2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bugn nts ye girdim sadece çok çok merak ediyorum kilosunu filan ctesi kontrolüm var. Senin ne kadar? Ne kadardr bu zamanda acaba
2700 kilosu. 1 hafta olmuştur. Konuşmuştuk seninle o sırada doğru hatırlıyosam. Fazla hareket etmiyorum genelde uzanıyorum hep sürekli bişeyler atıştırıyorum ki kilo alsın diye biz elimizden geleni yapalım gerisi Alalhın takdiri

benimki de 1900 gram ve gerilik 3 hafta.
bana da ilk cumlesi "gelisimi baya yavaslamis". gerisini mecburen cok iyi dinledim,esim isteydi gelemedi.
benimki de hareketli ama acaba bana gore iyi gelen aslinda az mi onu da bilemiyorum. baskasinin bebeginin hareketini bilemeyecegim icin azligini coklugunu kestiremiyorum.
gelisimi iyice yavaslarsa sana da erken aliriz dedi mi?

Maasallah cnm hem Ayse ye hem Duru ya

Evet evet paralel gidiyoruz bakalım:)) sonu iyi olsun inş

evet haftasi iyi ama iste ne bileyim canim. her sey muamma. doktor da ayni tabiri kullandi:"rahim kapali kutu. kesin bir sey diyemem."
yarin bi gidelim bakalim ne diyecekler . insallah ben de verdiginiz guzel orneklerden olurum.

evet haftasi iyi ama iste ne bileyim canim. her sey muamma. doktor da ayni tabiri kullandi:"rahim kapali kutu. kesin bir sey diyemem."
yarin bi gidelim bakalim ne diyecekler . insallah ben de verdiginiz guzel orneklerden olurum.
Inşallah canım dua edeceğim. Sen de canını çok sıkma.

Kızlar 2 günlük emeklerimin sonucu nihayet oğlumun dolabı hazır. odasında ufak eksikler var hala. Onları da tamamlıcam bir kaç güne inşallah
Çok güzel olmuş canım güle güle kullansın oglun:) tamamlarsın her şeyi geç olsun güç olmasın yeter ki. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin gerisi önemli değil

Az daha bekler inşallah bebişin, biraz daha zamanı gelir de öyle doğar. Sancılarının durmasınan sevindim, haberdar etmeyi unutma :)

İnşallah canım ya artık çok sıkıldım hamile olmaktan :)
Ben de o kadar seviyorum ki hamile olmayı, arada düşünüyorum yahu doğunca boşluğa düşer miyim acaba diye. Gerçi şimdi hareket ettiğinde hissedip görebiliyorum sadece doğduğunda kucağıma da alacağım, görebileceğim, artık tamamen gerçek olacak ama içimdeki hamile bu haline de hayran :)

Eksikler hiç bitmez ki, doğduktan sonra da olacak bir sürü eksik, sen kendini yormamaya çalış yine de çok fazla. Hepsini tek seferde yıkayıp ütülemek çok zor olmuştur eminim, Allah yardım etsin. Doktorun da keşke azıcık daha beklese. Birkaç gün daha bekleyelim desen sonra pişman ediyor doktorlar da onu dediğine, ben uyardım bak sorumluluk sende falan diye, sen yine de dene birkaç gün daha eklemeyi istersen.

Kızlar 2 günlük emeklerimin sonucu nihayet oğlumun dolabı hazır. odasında ufak eksikler var hala. Onları da tamamlıcam bir kaç güne inşallah

Ay ne güzel olmuş annesi eşyaları, nasıl da güzel düzenlemişsin her şeyi. Bir sürü şey mavi ve tonlarında ya, çok uyumlu duruyor :)

Çok saol canım benim. Aynen dediğin gibi sağlıktan başkası yalan. Hepimizin yavruları sağlıkla kullansın cicilerini inşallah.

Canim senin sadece karin cevresi qeri deilmiydi simdi heryerimi qerilesmis ?

Canım evet biraz zor oldu ama mecbur olunca insan bir şekilde hallediyor. :) Çoğu bitti çok şükür, bundan sonra iznimi dinlenerek, daha sakin geçiricem inşallah.

Ya ben dolabı dizdikten sonra fark ettim o kadar çok mavi aldığımı :) Eşim de "çocuğa mavi dışında renkler de olduğunu nasıl söylicez." diye takılıyor bana kaç gündür :) Neyse bundan sonraki kıyafetlerinde başka renkler de seçmeye çalışıcam :)) yani inşallah.

Akşama doğru uyuyakalmışım, gözümü bir açtım hava kapkaranlık, dedim herhalde eşim geldi, kapıyı çaldı çaldı açmayınca kapının önünde uyuyakaldı, o uyku sersemliğiyle böyle saçma sapan şeyler düşündüm ama hava gece gibiydi. Sonra baktım ki gök deli gibi gürlüyor, şimşekler çakıyor işin rengi belli oldu. Sonra da öyle bir fırtına çıktı ki insanı peşine katar, minik ağaçları ve hafif otomobilleri de hiç acımadan sürükler gibi. Camdan bakarken camın çerçevenin titrediğini hissettim en iyisi uzaklaşayım dedim ne olur ne olmaz.
Şu meşhur kasırgalar olur ya Amerika'da, dizilerde filmlerde bolca değinirler, onlardan biri gerçekleşti sanki gözümün önünde. İnşallah hasarı çok büyük değildir, insanların evleri barkları su içinde kalmamıştır. İstanbul ve civarındaysanız ve rüzgar ağaçları eğmeye, gök gürlemeye başladıysa dikkatli olun çıkmayın dışarıya. Ben ailemi de aradım içeride kalın dedim, oralarda başlamamış ama başladığında yağmur ortasında kalmayın diye.

Ama bebek kıyafetleri pazarlaması da hep renge yönelik, istemesen bile bir sürü aynı renkte şey alıyorsun. Özellikle aynı renkte almamaya odaklanmadığın takdirde kaçınılmaz bir son maalesef :)

Evet şu anda ben de haberlerde izliyorum

Ama bebek kıyafetleri pazarlaması da hep renge yönelik, istemesen bile bir sürü aynı renkte şey alıyorsun. Özellikle aynı renkte almamaya odaklanmadığın takdirde kaçınılmaz bir son maalesef :)
Aynen ben de pembe almayayım diyordum ama baktım almışım bi ton:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…