Saol cnm. Süt olayı ilkinin tecrübelerinden dolayı epey önemli geliyo tabi :))) gerçekten ben de söylediklerini merakla bekliyorum,, hemen yazmaya çalışıcam kızlarım fırsat verirse. Çok çok teşekkürler iyi dileklerin içinGünaydın canım kavuşmaya az kalmış perşembe günü de senin güzel haberlerini alacağız inşallah 2. Kez anne olacağın için hem kızının tepkilerini hem senin deneyimlerinş merakla bekliyorum malum bizdede 3 yaş bebesi var. Bu arada kurabiyeler çok güzel görünüyor canım . Solgar ın süt yapan tb letlerinden ben gnc den almıştım ve innanılmaz süt yapıyor canım bilgin olsun edinmekle iyi yapmışsın.
İnan bana unutmama imkan yok,,, zaten sürekli aklıma geliyosun ama iyice strese sokmamak için fazla sormamaya çalışıyorum. Hatta başka başlıklara yazıyosun ya onları okuyorum arada bir, sormadan öğrenmeye çalışayım diye. Muhakkak ki Allah'ın bunda da bi bildiği vardır,bu dünyada acı veren bişey olsa da öbür dünyada muhakkak bi bedeli vardır; ama tabi temennim yüzünün şimdiden gülmesi. O yüzden önce kendi kızlarım ve senin bebeğin sonra da diğer herkes için dua edicem :)nolur unutma beni yarın duanda çok ihtiyacım var bittim tükendim artık.
Hahaha naber pampaya iyi güldüm ya :))) bence çok anlayışlı bir ailen var belli ki. Ýarin doğumdan sonra normale yaklaşacağını (yaklaşacağız çünkü normale dönmek ay alacak benceEvet bi tarafım öyle diyo da dün kardeşimi aradım mesela "naber panpa" diye geyik yapiim dedim çünkü o öyle bi meseaj atmıştı; o sırada da önemli bi müşterisi varmış,, aaa yanlış numara heralde dedi kapadı :)))) olduğu gibi dışarıda ses tabi :))) algı gidik; normalde sinyali alıp anlamam lazımdı :)))))) doğum günleri diye açmamazlık da etmiyolar telefonlarını :))) yarın da oscar almış bi film vs kostümcüsü gelicekmiş,, bi de yılda bir iki kez gelirler randevulu olaylı bi şekilde... hastaneye akşam gelsem falan dedi,,, olmaz sabah gelmezsen doğurmam diye tutturdum çocuk ona göre ayarladı kendini falan... diyorum ya sabırlarını aşırı zorladım,,, bugünü de kavgasız kazasız belasız atlatırsam çok iyi olucak :)))) mümkün olduğu kadar aramamaya çalışıcam kimseyi :))))
Gözünüz aydın sağlıkla buyutun inşallahKızlar hepinize Merhaba ben doğum yaptım çok şükür sağlıklı 3200 g bir erkek bebek şimdi agrilarim başladı sonra daha detaylı yazarım
Valla cnm ben normal mesaj yazarken altta dosya yükle cıkıyor ya direk ordn yüklüyorum.hiç fotoğraf kücültme vs islemi yapmıyorum.
Canım benimki şöyle, kılıfı nasıl düşünüyorsun ki şu bağlama yerlerinde boşluk mu olacak bilemedim ben sanki olmaz gibi geldi ama sen bilirsinBu arada o kenarlıklara kılıf diktirsem de farklı farklı kullansam nasıl olur acaba :) şu an kafamda bi ampul yandı:)
Ayneennn anneninkine ve kv yaptırdıgına uygun kenarlık yaptırabilirsin,gayet mantıklıBu arada o kenarlıklara kılıf diktirsem de farklı farklı kullansam nasıl olur acaba :) şu an kafamda bi ampul yandı:)
Kılıfın da bağlama yerleri olur ufak bir dikişle sabitlerim kılıfı kenarliga diye düşünmüştüm.Canım benimki şöyle, kılıfı nasıl düşünüyorsun ki şu bağlama yerlerinde boşluk mu olacak bilemedim ben sanki olmaz gibi geldi ama sen bilirsin
Evet ben de öyle düşündüm uyumlu bir şey mi yaptırsam diyeAyneennn anneninkine ve kv yaptırdıgına uygun kenarlık yaptırabilirsin,gayet mantıklı
Kılıfın da bağlama yerleri olur ufak bir dikişle sabitlerim kılıfı kenarliga diye düşünmüştüm.
Bu arada çok güzel ya yatak :) gule gule uyusun bebegin. Ben de böyle bir şey hayal etmiştim ama...:)
Evet ben de öyle düşündüm uyumlu bir şey mi yaptırsam diye
bebeğe hiçbir şekilde yaşama şansı vermiyolar canım oyüzden sezeryan hakkını bu bebek için kullanmanı istemiyoruz dediler diğer gebeliklerdede başka problemler olursa 3 hak olduğu için sadece bunu normal yaptıralım bi sıkıntı olursa zaten mecburen sezeryan dediler ama ilk normali deniyeceğiz.
Evet şanslısınız maşallah:) ben de bugün kumaş bakayım da bulabilirsem bi şansımı deneyeyim
Aslında bi tane her şeye uygun bişey diktirsen daha kolay hem de yedek olur bence.
Teşekkür ederiz teyzesi maşallah diyelimBenim annem diktiği için şanslıyım o konuda, baya özeniyor sağolsun. Ben bunu yap diyorum o yapıyor
Evet şanslısınız maşallah:) ben de bugün kumaş bakayım da bulabilirsem bi şansımı deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?