2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
dun geceden beri aralikli olarak tek memeden sut geliyor. daha once de 1-2 kez gelmisti ama hic bu kadar cok gelmemisti. sut gelmeyen meme de daha buyuk nedense. bi fikri olan var mi :)
Kucuk mememden daha cok sut geliyor :) irem de kucuk olani daha bir kolay kavriyor.

Hamilesin alman gerektigi kadar kilo alacaksin elbet !!! Takma kafana zaten kendine aldigin kilolar hep sut icin depo

Sağ olun kızlar 15 kilo aldım ama takmıyorum dediğiniz gibi. Yine de dedikodu malzemesi olmak hiç hoşuma gitmedi. Yanı ben de farkındayım biraz iri gozuktugumun biraz da bol giyiyorum filan...

İlk fırsatta üniversiteye de git, orayla görüş, onların ne dediğini duymadan stres yapmamaya çalış. Ölçüm hatası olabilir, minyon bebek olabilir, erken de doğsa doğumdan sonra toparlayabilir, sen sıkıntı yapma kendine ki bebeğin de strese girmesin.

Maalesef birçok kişi için genel davranış bozukluğu olarak kurulumunda geliyor, sonradan ne yapsan boş. İnsanlar konuşurlar, senin yapman gereken onlara takılıp kendini üzmemek. 15 kilo dediğin de hiçbir şey değil. Doğumdan sonra birazcık azimle eski haline dönebilirsin gayet de kolay, o zaman da ne kadar zayıfladı bebeğine bakmıyor mu bu diye konuşacaklar, zayıflamasan çok saldı diyecekler... Torba değil ki ağızları büzüştürüveresin de bir daha konuşamasınlar, insanlar da böyle işte. Üzme kendini sen.

Canm kaç kg bebeğin. Cihazdan olamaz mi bu durum

G gunesli gunler sen hiç takma onları.. kendi canını da skma..dogum kiloları gidiyor..ben 12 gün oldu doğum yapalı 10 kilo almıştım 8 i gitti .. ki deli gibi yiyorum bi iştahım açıldı ki durdurmam lazım kendimi :)

canım yapısaldır belki gerçekten hemen moralini bozma, üni. doktoru ne diyecek bakalım. arch2401 dediği gibi belki de doğması daha hayırlıdır onun için öyle düşün...
ay bana da hiç kilo almamışsın diyor herkes acaba arkamdan diyorlar mı ne kadar şişmiş diye şaka bi yana da takma canım gayet normal aldığımız kilo. ben 16 kilodayım şuan. doktorum kilo karşıtı bir adam olmasına rağmen çok normal 2 kg fazlan var sadece dedi. bide bunu takma kafaya boşver. vücut senin.
bu arada yastık süper olmuş çok sevimlii :)
Kucuk mememden daha cok sut geliyor :) irem de kucuk olani daha bir kolay kavriyor.
büyük olanın kanallarda tıkanıklık mı var acaba ondan mı daha büyük oluyor :) benimkinden hiç süt gelmedi mesela büyük olandan. tek taraftan akıyor :)

@ayshemina cim bugün uyanır uyanmaz aklıma sen geldin canm kızınada sanada maşallah çok öpüyorum diğer kızın kadar tatlıysa talip olabiliriz
Öpüyorum

G gunesli gunler hahaha canım ben de 14 kilo aldım ve kendi kendime yine iyi gittim millet 30kilo alıyor diye gaz veriyordum senin mesajını okuyunca acaba benim arkamdan neler diyorlar diye düşündüm :) amannn boşver milleti bebekler doğunca forumun diyet başlığında buluşur veririz. Hem bebekle 8 kilo gitse 7 kilo vermek hiç de zor değil...

Canım hic moralini bozma ölçümden ölçume fark olur icimden bir ses bebek minyon olacak diyor o kadar

Kızlar dün akşamdan beri ishalim. Acaba doğumun yaklaştığı anlamına gelir mi? İki gündür adet sancısı gibi sancılarım vardı, belim de ağrıyordu ama bugün onlar bitti. Galiba doğurasım kaçtı doktor haftaya gelir dedi ama ben belki bu hafta gelir diye bekliyorum. Doğuran annelere çok özendim...

Sağ olun kızlar 15 kilo aldım ama takmıyorum dediğiniz gibi. Yine de dedikodu malzemesi olmak hiç hoşuma gitmedi. Yanı ben de farkındayım biraz iri gozuktugumun biraz da bol giyiyorum filan...
Bende öyleyim canım bende 14 aldım ve kilolu hamile kaldım birde yaz mevsimine denk gelince mecbur bütün kilolar ortaya çıktı doğumdan sonra vericez insallah

Birden hava karardı rüzgar çıktı birilerinin balkonundan biseyler döküldü acayip esmeye başladı hayırdır inşallah

Canım sence yatağın mı faydası oldu yoksa kiraz çekirdeğinin mi. Çünkü o yatak bildiğim kadarıyla reflü yatağı. Ama kiraz çekirdeğini duymuştum. Onun sadece kemerleride var.

Olabilir canmm.. Ama kaçan kovalanir unutma bebisin yola çıkmış geliyordur belki kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…