- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Allah yardımcın olsun bol bol.dua et rahim açıldıkça hissetmiceksin muayeneyi merak etmeYapamazsın gibi söylemedi kendini baştan ona hazırla o olsun diye söyledi bekliyorum daha bakmadılar nst bakılıyor arada bi sıkıntı YOk
Benim doğumum güzel ve kolaydı Allah'a şükür inşallah bu minnaktada zorlanmam benimde ikinci daha zor oluyor diye morelimi bozmaya çalışıyorlarAy işte duymak istediğimiz güzel şeyler:)
Onu anladim canim zaten. satişta fena fikir değil ama evet baskasına yapınca sıkıcı geliyor haklı yani
Torununa sıkılmadı zaten de satış işi olunca, hani iş olunca sıkılıyor. Çok fazla çeyiz işi yaptı yoruldu artık.
Yoksa ben de çizip kesme işini yaparım zaten :)
Amin inşallah darısı bizim de başımıza:) sen kimseye bakma ya bu da güzel olacak eminimBenim doğumum güzel ve kolaydı Allah'a şükür inşallah bu minnaktada zorlanmam benimde ikinci daha zor oluyor diye morelimi bozmaya çalışıyorlar
Evet cnm çok şükür :)) bi de 12 den sonra yememe içmeme durumu var,, susuzluğa da dayanabilirsem gerisi kolay :)))Muhtemelen tüm bunlar saydığım sebeplerden dolayı:))) Az kaldı canım sabret yarın bebeğin kucağında olacak ne güzel. Gunu yariladik bile hatta :)
Saol cnm ,,, Bunlar tamamen ikincinin etkisi aslında.... ilkinde bebek ve göbek dışında başka problemler yaşadım dokuz ay boyunca,,, şimdi maaile ilkinde yaşadığım hamileliği telafi etmeye çalışıyolar aslında,, farkındayım ama dile getirmiyorum. İçten içe minnet duyup dua ediyorum sadece :)Ayyy ma
ayyy maşallah ne anlayışlı insanlar varr yaaa benim şapşiğim kendini hala rüyada sanıyo uyanip kendine gelemediki bi türlü))
Aaa o zormus yaaaaaa... su bile mi yasakEvet cnm çok şükür :)) bi de 12 den sonra yememe içmeme durumu var,, susuzluğa da dayanabilirsem gerisi kolay :)))
Artık bende güzel günlerin gelmesini sabırla beklyorum başta hiç böyle hayal etmemiştimSaol cnm ,,, Bunlar tamamen ikincinin etkisi aslında.... ilkinde bebek ve göbek dışında başka problemler yaşadım dokuz ay boyunca,,, şimdi maaile ilkinde yaşadığım hamileliği telafi etmeye çalışıyolar aslında,, farkındayım ama dile getirmiyorum. İçten içe minnet duyup dua ediyorum sadece :)
Attım makineye 30 derece 400 devirde yıkadım, astım askıya.Kızlar ya yatak kenarlarliklarini bumper miydi neydi onları nasıl yıkadınız:/
Ben de aynen öyle hissediyorum dolu dolu ağustos anası olacağız biz :)Ben ağustosta :))) şu bikac gün içinde gelicegini sanmıyorum bizim bebisin agutosu görürüz
Aynen:))) uyumak zorundayım o yüzden. Çünkü en az bi lire su içiyorum gece normaldeAaa o zormus yaaaaaa... su bile mi yasak
Ay bi de o var di mi??Evet cnm çok şükür :)) bi de 12 den sonra yememe içmeme durumu var,, susuzluğa da dayanabilirsem gerisi kolay :)))
Gelicek cnm. Ve şu an hayal ettiğin gibi olmamasına rağmen yine de çok özliceksin bugünleri. O yüzden hep iyi yanlarına odaklan. Ve sürekli sev bebişini :)Artık bende güzel günlerin gelmesini sabırla beklyorum başta hiç böyle hayal etmemiştim
Cnm tek hatırladığım doktorun muhakkak odaya çıkar çıkmaz kahve ve kola içicek dediği. Şerbet falan da getirmişti hemşireler. Ama yemeği hatırlamıyorum bak :))Ay bi de o var di mi??
Çıktıktan sonra yiyebiliyor musun?
Cnm bu yastıkları mı annen yaptı??Canım benimki şöyle, kılıfı nasıl düşünüyorsun ki şu bağlama yerlerinde boşluk mu olacak bilemedim ben sanki olmaz gibi geldi ama sen bilirsin
Benim doğumum güzel ve kolaydı Allah'a şükür inşallah bu minnaktada zorlanmam benimde ikinci daha zor oluyor diye morelimi bozmaya çalışıyorlar
Benim makinada 400 devir yok 600de yıkasam çok bozulur mu diye korkuyorum ya da hiç siktirmasam mi?Attım makineye 30 derece 400 devirde yıkadım, astım askıya.
Ben de aynen öyle hissediyorum dolu dolu ağustos anası olacağız biz :)
Inşallah mışıl mışıl uyursun o zaman:)Aynen:))) uyumak zorundayım o yüzden. Çünkü en az bi lire su içiyorum gece normalde
Tamamen mi uyutulacak?Cnm tek hatırladığım doktorun muhakkak odaya çıkar çıkmaz kahve ve kola içicek dediği. Şerbet falan da getirmişti hemşireler. Ama yemeği hatırlamıyorum bak :))
Cnm bu yastıkları mı annen yaptı??
Benim makinada 400 devir yok 600de yıkasam çok bozulur mu diye korkuyorum ya da hiç siktirmasam mi?
Inşallah mışıl mışıl uyursun o zaman:)
Doğurdummmmkiiii 23 te suyum geldi. Sabah 8.14 te doğdu 2.950gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?