O Yastıktan almadım, almayı düşübmüştüm ama sonra ihtiyaç olursa alırım diye almamıştım.Cnm bizim 2. Haftadan sonra basladi. Biogaia diye bir probiotik damla var bir de sab simplex bunlari kullaniyoruz suan 37 gunluk olduk ve bayagi gaz sancilarimiz azaldi ama benim sana tavsiyrm sevi bebe reflü yatagi alman icinde kiraz cekirdegi olandan bizim sancilarimiza en iyi o geldi. Bir de yuz ustu yatinca rahatliyordu ancak yuzustu ve yan yatirmayi dr kesinlikle onermiyor sadece yanibasindayken oyle yatirin yanindan ayrilacaginiz zaman sirt ustu cevirin diyor cunku Allah korusun ani bebek ölümu olayinin bu yuz ustu ve yan yatmayla iliskisi bulunmuş bir de biz gaz cikarticakken yuz ustu ovaliyoruz super gaz cikiyor.
O Yastıktan almadım, almayı düşübmüştüm ama sonra ihtiyaç olursa alırım diye almamıştım.Cnm bizim 2. Haftadan sonra basladi. Biogaia diye bir probiotik damla var bir de sab simplex bunlari kullaniyoruz suan 37 gunluk olduk ve bayagi gaz sancilarimiz azaldi ama benim sana tavsiyrm sevi bebe reflü yatagi alman icinde kiraz cekirdegi olandan bizim sancilarimiza en iyi o geldi. Bir de yuz ustu yatinca rahatliyordu ancak yuzustu ve yan yatirmayi dr kesinlikle onermiyor sadece yanibasindayken oyle yatirin yanindan ayrilacaginiz zaman sirt ustu cevirin diyor cunku Allah korusun ani bebek ölümu olayinin bu yuz ustu ve yan yatmayla iliskisi bulunmuş bir de biz gaz cikarticakken yuz ustu ovaliyoruz super gaz cikiyor.
O uygulama farklılığı kafasına estiği gibi degil de anladigim kadarıyla amerikan pediatri derneği sırt üstü yatırılmasını öneriyor ama bizim sağlık bakanlığı destekli yan yatırın şeklinde öneriyor.O Yastıktan almadım, almayı düşübmüştüm ama sonra ihtiyaç olursa alırım diye almamıştım.
Gaz için gerekli takviyeleri hazır edeyim ben de.
Biz genelde yan yatırmaya çalışıyoruz. Hastanede de öyle dediler. Önüne gelen kendi doğrusunu uyguluyor sanırım. Biz de genelde yan ya da sırt üstü yatırmayı tercih ediyoruz. Daha doğrusu kafası yan olmalı vücut çok sorun değil sanırım. Olası bir kusma anı için kafanın yan durması önemli.
Çok sevimli olmuş, ne güzel gülüyor o öyle :)Ben de anneme bulut yastık diktirdim:) dikiş makinası olmadigi için elinde dikti kadincagiz:))
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah:))Hanımlar çıktık biz :))) herşey yolunda,, bebiş sağlıklı, emiyo,,, akşam bol bol kafanızı şişirrim artık
Hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah:))KIZlar cok sükür hersey yolunda 3200 dogdu kızım.simdilik emmesi de iyi :)
Darısı saglıkla hepinizin başına
@ayshemina sen nasılsın?
Teşekkür ederiz :) Güleç yaptı annecim:))Çok sevimli olmuş, ne güzel gülüyor o öyle :)
Ellerine sağlık annenin
bayıldıııımBen de anneme bulut yastık diktirdim:) dikiş makinası olmadigi için elinde dikti kadincagiz:))
Sirt ustu yatirip kafayi yan cevireceksin cnm yan yattigi vakit (vucut da yan ise ) vucudunu yuz ustu cevirne riski var ve cok kucuk olduklarindan bu da bogulma riski demek. Bir de bu aylarda yan yatma kalca cikigini tetikliyormuş.O Yastıktan almadım, almayı düşübmüştüm ama sonra ihtiyaç olursa alırım diye almamıştım.
Gaz için gerekli takviyeleri hazır edeyim ben de.
Biz genelde yan yatırmaya çalışıyoruz. Hastanede de öyle dediler. Önüne gelen kendi doğrusunu uyguluyor sanırım. :))))
Biz de genelde yan ya da sırt üstü yatırmayı tercih ediyoruz. Daha doğrusu kafası yan olmalı vücut çok sorun değil sanırım. Olası bir kusma anı için kafanın yan durması önemli.
Teşekkürler evet iyi ki varlar. Hep olsunlar:)bayıldıııım
Ellerine sağlık anneciğinin, iyi ki varlar
Canım sakın ol üniversites hastanesi ne git bakalım orasi ne diyecek Allah'ın izniyle bişey yoktur insallahmoralim cok bozuk kizlar. kontrolden ciktim. bebisimde 3 haftalik gerilik var. yin universiteye sevk etti. yapisal da olabilir yani sadece kilosu azdir,genetik bir rahatsizlik da olabilir dedi. 31 haftalik gorunuyor suanda. gelisimi baya yavaslamis dedi. 2 haftada 200 gr. almis sadece. eger boyle giderse erken aliriz bebegi dedi. allahim sen yardim et.
Hamilesin alman gerektigi kadar kilo alacaksin elbet !!! Takma kafana zaten kendine aldigin kilolar hep sut icin depoAy kimse yüzüme söylemiyormuş ama hep kayinvalidem kardeşinin eşine çok kilo aldığımı söylemiş telefonda filan konuşurken. Dün kına gecesinde kadınla karşılaşınca "Aaa Asli dedikleri kadar kilo almamışsın." dedi. Artik nasil kilo aldigimi anlattilarsa kadina, şaşırdı. Çok sinir oldum he! Ne diye millete öyle şeyler söyleniyor ki... Yüzüme karşı da ye ye diyip duruyorlar. Insanlar neden boyle ikiyuzluluk ve dedikodu yapiyorlar ya
O bizim milletimizin huyudur yüzüne güler arkandan neler neler derler ben birkaç kişinin neler konuştuğunu bile tahmin edebiliyorum mesela arkamdan :)) kim ne derse desin boşver hayat kısa bide bunları dert etmeye hiç gerek yokAy kimse yüzüme söylemiyormuş ama hep kayinvalidem kardeşinin eşine çok kilo aldığımı söylemiş telefonda filan konuşurken. Dün kına gecesinde kadınla karşılaşınca "Aaa Asli dedikleri kadar kilo almamışsın." dedi. Artik nasil kilo aldigimi anlattilarsa kadina, şaşırdı. Çok sinir oldum he! Ne diye millete öyle şeyler söyleniyor ki... Yüzüme karşı da ye ye diyip duruyorlar. Insanlar neden boyle ikiyuzluluk ve dedikodu yapiyorlar ya
Canim iyiye yor. Yapisal olarak minyon olabilir veyahut artik senden yeteri besini edinemiyorsa belki dogmasi daha hayirli olur ki buyusun gelissin. Insallah hayirli olan olsun ikiniz icin demoralim cok bozuk kizlar. kontrolden ciktim. bebisimde 3 haftalik gerilik var. yin universiteye sevk etti. yapisal da olabilir yani sadece kilosu azdir,genetik bir rahatsizlik da olabilir dedi. 31 haftalik gorunuyor suanda. gelisimi baya yavaslamis dedi. 2 haftada 200 gr. almis sadece. eger boyle giderse erken aliriz bebegi dedi. allahim sen yardim et.
Canını sıkma inşallah minyon bi bebektir.moralim cok bozuk kizlar. kontrolden ciktim. bebisimde 3 haftalik gerilik var. yin universiteye sevk etti. yapisal da olabilir yani sadece kilosu azdir,genetik bir rahatsizlik da olabilir dedi. 31 haftalik gorunuyor suanda. gelisimi baya yavaslamis dedi. 2 haftada 200 gr. almis sadece. eger boyle giderse erken aliriz bebegi dedi. allahim sen yardim et.
Haklisin cnm bebiş temiz oda ile buluşsun :) ben tabi hazirliklari kendim yapamadim malum pek bir paldir kuldur oldu :)Zaten benim biraz dikkatli olma nedenim daha bebeğin gelmesine ne kadar var belli değil, o gelene kadar kirlenmesin toz olmasın eşyaları, yoksa doğduktan sonra zaten fanusun içinde saklayamayız çocukları, gelene kadar temiz olsa yeter, ben de sürdüremem sürekli bu titizlik takıntısını.
Ay çok güzel olmuş, sakin ve huzurlu bir oda mutlulukla büyüsün Barış odasında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?