- 4 Temmuz 2017
- 506
- 370
- 103
Hiç değerlendiremiyorum canım teşekkür ederim daha da dikkat etcemGelicek cnm. Ve şu an hayal ettiğin gibi olmamasına rağmen yine de çok özliceksin bugünleri. O yüzden hep iyi yanlarına odaklan. Ve sürekli sev bebişini :)
Sıktırmazsan kuruması uzun sürebilir ve yere su damlatabilir ama 600 devirde bozulmaz bence.Benim makinada 400 devir yok 600de yıkasam çok bozulur mu diye korkuyorum ya da hiç siktirmasam mi?
Inşallah mışıl mışıl uyursun o zaman:)
Doğurdummmmkiiii 23 te suyum geldi. Sabah 8.14 te doğdu 2.950gr.
Amin inşallah benim ilk kizimda 3600 dediler 3 kilo doğdu şimdi bu küçük hanım da en son 2700 du en fazla 3100 filan olur diye düşünüyorum rabbim bilir gerçi inşallah senin bebiste bir an önce döner Allah herkese kolay doğumlar nasip etsinBenim ilk dogumumda kolaydi hic oyle korkuttuklari gibi zor degildi sukur simdi herkes ikinci daha kolay diyolar dr da dahil bunlara ama bebisimin dogum pozisyonu almasi gerek hala bas yukarda cunku gecen hafta kontroldede kilosu 3200 du gerci ilk kizimdada 4 kilo uzeri gelicek bebek diyodu dr 3200 dogmustu ultrason yaniltabiliyi insallah cok iri bi bebek olmaz ve donerde kolayca pirtlatiriz :)
Hiç değerlendiremiyorum canım teşekkür ederim daha da dikkat etcem
Benim kızım bugün tam 12 günlük kocaman abla olduk artikKaç günlük oldu canım senin bebiş
Bol bol sütün gelir inşallah. Karnının doyması çok önemli, doymazsa içlerinden canavar çıkıyor minnacık bebelerin :)
Tamamen mi uyutulacak?
O zaman başka tabi.
Yok cnm uyumam hayatta :) epidural sezeryan olucak yine. Belden aşağı sadece :)))
Eveeet :) Önümüzdeki yıl ben de bu işe gireyim diyorum evden
Satar mı sence? Filli yastığımız var bi de, onu koymamıştım daha önce.
Aynen sen tuzu da bi dene bakalım işe yaramazsa sabır çekeriz :))Teşekkür ederim tekrar denicem :) Çok su içiyorum zaten sıcaktan bunalıyorum. Soğuk suyla ovuyorum ama kar etmedi... Bir de tuz mevzusunu deneyeceğim normal yemek yaparken kullanıyorum biraz yemekleri de tuzsuz yapayım belki işe yarar o da olmazsa tek kurtuluş sanırım miniğimin doğuşu :)
Ya içindeki bildiğin sünger aslında, bence bozulmaz.
Tamam kızlar teşekkürler yıkayalım bakalimm:)Sıktırmazsan kuruması uzun sürebilir ve yere su damlatabilir ama 600 devirde bozulmaz bence.
Gözün aydın, ayrıntıları sakin bir zamanında bekliyoruz bebişini emzir uyut kokla sarıl, fırsat bulursan bize de yaz :)
Gözün aydinnnnn:) Allah analı babalı büyütsün canım. ne güzel çok sürmemiş kavuşmanız. Ayrıntıları bekliyoruz inşallah ")Doğurdummmmkiiii 23 te suyum geldi. Sabah 8.14 te doğdu 2.950gr.
Sıvı detarjan için bi aparat var o göze koyulan ama ondan mi oldu ki? Deterjanı çekmiş mi gözden? Hangi deterjanla yıkadın? Benim kopurdu mu diye bakmak hiç aklıma gelmemişti:))))kizlar sivi deterjanla yikadim,makinanin icine baktim,köpürmedi
toz deterjani koydugum goze koydum,yalis mi koydum
Ben 800 devirde yıkadım hicbisey olmadı 400 devirde ıslak cikmazmi ki bebek camasirlarindan bahsediyorsaniz tabi :))Benim makinada 400 devir yok 600de yıkasam çok bozulur mu diye korkuyorum ya da hiç siktirmasam mi?
Inşallah mışıl mışıl uyursun o zaman:)
kizlar sivi deterjanla yikadim,makinanin icine baktim,köpürmedi
toz deterjani koydugum goze koydum,yalis mi koydum
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsunDoğurdummmmkiiii 23 te suyum geldi. Sabah 8.14 te doğdu 2.950gr.
Çamaşır değil de yatak kenarlıkları var ya onlar için sormuştum.Ben 800 devirde yıkadım hicbisey olmadı 400 devirde ıslak cikmazmi ki bebek camasirlarindan bahsediyorsaniz tabi :))
Allah analı babalı büyütsünDoğurdummmmkiiii 23 te suyum geldi. Sabah 8.14 te doğdu 2.950gr.
Kaç kilo canım bebiş 37 haftalikmisinBugun doktora gittim kilo alimi yavaş ve donmemis dedi doktor pazartesi tekrar kontrol edecek donmezse sali gunu sezeryana alacak benim oglanin ne donmeye nede kilo almaya niyeti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?