- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Ayyy nasaAllah canimKızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
Doktorun asistanıyla konuştum,, yatın dinlenin bol bol dedi :) bu evde dinlenmek? Artık kocam gelsin,, uzuun bi duş alayım, fön çektireyim ve zıbarıp yatayım istiyorum :))) bu gece uyuyacağım,, eminim :))
Senle aynı zamanlarda yapacağız herhalde doğumu birkaç gün falan fark atacaksın bana. Benim de beklenen tarih 10'u doktor da o civarda gelir dedi.selam kizlar. biz doktordan geldik. bebis 2991 gr olmus, boyu da 50cm e ulasmis. cok iri bi bebek olmayacak dogumda zorlamayacak bizi dedi doktorumuz. cati muayenesi de yapti. gercekten abartildigi kadar degil. 1dk surdu surmedi. hatta vajinal ultrason probu daha cok rahatsiz edici :)) kemik yapim normal doguma uygunmus. bebek kanala tam olmasa da inmeye baslamis. rahim agzi uzunluguna da bakti 3 hafta once 48mis bugun 25 olctu. incelmis, yani doguma hazirlik sureci baslamis aslinda. ama suan daha vakit var oyle bikac gun icinde falan dogum olur gibi gorunmuyor dedi. bizim oglan 40i tamamlayacak gibi duruyor :)) usg olcumlerine gore 4 agustosta doluyor 40 hafta. en gec 11ine kadar beklerim eger hala sanci acilma vs bi dogum belirtisi olmazsa aliriz dedi. benden haberler boyle :) haa bide baya sacli geliyor bizim cocuk suyun icinde dalgalaniyordu saclari
Kızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
Canım hayırlı doğumlar diliyorum haberlerini bekliyoruzAy masallah yarın bizde insallah ayshemia ile böyle güzel haberlr veririz
Allah analı babalı boool sütlü büyütsün insallah:)
selam kizlar. biz doktordan geldik. bebis 2991 gr olmus, boyu da 50cm e ulasmis. cok iri bi bebek olmayacak dogumda zorlamayacak bizi dedi doktorumuz. cati muayenesi de yapti. gercekten abartildigi kadar degil. 1dk surdu surmedi. hatta vajinal ultrason probu daha cok rahatsiz edici :)) kemik yapim normal doguma uygunmus. bebek kanala tam olmasa da inmeye baslamis. rahim agzi uzunluguna da bakti 3 hafta once 48mis bugun 25 olctu. incelmis, yani doguma hazirlik sureci baslamis aslinda. ama suan daha vakit var oyle bikac gun icinde falan dogum olur gibi gorunmuyor dedi. bizim oglan 40i tamamlayacak gibi duruyor :)) usg olcumlerine gore 4 agustosta doluyor 40 hafta. en gec 11ine kadar beklerim eger hala sanci acilma vs bi dogum belirtisi olmazsa aliriz dedi. benden haberler boyle :) haa bide baya sacli geliyor bizim cocuk suyun icinde dalgalaniyordu saclari
Bez torbasını nasıl taktın orayaMerqba canim anca yazabildim internet magduruyum birazcik bitmisssbiz Sundvik modelini aldik 449 tl icinin yataqina ordan deil baska biyerden bakicam :) kurduqumuz halinide attim simdi resmini...yan tarafi aciliyo oyizden hosuma qitti benim yuruduqu zaman kendiliqinden qirip yatabilsin diye :)
Hadi geçmiş olsun canım ne güzel ya daha dün konuşuyorduk bebiş karnındaydı şimdi kollarında harika bişey :)) darısı bizlere olsun o duyguları tatmak herkese nasip olsun :) bol sütlü, gazsız uykulu huzurlu günler dilerim :))Kızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
Ayyyy maaşallahKızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
Kv yalnız gelse nasıl olur canım ayarlaya bilirsenTabi evde kimsenin olmaması daha rahat şuan benim için eşimin yanında istediğim ve rahat ettiğim kıyafetlerle dolaşıyorum banyom rahat uzanıp her yere yatıyorum istediğim saat yiyorum belki dışarı çıkıyorum ama kv kp geldiğinde bu söylediklerim illaki kısıtlanacak ve geldiklerinde 3-4 ay kalacaklar şimdi bir tarafım kendimi erkenden kısıtlamayım diye geçirirken diğer tarafım yanımda hiç tanışım yok ya doğum gelirse naparım diyo.. Çelişkide kaldım kv bugün çağır hemen gelirim diyo çok iyi niyetli de biraz gelgitlerim var bunalıp daralabiliyorum kp biraz beni gerer diye tahmin ediyorum
Bende seni merak etmiştim canım hayırlı olsun ismiyle yaşasın ne tatlıdır şimdi o valla doğumlar oldukça ben heyecanlaniyorumKızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
@ayshemina canim insallah yarin saglikli bir sekilde yavrunu kucagina alirsin,hayirli haberlerini bekliyor olacagiz yarin:)
Simge 84 canim senin de yarin miydi?
Canim asma bez torbasinin ustunde cirt cirtli asma yeri varya :)Bez torbasını nasıl taktın oraya
selam kizlar. biz doktordan geldik. bebis 2991 gr olmus, boyu da 50cm e ulasmis. cok iri bi bebek olmayacak dogumda zorlamayacak bizi dedi doktorumuz. cati muayenesi de yapti. gercekten abartildigi kadar degil. 1dk surdu surmedi. hatta vajinal ultrason probu daha cok rahatsiz edici :)) kemik yapim normal doguma uygunmus. bebek kanala tam olmasa da inmeye baslamis. rahim agzi uzunluguna da bakti 3 hafta once 48mis bugun 25 olctu. incelmis, yani doguma hazirlik sureci baslamis aslinda. ama suan daha vakit var oyle bikac gun icinde falan dogum olur gibi gorunmuyor dedi. bizim oglan 40i tamamlayacak gibi duruyor :)) usg olcumlerine gore 4 agustosta doluyor 40 hafta. en gec 11ine kadar beklerim eger hala sanci acilma vs bi dogum belirtisi olmazsa aliriz dedi. benden haberler boyle :) haa bide baya sacli geliyor bizim cocuk suyun icinde dalgalaniyordu saclari
Teşekkür ederiz canım. Bugün kontrole gittik. Sarılığı çıktı, bol bol emzirmeye çalışıyoruz iştegeçer umarım kısa zamanda
Senin de tarih netleşti demek. Harika :)
Benim kinin normal Doğum tarihi 10agustostu. :) ama beklemedi.
Sizinkilerin de kilosu maşallah. Daha vakit var kilo alırlar da.benimki 2740gr doğdu ama bana minnacık geldi, seninkiler de o kadar olurlar diye düşünüyorum.
Sağlıkla gelsinler de dışarda da büyürler. Süt önemli, bulgur, kuru dut hoşafı, humana still tea sürekli tüketiyorum. Öyle öyle arttı sütüm. Her geçen gün daha da artıyor gibi. Maalesef zamanından önce doğunca vücut aniden süt üretmiyor. Zaman alıyor. Umarım böyle sıkıntıların olmaz, foşurdar sütlerin :))
Inşallah mışıl mışıl uyursun canım hava da musade etsin şartlar da inşallahı...Evet cnm,, hakikaten sıkıntılı bi durum. Erkenden mayışık bi film açtırıcam eşime kız uyuduktan sonra,, öyle olunca daha kolay oluyo uyumak :))
Oh maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Bir bebis daha oldu, Kilosu boyu cok guzel maşallah kirkbir kere minnosaKızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
Cok sagol canım,insallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi:)
Sen ikize göre 10 kg cok cok iyi almıssın masallah valla sana,ayrıca kızın ve oglusunun kilosu da ikize göre iyi yani takma hiç onu,kaldı ki dedigin gibi saglıklı olsun dünyaya geldikten sonra toparlarlar hemencik
Gözün aydın cnm cok sükur almissn bebegini kucagına darisi bizlerin basina Allah analı babalı buyutsnKızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
Gözün aydin cnmKızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
Senin de az kaldi cnmGözün aydın cnm cok sükur almissn bebegini kucagına darisi bizlerin basina Allah analı babalı buyutsn
Hayırlı dogumlarınız olsun cnmAy masallah yarın bizde insallah ayshemia ile böyle güzel haberlr veririz
Allah analı babalı boool sütlü büyütsün insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?