2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
O Yastıktan almadım, almayı düşübmüştüm ama sonra ihtiyaç olursa alırım diye almamıştım.
Gaz için gerekli takviyeleri hazır edeyim ben de.
Biz genelde yan yatırmaya çalışıyoruz. Hastanede de öyle dediler. Önüne gelen kendi doğrusunu uyguluyor sanırım. Biz de genelde yan ya da sırt üstü yatırmayı tercih ediyoruz. Daha doğrusu kafası yan olmalı vücut çok sorun değil sanırım. Olası bir kusma anı için kafanın yan durması önemli.

O Yastıktan almadım, almayı düşübmüştüm ama sonra ihtiyaç olursa alırım diye almamıştım.
Biz genelde yan yatırmaya çalışıyoruz. Hastanede de öyle dediler. Önüne gelen kendi doğrusunu uyguluyor sanırım. Biz de genelde yan ya da sırt üstü yatırmayı tercih ediyoruz. Daha doğrusu kafası yan olmalı vücut çok sorun değil sanırım. Olası bir kusma anı için kafanın yan durması önemli.

O uygulama farklılığı kafasına estiği gibi degil de anladigim kadarıyla amerikan pediatri derneği sırt üstü yatırılmasını öneriyor ama bizim sağlık bakanlığı destekli yan yatırın şeklinde öneriyor.

Biz genelde yan yatırmaya çalışıyoruz. Hastanede de öyle dediler. Önüne gelen kendi doğrusunu uyguluyor sanırım. :))))
Biz de genelde yan ya da sırt üstü yatırmayı tercih ediyoruz. Daha doğrusu kafası yan olmalı vücut çok sorun değil sanırım. Olası bir kusma anı için kafanın yan durması önemli.

moralim cok bozuk kizlar. kontrolden ciktim. bebisimde 3 haftalik gerilik var. yin universiteye sevk etti. yapisal da olabilir yani sadece kilosu azdir,genetik bir rahatsizlik da olabilir dedi. 31 haftalik gorunuyor suanda. gelisimi baya yavaslamis dedi. 2 haftada 200 gr. almis sadece. eger boyle giderse erken aliriz bebegi dedi. allahim sen yardim et.

Ay kimse yüzüme söylemiyormuş ama hep kayinvalidem kardeşinin eşine çok kilo aldığımı söylemiş telefonda filan konuşurken. Dün kına gecesinde kadınla karşılaşınca "Aaa Asli dedikleri kadar kilo almamışsın." dedi. Artik nasil kilo aldigimi anlattilarsa kadina, şaşırdı. Çok sinir oldum he! Ne diye millete öyle şeyler söyleniyor ki... Yüzüme karşı da ye ye diyip duruyorlar. Insanlar neden boyle ikiyuzluluk ve dedikodu yapiyorlar ya

Sirt ustu yatirip kafayi yan cevireceksin cnm yan yattigi vakit (vucut da yan ise ) vucudunu yuz ustu cevirne riski var ve cok kucuk olduklarindan bu da bogulma riski demek. Bir de bu aylarda yan yatma kalca cikigini tetikliyormuş.

Canım sakın ol üniversites hastanesi ne git bakalım orasi ne diyecek Allah'ın izniyle bişey yoktur insallah

Hamilesin alman gerektigi kadar kilo alacaksin elbet !!! Takma kafana zaten kendine aldigin kilolar hep sut icin depo

O bizim milletimizin huyudur yüzüne güler arkandan neler neler derler ben birkaç kişinin neler konuştuğunu bile tahmin edebiliyorum mesela arkamdan :)) kim ne derse desin boşver hayat kısa bide bunları dert etmeye hiç gerek yok

Canim iyiye yor. Yapisal olarak minyon olabilir veyahut artik senden yeteri besini edinemiyorsa belki dogmasi daha hayirli olur ki buyusun gelissin. Insallah hayirli olan olsun ikiniz icin de

Canını sıkma inşallah minyon bi bebektir.

Haklisin cnm bebiş temiz oda ile buluşsun :) ben tabi hazirliklari kendim yapamadim malum pek bir paldir kuldur oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…