2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
tamamdır canm eşimde hepsiburada satıcısına güveniyor ama gittigidiyora karşı onunda bi şüphesi vardı oda tetikledi bi yandan emin olamamıştım ama o kadar alan var demekki güvenilir teşekkür ettim sağlık ocağındaki ebe bana bilgi verirken doğum yaptıktan sonra 2 emzirme arasına mutlaka bir kere sağmayı ekle göğüslerinde birikmesin süt demişti. O yüzden doğumda yanımda götürmeyi düşünüyorum ama zaten hastanelerde de oluyor bildiğim kadarıyla. Eve çıkınca ihtiyaç olacaktır

Eve geçtik canım.
Sütüm günden güne artıyor ama bebek biraz tembel, emmek yerine memede uyuyor sonra aç :)
Çığlıkları durdur durdurabilirsen
Biraz da ufak olduğu için çabuk yoruluyor çenesi.
Alışıyoruz yavaş yavaş. Bu gece daha rahat uyuduk.
Ama tabi sefil oluyor insan uykusuzluktan.
Sonra dönüp memendeki küçük kafa ile göz göze geliyorsun, tüm yorgunluk geçip gidiyor.

Poposu canım büyük ihtimal nefes aldırmıyor bide popo kocaman ayak olsa batmıyor o kadar
Popo mu dersin? Bak o olabilir çünkü çekmiyor bi türlü oradan:))
Ayaktır o ayak. Dayayınca o minik ayaklarını nefesim kesiliyor benim. Hatta dün kemiğin kırıldığını bile düşündüm bi ara okadar rahatsız etti güçlü küçük prensim:)
Ayak olunca çekiyor aslında ya itince biraz popo olabilir belki:))Ama ayak geçirince cidden çok acıtıyor dediğin gibi.

çok iyiymiş aslında bende ilçedeyim burda herşeyi bulamıyorum internet alışverişi benim içinde büyük lüks olur alışsam fena olmaz birde annem ptt den ininal kart verdi onda isim veya hesap no gibi risklere girmeden internetten alışveriş yapabiliyosun o kartı kullanarak her yerden alışveriş yapılabilir :)) bu arada burun aspiratörü aldınız mı?? Ne aldınız nerden aldınız :)) nettense birlikte sipariş veriyim :)

Hastaneye sor yine de varsa acele etme başta elinle de sağarsın olmadı zatensiparişten 2-3 gün sonra geliyor duruma göre hemen alırsın
Biz alıyoruz sürekli bişeyler sorun çıkmadı çok şükür zaten sorun olursa iade edersin zor değil :)

Ya çok güzel :) Maşallah canım inşallah en kısa sürede kilosunu alır da çeneleri de kuvvetlenir:))

Popo mu dersin? Bak o olabilir çünkü çekmiyor bi türlü oradan:))

Ayak olunca çekiyor aslında ya itince biraz popo olabilir belki:))Ama ayak geçirince cidden çok acıtıyor dediğin gibi.
Benimki poposunu dayadı ve kesinlikle çekmiyor vuruyorum valla hafiften ams yok yani kendi isterse az aşağı alıyor ama vurmayla fln çekmiyor çok tatlı :)

Aynen bugün hastaneye gideceğim kontrole gitmişken sorayım ona göre alırım

Otribebe aldım canım yedek uç da aldım, gitti gidiyordan yine
Göğüs kalkanı ve göğüs ucu kremi yine ordan :)
İnternet alışverişi büyük kolaylık güvenilir sitelerden aldıktan sonra sorun olmuyor. Hepsiburada, gitti gidiyor, trendyol, markafoni , yeşil anne , momfortbaby, soobe, e bebek en çok alışveriş yaptıklarım ve problem yaşamadım canım bilgin olsun.

Otribebe aldım onu öneriyorlar içinde iki yedek uç var ayrıca bi paket uç al istersen bak ben onları da betten aldım turuncu kasa diye bi yerden aldım tarak şampuan pişik kremi emzik ucuz da oldu bak en ucuz nerde bulursan al :)

Benimki poposunu dayadı ve kesinlikle çekmiyor vuruyorum valla hafiften ams yok yani kendi isterse az aşağı alıyor ama vurmayla fln çekmiyor çok tatlı :)

Ay kıyamam nereye çeksin çocuk yeri yok ki
Yaaaa bi doğsun da sağlıcakla o zaman poposuna poposuna vurursun
Benim de karnımın sol tarafı çok hassas bazen ayakları o tarafa geliyor vurduğunda ittiğinde acıyor o zaman da bn tutmaya çalışıyorum ayağını çıkarınca dizini falan, bi doğ diyorum o ayakları nasıl yiyorum o dizleri o popoyu
Allahııım

Bende sürekli yiyecem muhabbeti yapıyorumsonra korkar diye şaka öpecem sadece diyorum kafayı yedim sanırım:) şimdiden poposunu pışpışlıyorum çok tatlı yaa bi doğsun da ısıracam heryerini

Ayaklar solda benim de tutuyorum arada bi çekiyor hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…