2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim makinada 400 devir yok 600de yıkasam çok bozulur mu diye korkuyorum ya da hiç siktirmasam mi?

Inşallah mışıl mışıl uyursun o zaman:)
Sıktırmazsan kuruması uzun sürebilir ve yere su damlatabilir ama 600 devirde bozulmaz bence.

Doğurdummmmkiiii 23 te suyum geldi. Sabah 8.14 te doğdu 2.950gr.

Gözün aydın, ayrıntıları sakin bir zamanında bekliyoruz bebişini emzir uyut kokla sarıl, fırsat bulursan bize de yaz :)

Amin inşallah benim ilk kizimda 3600 dediler 3 kilo doğdu şimdi bu küçük hanım da en son 2700 du en fazla 3100 filan olur diye düşünüyorum rabbim bilir gerçi inşallah senin bebiste bir an önce döner Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin

Kaç günlük oldu canım senin bebiş
Bol bol sütün gelir inşallah. Karnının doyması çok önemli, doymazsa içlerinden canavar çıkıyor minnacık bebelerin :)
Benim kızım bugün tam 12 günlük kocaman abla olduk artik
icindeki canavar 3 kere falan cikti o anda hemen mama veriyorum özellikle öğlen vakti memeyi çok tutmuyor bence sıcaklardan kaynaklanıyor. Bunalıyor sanki memeyi tutmaya çalışırken bende bunalıyorum işte o anda mama imdadıma yetisiyor

Kızlar haftaya günü birlik Ankara'dan Konya'ya gitmem gerekiyor bir iş için, en çabuk hızlı trenle gidilir diye onu düşündüm ama 36haftaşık olucam sıkıntı olur mu sizce?

Satar cnm. Yani benim işim olduğu için gönül rahatlığıyla söylüyorum satar :) bu dönem çok fazla yapan var ama doğru tanıtımla epey ilerlersin :) hiç durma bence :)

Aynen sen tuzu da bi dene bakalım işe yaramazsa sabır çekeriz :))

kizlar sivi deterjanla yikadim,makinanin icine baktim,köpürmedi
toz deterjani koydugum goze koydum,yalis mi koydum

Ya içindeki bildiğin sünger aslında, bence bozulmaz.

Tamam kızlar teşekkürler yıkayalım bakalimm:)

Doğurdummmmkiiii 23 te suyum geldi. Sabah 8.14 te doğdu 2.950gr.
Gözün aydinnnnn:) Allah analı babalı büyütsün canım. ne güzel çok sürmemiş kavuşmanız. Ayrıntıları bekliyoruz inşallah ")

Sıvı detarjan için bi aparat var o göze koyulan ama ondan mi oldu ki? Deterjanı çekmiş mi gözden? Hangi deterjanla yıkadın? Benim kopurdu mu diye bakmak hiç aklıma gelmemişti:))))

Doğru koymuşsun ben de sıvı kullandım bebenin eşyalarına ama o deterjan gözünde bi kapak var benimkinde onun kapalı olması gerekiyor sıvı deterjanda. Toz deterjanda açık olması gerekiyor. Ona bi bak istersen.

Bugun doktora gittim kilo alimi yavaş ve donmemis dedi doktor pazartesi tekrar kontrol edecek donmezse sali gunu sezeryana alacak benim oglanin ne donmeye nede kilo almaya niyeti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…