2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayyy nasaAllah canim sende kurtuldun hadi darisi basimiza

Doktorun asistanıyla konuştum,, yatın dinlenin bol bol dedi :) bu evde dinlenmek? Artık kocam gelsin,, uzuun bi duş alayım, fön çektireyim ve zıbarıp yatayım istiyorum :))) bu gece uyuyacağım,, eminim :))

Eminimmm bu gece cok rahat uyuruz hahahahahaha
Saka maka ben düsündükce karnıma agrı giriyor,cok tuhaf oluyorum:/ yanii ilk ya bi de herhalde ondan daha bir heyecan oluyor?sen nasılsın? Daha rahat mısın?

Senle aynı zamanlarda yapacağız herhalde doğumu birkaç gün falan fark atacaksın bana. Benim de beklenen tarih 10'u doktor da o civarda gelir dedi.
Ne güzel vücudun hazırlıyor kendini sırma saçlı oğlunun doğuşuna, sağlıkla doğduklarını da görelim inşallah :)

Gözün aydın, güle güle büyüt oğlunu. Boyu da kilosu da çok güzel, sağlıkla büyüsün sütün de gelmiştir bence doğum süreci başlayıp devam etti çünkü bayağı bir süre. İnşallah bol bol sütün olur. Sağlıkla evinize de gidin oğluşunla :)

Masallah canımm,saglıkla kucagına almak nasip olsun insallah:)

Bez torbasını nasıl taktın oraya

Bugün giremedim foruma. Ancak fırsat bulabildim. Hazırlıklara devam ediyorum evde. Yalnız olunca ancak yapıyorum yavaş yavaş. Doğum yapan herkesin gözü aydın çok sevindim sağlıklı olmalarına. S SUU seni ilk günden bugüne kadar hep takdir ettim. İnsan başına gelmeyince bilemiyor ama sen sonuna kadar savaştın belki ben senin kafar cesur olamazdım. Umarım bir mucize olur ve herşey güzel gönlüne göre olurda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. @ayshemina sanada sağlıklı doğumlar diliyorum. Sorunsuz sıkıntısız rahat bir doğum olur inşallah. Bizi ilk fırsatta haberdar et.

Hadi geçmiş olsun canım ne güzel ya daha dün konuşuyorduk bebiş karnındaydı şimdi kollarında harika bişey :)) darısı bizlere olsun o duyguları tatmak herkese nasip olsun :) bol sütlü, gazsız uykulu huzurlu günler dilerim :))

Ayyyy maaşallah Allah analı babalı büyütsün bol bol sütün olur inşşşş

Kv yalnız gelse nasıl olur canım ayarlaya bilirsen

Bende seni merak etmiştim canım hayırlı olsun ismiyle yaşasın ne tatlıdır şimdi o valla doğumlar oldukça ben heyecanlaniyorum

Oh maşallah bidiga nazar değmesin zamanında annesini üzmeden gelsin insallah

Amin canim benim... Canım sütun de artar sarılığı da geçer minnosun sen içini ferah tut. Süt arttırmak için yapılacakları saymışsın zaten bol su içmeyi ihmal etme. Aynı zamanda arch in söylediği solgar vitamin vardı onu da dene istersen. Birde başka bir arkadaşım galactago adında bir damla önerdi ona da bir bak istersen. Her şeyden önce de moralini hep yüksek tut, fırsat bulunca dinlenmeyi ihmal etme. Tecrübelerini de paylaş bizlerle habersiz birakma

Evet cnm,, hakikaten sıkıntılı bi durum. Erkenden mayışık bi film açtırıcam eşime kız uyuduktan sonra,, öyle olunca daha kolay oluyo uyumak :))
Inşallah mışıl mışıl uyursun canım hava da musade etsin şartlar da inşallahı...
Oh maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Bir bebis daha oldu, Kilosu boyu cok guzel maşallah kirkbir kere minnosa

Amin canım inşallah hepimiz için.. ilk başlarda kilolarını takıyordum ama o kısmi atlamayı öğrendim şükür, çünkü doktorumuzun hep söylediği bir şey ikiz bunlar çok büyük olmayacak ve tek de olsa gelişimi olsun haftası iyi olsun kilo onemli değil. Burdan yola çıkarak bende artık sadece sağlıkla gelmelerine kanalize oldum. Yarın dualarimiz sizinle bizi habersiz bırakmayın..

Gözün aydın cnm cok sükur almissn bebegini kucagına darisi bizlerin basina Allah analı babalı buyutsn

Gözün aydin cnm süt zamanla artacak merak etme Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin kilosu boyu cok iyi maasallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…