2700 kilosu. 1 hafta olmuştur. Konuşmuştuk seninle o sırada doğru hatırlıyosam. Fazla hareket etmiyorum genelde uzanıyorum hep sürekli bişeyler atıştırıyorum ki kilo alsın diye biz elimizden geleni yapalım gerisi Alalhın takdiriBugn nts ye girdim sadece çok çok merak ediyorum kilosunu filan ctesi kontrolüm var. Senin ne kadar? Ne kadardr bu zamanda acaba
İki kiloya yakın dedi. Ama bir hafta geri dedi sanki. Tam hatırlayamadım şimdi. Bebek zayıf kalmış deyince benim alıcılar kapandı. Gerisini çok net hatırlamıyorum. Ama benim bebeğim çok hareketli. Karnımın hareketleri dışardan bile belli oluyor. Sağlıksız bebek oynar mı bu kadar.
Allah'ım inşallah sağlıcakla doğarlar. Moralimizi yüksek tutalım.
Maasallah cnm hem Ayse ye hem Duru yaÇok çok teşekkürler hepinizedoğumumuz çok rahat geçti,,, sadece anestezinin başında biraz midem bulandı; ona da hemen müdahele ettiler zaten :) Duru çok güzel bi bebek,, ablasının biraz büyük dudaklısı :) sağlık problemi de yok çok şükür; memeyi hemen tuttu ve şimdilik Ayşe'den farklı olarak "uyuyan bi bebek" gibi görünüyo... ve Ayşe de şu an için çok rahat,, problem çıkarmıyor, elini ayağını vs seviyor,, hayatından memnun gibi :) umarım böyle devam eder herşey :)))
Evet evet paralel gidiyoruz bakalım:)) sonu iyi olsun inş2700 kilosu. 1 hafta olmuştur. Konuşmuştuk seninle o sırada doğru hatırlıyosam. Fazla hareket etmiyorum genelde uzanıyorum hep sürekli bişeyler atıştırıyorum ki kilo alsın diye biz elimizden geleni yapalım gerisi Alalhın takdiri
:))) inşallah kimse arkandan konuşmuyordur hiç hoş değil:))) Evet doğumda ben de bi 6-7 kilo versem diye hayaller kuruyorum ama bakalım inşallah öyle olur :) Sonrasi için de zayıflarız inşallah.
Belirtiler doğum belirtileri gibi ama bakalım hayırlısı olsun canım:)
Inşallah canım veririz zaten havalar böyle sıcak giderse eriyeceğiz:))))
Inşallah zamanında gelir kuzun dualarım seninle canım Allah yardimcin olsun.
Yüze söylenen sıkıntı değil de arkadan konuşulması hoş değil ama bosveriyorum yaa :/ Görürler onlar zayıflayınca:)))
Sağ ol canim:)
Şeker ciddi bir durum elbet dikkat edeceksin. Önüne gelen bir yorumda bulunuyor dediğin gibi -_- Herkesin dediğini umursasak...
Valla ben de kilo almışsın filan gibi yorumları umursamam da taaa nerden nereye dedikodum yapılmış ona biraz bozuldum. Neyse takmıyorum ama :) Zaten yüzdük kuyruğuna geldik.
Gözün aydın canim ya ne güzel artık iki kız annesi oldun. Her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim:) Insallah bundan sonra da boyle devam eder.
Canım şu an haftan 35, 3 hafta geride olsa 32 olur ki... Çok kötü bir hafta değil. Bi üniversiteye git bakalım ne diyecekler. Ben ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum. Sadece biraz daha fazla bakıma ihtiyacı olacak bebeğinin ki o da arayı kapatır. Gecen bi akrabamızın bebeği 37. haftada 2100kg doğdu ama şu an gayet sağlıklı. Sadece 10 gün filan kuvozde kaldı.
Takmıyorum canım sağ ol ya. Sadece öğrenince biraz bozuldum açıkçası gelip yüzüme de soyleyebilirlerdi yani. Dikkat et filan deseler hiç alınmam açıkçası ama ye ye diyip arkadan kilo aldı demeleri biraz sınır bozucu.
Inşallah canım dua edeceğim. Sen de canını çok sıkma.evet haftasi iyi ama iste ne bileyim canim. her sey muamma. doktor da ayni tabiri kullandi:"rahim kapali kutu. kesin bir sey diyemem."
yarin bi gidelim bakalim ne diyecekler . insallah ben de verdiginiz guzel orneklerden olurum.
Çok güzel olmuş canım güle güle kullansın oglun:) tamamlarsın her şeyi geç olsun güç olmasın yeter ki. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin gerisi önemli değilKızlar 2 günlük emeklerimin sonucu nihayet oğlumun dolabı hazır.odasında ufak eksikler var hala. Onları da tamamlıcam bir kaç güne inşallah
Az daha bekler inşallah bebişin, biraz daha zamanı gelir de öyle doğar. Sancılarının durmasınan sevindim, haberdar etmeyi unutma :)Selam kızlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun. Ben de sabah sancı ve leke ile gittim ciğer geliştirici vurdular iki doz birden. Bugün doğum olabilirdi ama sancılar düştü şükür. Evdeym şimdilik dualarınızda unutmayın
Ben de o kadar seviyorum ki hamile olmayı, arada düşünüyorum yahu doğunca boşluğa düşer miyim acaba diye. Gerçi şimdi hareket ettiğinde hissedip görebiliyorum sadece doğduğunda kucağıma da alacağım, görebileceğim, artık tamamen gerçek olacak ama içimdeki hamile bu haline de hayran :)İnşallah canım ya artık çok sıkıldım hamile olmaktan :)
Eksikler hiç bitmez ki, doğduktan sonra da olacak bir sürü eksik, sen kendini yormamaya çalış yine de çok fazla. Hepsini tek seferde yıkayıp ütülemek çok zor olmuştur eminim, Allah yardım etsin. Doktorun da keşke azıcık daha beklese. Birkaç gün daha bekleyelim desen sonra pişman ediyor doktorlar da onu dediğine, ben uyardım bak sorumluluk sende falan diye, sen yine de dene birkaç gün daha eklemeyi istersen.Kızlar selamlar :))
Sizleri çok özledim :) Başlığımız ben yokken ne kadar da güzel haberlerle dolmuş. Doğum yapan bütün arkadaşlarımızın gözü aydın. Hepsini Allah bebeklerini analı babalı büyütsün.Bizlere de hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah.
Ben son 3 gündür çook yoğun şekilde evde hazırlıklarla boğuşuyorum. O kadar çok ütü yaptım ki ütüyü bozdum öyle söyliyim size :) Sonra kaç makina çamaşır yıkandığını sayamadım :) Bebek çantasının da çok büyük bir kısmı hazırladım. Doğuma %85 hazır sayılırım yani. Geri kalanı için de bir kaç güne ihtiyacım var.Evde bütün günüm bu hazırlıklarla geçtiği için son günlerde nete giremedim. Ama son yarım saattir falan geçmişi okuyorum neredeyse her sayfada ayrı bir heyecan, ayrı bir doğum haberi var :) Maşallah. Artık hazırlıkları biraz yavaştan alıcağıma göre, burada daha çok vakit geçirebilicem inşallah. Yalnız siz sırayla doğumlara gidiyorsunuz ben burda hala bugün bile netten bir sürü şey siparişi verdim. Eksik bitmiyor :)))
Cumartesi günü de kontrol var, inşallah ondan da güzel haberler alırız. Benim doktorum doğum için 12 Ağustos'u 1 gün bile geçirmem dediYani 41.haftayı kesinlikle bekleymicez. Aslında ben biraz daha bekleme taraftarıydım ama sanırım eğer gününe kadar gelmezse ya suni sancı vericek ya da sezeryan olucak. Biz de haberler böyle, şimdi biraz daha geçmiş sayfaları karıştırıyım yazarım yine :)
Kızlar 2 günlük emeklerimin sonucu nihayet oğlumun dolabı hazır.odasında ufak eksikler var hala. Onları da tamamlıcam bir kaç güne inşallah
Inşallah canım dua edeceğim. Sen de canını çok sıkma.
Çok güzel olmuş canım güle güle kullansın oglun:) tamamlarsın her şeyi geç olsun güç olmasın yeter ki. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin gerisi önemli değil
Cok guzeller cnm güle güle kullnsn pasqKızlar 2 günlük emeklerimin sonucu nihayet oğlumun dolabı hazır.odasında ufak eksikler var hala. Onları da tamamlıcam bir kaç güne inşallah
Canim senin sadece karin cevresi qeri deilmiydi simdi heryerimi qerilesmis ?benimki de 1900 gram ve gerilik 3 hafta.
bana da ilk cumlesi "gelisimi baya yavaslamis". gerisini mecburen cok iyi dinledim,esim isteydi gelemedi.
benimki de hareketli ama acaba bana gore iyi gelen aslinda az mi onu da bilemiyorum. baskasinin bebeginin hareketini bilemeyecegim icin azligini coklugunu kestiremiyorum.
gelisimi iyice yavaslarsa sana da erken aliriz dedi mi?
Az daha bekler inşallah bebişin, biraz daha zamanı gelir de öyle doğar. Sancılarının durmasınan sevindim, haberdar etmeyi unutma :)
Ben de o kadar seviyorum ki hamile olmayı, arada düşünüyorum yahu doğunca boşluğa düşer miyim acaba diye. Gerçi şimdi hareket ettiğinde hissedip görebiliyorum sadece doğduğunda kucağıma da alacağım, görebileceğim, artık tamamen gerçek olacak ama içimdeki hamile bu haline de hayran :)
Eksikler hiç bitmez ki, doğduktan sonra da olacak bir sürü eksik, sen kendini yormamaya çalış yine de çok fazla. Hepsini tek seferde yıkayıp ütülemek çok zor olmuştur eminim, Allah yardım etsin. Doktorun da keşke azıcık daha beklese. Birkaç gün daha bekleyelim desen sonra pişman ediyor doktorlar da onu dediğine, ben uyardım bak sorumluluk sende falan diye, sen yine de dene birkaç gün daha eklemeyi istersen.
Ay ne güzel olmuş annesi eşyaları, nasıl da güzel düzenlemişsin her şeyi. Bir sürü şey mavi ve tonlarında ya, çok uyumlu duruyor :)
Ama bebek kıyafetleri pazarlaması da hep renge yönelik, istemesen bile bir sürü aynı renkte şey alıyorsun. Özellikle aynı renkte almamaya odaklanmadığın takdirde kaçınılmaz bir son maalesef :)Canım evet biraz zor oldu ama mecbur olunca insan bir şekilde hallediyor. :) Çoğu bitti çok şükür, bundan sonra iznimi dinlenerek, daha sakin geçiricem inşallah.
Ya ben dolabı dizdikten sonra fark ettim o kadar çok mavi aldığımı :) Eşim de "çocuğa mavi dışında renkler de olduğunu nasıl söylicez." diye takılıyor bana kaç gündür :) Neyse bundan sonraki kıyafetlerinde başka renkler de seçmeye çalışıcam :)) yani inşallah.
Evet şu anda ben de haberlerde izliyorumAkşama doğru uyuyakalmışım, gözümü bir açtım hava kapkaranlık, dedim herhalde eşim geldi, kapıyı çaldı çaldı açmayınca kapının önünde uyuyakaldı, o uyku sersemliğiyle böyle saçma sapan şeyler düşündüm ama hava gece gibiydi. Sonra baktım ki gök deli gibi gürlüyor, şimşekler çakıyor işin rengi belli oldu. Sonra da öyle bir fırtına çıktı ki insanı peşine katar, minik ağaçları ve hafif otomobilleri de hiç acımadan sürükler gibi. Camdan bakarken camın çerçevenin titrediğini hissettim en iyisi uzaklaşayım dedim ne olur ne olmaz.
Şu meşhur kasırgalar olur ya Amerika'da, dizilerde filmlerde bolca değinirler, onlardan biri gerçekleşti sanki gözümün önünde. İnşallah hasarı çok büyük değildir, insanların evleri barkları su içinde kalmamıştır. İstanbul ve civarındaysanız ve rüzgar ağaçları eğmeye, gök gürlemeye başladıysa dikkatli olun çıkmayın dışarıya. Ben ailemi de aradım içeride kalın dedim, oralarda başlamamış ama başladığında yağmur ortasında kalmayın diye.
Aynen ben de pembe almayayım diyordum ama baktım almışım bi ton:))))Ama bebek kıyafetleri pazarlaması da hep renge yönelik, istemesen bile bir sürü aynı renkte şey alıyorsun. Özellikle aynı renkte almamaya odaklanmadığın takdirde kaçınılmaz bir son maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?