Kafası giriyor mudur oraya ya, yok be sığmaz bence, o kadar da küççük değillerdir yahuDaha önce dönmüştü de dogum pozisyonuna... Ayak sokunca biraz durtunce çekiyordu şimdi çekmeyince acaba kafasını mi sokuyor oraya diye düşünmeye başladım :)))
Maşallah ne çok yıl, ne çok zaman birlikte. Ne güzelGunaydin kizlar bugun erken kalktim gece uyumusum bi nebze serindi ama suan sicak.bugun bizim evlilik yıldönümümuz 7 yil oldu 10 yilda ciktik esimle 17 yilinsallah 4 kisi olacagiz kuzucuklarimla.
Tesekkurler cnmMutluluklar cnm :)
Aminn tesekkurler canim benimKafası giriyor mudur oraya ya, yok be sığmaz bence, o kadar da küççük değillerdir yahu
Maşallah ne çok yıl, ne çok zaman birlikte. Ne güzel
Daha nice yıllara, çocuklarınızın da okullarını evliliklerini çocuklarını görün inşallah
Tesekkurler canimnice seneler olsun
İlk hamileliğimde daha doğmadan hayattaki bütün umudumu Ayşe'ye bağlamıştım ben... senin evhamın ne ki benim yanımda... Ona bişey olursa kendimi nasıl öldürürüm gibi planlar yapıyodum düşün :))) zaten yeni evlenmişiz,, tanışalı 3 ay olmuş falan,, "erken değil mi nası cesaret ettin" falan diyolar,,, onu diyeni de öldüresim geliyodu sadece kendimi değil :)) bi de planlı bebek olmadığı halde... eşim kalp sesini duydu ağladı... her muayeneye elim ayağım titreyerek girdim... neyse kısa keseyim :))) doğdu, huysuz, hep ağlıyo,,, sanki kırk yıl göğsümde uyumuş gibi mümkün değil başkasında susmuyo... sezeryan olduğu halde hemen ayaklandım; hiç abartmıyorum ayakta bile emzirdim saatlerce ilk günler... anladım ki hem hamileliğimin bütün sıkıntılarını benimle yaşamış hem de ben ne kadar bağlanmışsam o da o kadar bağlanmış doğmadan... bu yaşa kadar da aynen öyle koynumda uyudu işte... bırak aynı yatakta yatmayı aynen senin gibi sallanan beşik bile almamıştım sözde alışmasın diye :))))) şimdi tabi acemilik falan diyorum bi taraftan ama bi tarafım da mis kokusuyla uyudun doya doya, boşver, on yedisine gelip de annesiyle uyuyan çocuk mu var sanki diyor :) hala aynı odadayız ama bi günde yatakları ayırdık; anladım ki bi günde de odaları ayırabiliriz artık aslında.. ama gönlüm el vermiyor... hiçbişeyin önemi yok neticede, huzurlu büyüsün, annesiyle babasıyla sağlıkla büyüsün de ister sallansın ister sallanmasın, ister emzik emsin ister mama, meme vs vs... o yüzden sana en baştan beri dediğim gibi, herşeyi boşver; hele ki diğer insanları tamamen boşver... diğer herşeyin ne kadar kıymetsiz olduğunu anlamana çok az kaldı çünkü :)Ahh ahh ne hayallerim varda iste bi saqlicakla doqsalardiheralde dediqin qibi surekli ic ice olacaz birakamicam qibi qeliyo banada
Bana da eşim söylemişti sonra baktım gerçekten çok yerde yazıyo... hakikaten de tam ismini bilmeden büyü yapamazlar.. valla hala o kadar geri kafalı ve manyak insan var ki,, büyüden medet uman da çok; o yüzden mantıklı gelmişti :)Hic bilmiyordum ogrendigim iyi oldu :)
Bi ömrü beraber geçirmişsiniz resmen cnm,, darısı başımıza inşallah :)Tesekkurler cnm
Aynen canm tecrübe etmeden bu durumu anlamayacagiz. Ama gerçekten uzan dinlen. Sonra zaten iki cimcimeye adil olayım derken çok yorulacaksin..Günaydın cnm :))) park olayı hakikaten zor,, salıncağa bindirirken doğurucam diye korkuyorum ben de :))) çok güzel söylemişsin kızına,, biizmki de çok seviniyor öyşe şeyler söyleyince... hayattaki en iyi arkadaşın olucak diyorum hem gülüyo hem tamam diyo... şu an gerçekten pek ilgilenemiyoruz çocuklarla, göbek büyük engel; bi kere fiziksel olarak çocukla aynı seviyeye inemiyosun zatendediğin gibi her halikarda üzülüyoruz yani, dinlensen bi dert dinlenmesen bi dert... aslında bugün uyuduğumuzun yarına faydası yok biliyorum ama doğuma vücut ağrısıyla girmek istemiyorum; o yüzden yine de iki gün dinlenicem cnm :) Allah yardım etsin, iki çocuğumuzu da ihmal etmeden huyları bozulmadan büyütelim inşallah.. bazen çok umutlu oluyorum bazen tamamen bitik :))
Birlikte nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun eşinle çocuklarınizla canm. Ağız tadinız bozulmasın 37-47 senelerdeki görün insallahTesekkurler canim
Şöyle bi durum varmış. Benim ikinci hamileliğim bu. Her seferinde karın dahada aşağıda olurmuş. İlkinde benimde top yutmuş gibiydi doğuma kadar. Ama şimdi daha aşağıda. Sebebide her doğumda rahmin sarkmasıymış.senin ilkti diye hatırrlıyorumAz kalmış canım gerçekten. Benim bugün tarihte netleşecek. Randevum saat 5te daha çok var.bende oyle bir sey de yok. nadiren asagida hareket hissediyorum. karnim falan da inmedi. ya da ben mi anlamiyorum diyecegim ama basket topu gibi dimdik duruyorinse anlarim heralde
takvime baktim da simdi saka maka 13 gun kalmis ne zaman inecek bu cocuk
senin randevun kacta?
Maşallah:) Nice mutlu senelere hep birlikte inşallah.Gunaydin kizlar bugun erken kalktim gece uyumusum bi nebze serindi ama suan sicak.bugun bizim evlilik yıldönümümuz 7 yil oldu 10 yilda ciktik esimle 17 yilinsallah 4 kisi olacagiz kuzucuklarimla.
Bilmem ki çekmeyince kafa diye düşündüm:)) Diz de olabilir belki.Kafası giriyor mudur oraya ya, yok be sığmaz bence, o kadar da küççük değillerdir yahu
Maşallah ne çok yıl, ne çok zaman birlikte. Ne güzel
Daha nice yıllara, çocuklarınızın da okullarını evliliklerini çocuklarını görün inşallah
Poposu canım büyük ihtimal nefes aldırmıyor bide popo kocaman ayak olsa batmıyor o kadarDaha önce dönmüştü de dogum pozisyonuna... Ayak sokunca biraz durtunce çekiyordu şimdi çekmeyince acaba kafasını mi sokuyor oraya diye düşünmeye başladım :)))
Ayaktır o ayak. Dayayınca o minik ayaklarını nefesim kesiliyor benim. Hatta dün kemiğin kırıldığını bile düşündüm bi ara okadar rahatsız etti güçlü küçük prensim:)Maşallah:) Nice mutlu senelere hep birlikte inşallah.
Bilmem ki çekmeyince kafa diye düşündüm:)) Diz de olabilir belki.
Biraz daha bekleyim bakalım düşmezse alıyım canım sende gittigidiyordan aldın demi öyle 2.el gibi bir tereddütün oldu mu ürün koruma bandı falan var mıydı. Birisi aklıma taktıda oralar sıfır ürün göndermiyor diyeEvet canım ben almıştım 185 liraya ama 199 olmuş, sen bilirsin bekle istersen düşer belki.
Cevabını yeni gördüm canım az önce yine sormuşum aynı soruyu :) teşekkür ederim. Bencede mağazadakini satmak için söylemiş o zamanMağazadakini satmak için söylemiş,faturalı sıfır ürün geldi gayet het şeyi ayrı ayrı paketli koruma bantlı geldi, mağazadan alacağınla aynı şekilde. İnsanlar o riske girer mi hiç hem de direk parasını almadıkları güvenilir bir siteden satış yaparken?
yalimed diye bi satıcıdan aldım çok başarılı satıcı etiketli. Ben daha önce gitti gidiyordan çok alışveriş yaptım. Bozuk gelen ürünüm de oldu iade ettim problem yaşamadım hiç. Haklarını bildikten sonra problem olmuyor. Artık hep internetten alıyorum hatta. Oda kokusu bitti mesela onu da ordan almayı düşünüyorum. Hatta biz bazen büyük kilolu toz deterjanları da internetten alıyoruz eve kadar geliyor çünkü taşımak zorunda kalmıyorsunCevabını yeni gördüm canım az önce yine sormuşum aynı soruyu :) teşekkür ederim. Bencede mağazadakini satmak için söylemiş o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?