2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

kesinlikle dikkat edilmesi gereken bisey Allah korusun yuzduk yuzduk kuyruguna geldk ters bisey olmasn bebislerimizde.

iyi geceler kizlar. bisey soracagm.35 37 hafta arasinda yapilan bi test warmis
GRUP B STREPTOKOK die kimler yaptirdi we bilgisi olanlar paylasabilirmi ?
Günaydın, ben pazartesi günü randevumda bu testi sordum.Eskiden yaptıklarını ama bu enfeksiyon artık görülmediği için sadece yurt dışına çıkıp yurt dışında doğum yapacaklara bu iğnenin yapıldığını söyledi.Sanırım bu enfeksiyonun görüldüğü bölgelere gidenlere vuruluyor sadece. O yüzden endişe etmeye gerek yok.

Kızlar benim kız emiyor süt geliyormu anlamadık neyse hemşire mama takviyesi yaptı güzelce uyudu. Sanırım süt yetmiyor. Ama ben yinede sürekli emzirmeye çalışıyorum. durmadı gece sancısı var üşüttü hastahanede çok. İnşallah eve geçince düzelir. Sütü nasıl arttırabilirim.pompayla çektim resmen anca bir damla zor geliyor.

Banyo yapmadiysan canm hemen bir banyo yap canm. Sıkça banyo yapmak veya göguslere ılık havlu koymak kanalları acar. Dinlenebildikce dinlen, su iç, dereotu ,hurma, kiminde karpuz sutbyaparmis ama gazda yapabilir. Rezene çayı ve humana çayı da süt yapar insallah. Bir avuca yakın kuru beyaz dutu iki bardak suda kaynt cann. İliyinca suyunu ve dutunu da ye

Ne olursa olsun emzir canm yeni doğum yaptın 3-4 gün süt olmaması normal. Cok ta mamaya alistirmamak lazım canm. Kg verirse mama vermen daha doğru gibi ama dr daha doğru karar verir. Sonra mamayi alıp sutu almayan bebekte çok. İlla öyle olacak değil ama belli de olmaz

Maşallah birbirimize
alışıyoruz. Ben onun ağlamalarını ve sebeplerini çözmeye çalışırken o da emme hızını ve gücünü arttırdı :)
Başka işi Yok zaten, em, uyu, ağla, tuvalet yap vs hepsini tekrar et :) sarılık olmuş, o yüzden gece 1,5-2 saatte bir kalkıp emzirdim, uykusuzluktan ölüyorum
Geçsin de şu pis sarılık, razıyız artık uykusuzluğa.

Allah şifa versin canım emiyorsa geçer hiç merak etme. Icini ferah tut.

Iyiyiz cnm sevi baby reflu yatagi aldik kiraz cekirdekli :) bir miktar gaz sancilarimiz azaldi uykularimiz uzadi sukur.
Gaz sancıları 10 günden sonra artıyor dedi doktor. Sende de öyle mi oldu canım?
Bir de gaz için ilaç kullandın mı? Damla falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…