Amin cnm,, gerçekten mühim karşılıklı uygun olmak . Biz çok bağlı yaşıyoruz mesela,,benim eşim de öyledir,, annemler 3-4 gün yazlıkta kalsa benden önce başlar ne zaman geliyolar gelsinler artık vs diye... işte kardeşim de biraz o tarz birini istiyo.. aramızdaki ilişkiyi anlamsız bulmayan, yapı itibariyle buna uygun olan.. yoksa kimseye zorla bizim gibi yaşayacaksın denilmez tabi.. o yüzden de çok fazla insanı en baştan elemek durumunda kalıyosizin ne zaman düğün?
aynen canim biz de sizin gibiyiz,o yuzden anliyorum aile yapinizi ve istediginiz gelini:)
kesinlikle ayak uyduracak biri olmali,gezmeyi,gidip gelmeleri sevmeli,kendi halinde yasarsa ve cok gidip gelmeyi sevmeyen biri olursa bir sure sonra zor olmaya baslar. insallah gonlumuze gore olur gelinler de:)
daha isteme olmadi,kirsehirde oturuyor ailesi,ben bu halde oralara gidecemeyecegim icin biraz daha ertelendi,bakalim belki son baharda olur. dugunu de cok bekletmeden bahara ya da yaza yaparlar herhalde.
kardesimin uzmanligi bitiyor,gelin de doktor,dogu gorevleri falan oluyor ya uzmanlik bitince,es durumundan istanbulda kalmak icin nikahi erken yapabilirler. yazdan once olmasin zaten dugun. kilo vermem lazim

eski kiloma donmem lazim