- 2 Mart 2017
- 2.822
- 3.494
- 133
Çok güzel yapmıss yaaa,ellerine saglık... ne becerikli masallahBu da bizim kapi süsümüz nasil kizlar kiz kardeşim yaptı cok.begendim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel yapmıss yaaa,ellerine saglık... ne becerikli masallahBu da bizim kapi süsümüz nasil kizlar kiz kardeşim yaptı cok.begendim![]()
Bütün gün dısarda oldugumdan uzanıp dinlenemece :)Napiyosunuz kizlar![]()
Sana katılıyorum canım mümkün olduğunca müdehalesiz olması taraftarıyım bende ilk doğumumda perine masajı yapmıştım gerçekten faydasını gördüğümü düşünüyorum doğumda bebeğin tam çıkış anında doktorum perineye bitkisel yağla masaj yaptı bebek sonrasında hemen doğdı kesiye gerek kalmadı çok şükür umarım bu doğumumuda güzel atlatırım canım . Devam etmelisin perine masajına umarım dilediğin gibi bir doğum olur canım. Hepimiz için temennim bu ve en öbemlisi sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak
Onun sıkıntısı resmen şımarıklık şu an cnm. Normalde ben de kıyamam ama bu artık "rahatlık batıyo" durumu, tatminsizlik vs vs... şu an baba kız ikisini başbaşa bırakıp gidesim var. Hatta şu playstation on dakika içinde kapanmazsa direk öyle yapıcam. Ne halleri varsa görsünler! O kadar bunaldım anlatamam!!!Kiyamam yaaa canim benimonun mutlaka bi skntisi vardir
siz acaba aranizda doqum yaklasti etti dedikce kiskaniyomuki icten ice
![]()
Sorma canim bende 12 den beri disardayim pert oldum bu sicaktaBütün gün dısarda oldugumdan uzanıp dinlenemece :)
Sen napıosun ?
Tmm canim sakin ol simdi doqum falanda yaklasti malum sicaklar vs sende streslisin normalOnun sıkıntısı resmen şımarıklık şu an cnm. Normalde ben de kıyamam ama bu artık "rahatlık batıyo" durumu, tatminsizlik vs vs... şu an baba kız ikisini başbaşa bırakıp gidesim var. Hatta şu playstation on dakika içinde kapanmazsa direk öyle yapıcam. Ne halleri varsa görsünler! O kadar bunaldım anlatamam!!!
Masallah iremimize,toparlamıs epey kilosu:) miss gibi kokla bizim icin de![]()
Evt evde yaptık cnm 5 saat sürdü :) bizimki bir sepette bir yatakta bir babada bir bende bir giyinik bir cıplak cok yoruldu garibim bir ara bayagi huzursuzlandi eşim diyor ki biz olsak biz bile huzursuzlanirdikSüper :) gaz olayı kırkından sonra çok rahatlamıştı bizim,, o çok net aklımda kalmış,, sabır :) çekim nasıl geçti,, evde mi yaptınız?
Yok degil cnm bizimki alel acele oldugundan evimin ordaki camasircidan aldim sanirim nba marka olmali...sen pentiden mi almistin canim straplezi?
Gecelik pijama farketmez hatta hastanede gecelik daha iyi cnm iyi etmissintamam canim sagol. gerekli olursa ilerleyen zamanlarda alirim madem,acele etmeyim. ben 2 tane gecelik goturecektim,pijama goturmeyecektim ama?? gotureyim mi?
Cnm rahimagzi 1.5 cm altina indigi zaman dogum baslar ama kisalma suresi kisiden kisiye degisir bu da demek oluyor ki 1-2 hafta suren olabilecegi gibi 5hafta suren de olabilir. Korkma zaten tehlikeli sinirin uzerindesin ama premature bebek cok zor bu sebeble insallah 2 3 hafta daha durur... yatarak gecirmen faydali olur progestani ihmal etmeBenim karnım sıksık taş gibi oluyo dolayısıyla hareketleri çok hissedemiyorum. Yazmştm ama dr doğum başlayablr her an rahim ağzı çok kısa ve bbebek çok dayanmş demişti. Bununla alakalı olabilir mi? Fikri olan var mı? Progestan kullanıyorum bu arada
Lansinoh krem herseyi leke yapiyor bu sebeple ped tak ki elbiselerin lekelenmesin cunku krem kosla vanish ile bile cikmiyorPedi düzenli kullanmak gerekiyor mu? Krem vs destekliyormusn herkes çok korkuyor bu meme işinden :) bide sen tecrübelisin bi üstteki mesajımı cevaplarsan çok sevinirim. Rahim ağzı 2 cm kalmştı en son
Amin dicem ama hiç umudum kalmadı bugün cnm..Tmm canim sakin ol simdi doqum falanda yaklasti malum sicaklar vs sende streslisin normalwalla biz hic cocuk olmadan stresli qeciriyoruz hamileliqi sen ilqi bekleyen yastaki bi cocukla yine supersin canini skma annesi duzelir o birazcik simarmis okadar
bebek doqunca bunaltmasinda seni aman Allah korusunda
![]()
Evet cnm,, gerçekten çok güzel oluyo dönüp bakmak.. kendileri de mutlu oluyo zaten biraz anlamaya başlayınca :)) aslında çok güzel bi zaman çekim için,, yeni doğduğunda gözler falan genelde kapalı oluyo çünkü :) biraz kendini toparlayınca ben de istiyorum evde ablasıyla bi kez daha inşallah :)Evt evde yaptık cnm 5 saat sürdü :) bizimki bir sepette bir yatakta bir babada bir bende bir giyinik bir cıplak cok yoruldu garibim bir ara bayagi huzursuzlandi eşim diyor ki biz olsak biz bile huzursuzlanirdikama bugunleri yakaladik yakaladik geri gelmiyor anlar
Amin cnm,, saol
Senin masallahın var cnm,benim senin kadar hareketli olmam imkansızdı hoş sende Ayşe cik faktörü de var... ama öyle böyle gecti dedigin gibi çoook şükür cnm.
annemle ablam bende kuzum bazen izleme moduna gecebiliyorum. doguma falan gidersem mutlaka haberiniz olur senin gibi canli yayin yaparim gibi geliyordrucilla nerdesin yazdın da ben mi kaçırdım 2 gündür göremiyorum seni
Senin sanssızlıgın maalesef biraz da bakıcı yonundenAmin cnm,, saolbir iki hafta sonra götürücem... gerçi ezbere biliyorum artık söyliceklerini ama.. şu an tek umudum okula alışması... o zamana kadar delirmezsem tabi...
Sorma canim bende 12 den beri disardayim pert oldum bu sicaktasuan oturdum inanirmisin :) hatta oturmuyorum besiqi aldik qeldik heycanli heycanli onu kuruyoruz esimle
![]()