunleri yakaladik yakaladik geri gelmiyor anlar
Evet cnm,, gerçekten çok güzel oluyo dönüp bakmak.. kendileri de mutlu oluyo zaten biraz anlamaya başlayınca :)) aslında çok güzel bi zaman çekim için,, yeni doğduğunda gözler falan genelde kapalı oluyo çünkü :) biraz kendini toparlayınca ben de istiyorum evde ablasıyla bi kez daha inşallah :)

A AysheDuru Zor bi durum kızlar,tecrubeli anne olmadıgımdan yol gösteremicem ama dedigin gibi pedagog yardımcı olabilir bence de,Allah yardımcınız olsun kızlar....
Amin cnm,, saol :( bir iki hafta sonra götürücem... gerçi ezbere biliyorum artık söyliceklerini ama.. şu an tek umudum okula alışması... o zamana kadar delirmezsem tabi...

Senin masallahın var cnm,benim senin kadar hareketli olmam imkansızdı hoş sende Ayşe cik faktörü de var... ama öyle böyle gecti dedigin gibi çoook şükür cnm.

Çok şükür diyelim haklısın :))) valla benim de kalmadı işte pek maşallahlık bi durumum, muhtemelen doğumdan sonra da hiç kalmıcak... :(

drucilla drucilla nerdesin yazdın da ben mi kaçırdım 2 gündür göremiyorum seni
annemle ablam bende kuzum bazen izleme moduna gecebiliyorum. doguma falan gidersem mutlaka haberiniz olur senin gibi canli yayin yaparim gibi geliyor :D bugun hic giremedim ama mesela, simdi yeni baslayacagim mesajlari okumaya.
bu arada herkes iyidir umarim.

Amin cnm,, saol :KK43: bir iki hafta sonra götürücem... gerçi ezbere biliyorum artık söyliceklerini ama.. şu an tek umudum okula alışması... o zamana kadar delirmezsem tabi...
Senin sanssızlıgın maalesef biraz da bakıcı yonunden:( ama üzülme saglık olsun hepsi cözülür ayse de bak gör kardesine cok güzel ablalık yapacak hele bi de okuluna bi alışsın,gerisi cok kolay olur senin icin... stres yapma simdiden ,kendini üzme.

Back
X