2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
dualarım seninl canım inşallah güzel haberler alırsın için ferahlar

Simge 84 @ayshemina
Kizlarrrrrr qozunuz aydin saqlikli omurleri olsun insaAllah bebislerinizin hadi kurtuldunuz yerimize opun koklayin darisi basimiza bol bol dua edin bizede lohusayken bi avazda kurtulalim
drucilla odaniza bayildimmm mısıl mısıl uyusunda buyusun baris bey

Bana ilaç vermedi progestan kullanıyodum zaten ona devam ediyorum. Senin haftan daha iyi maşallah. İnşallah sağlıkla gelsin hepsi canm. Çatı muayene yapıldımı sana? Leke ve sancı ile gittm ben

B bursa_83 canim hic moralini bozma benim arkadasimda 36 haftalikken kontorle qitmisti cocuk 2 hafta qelismemis hastaneye yatirdilar baktilar hala bi qelisme yok aldilar bebeqi qayette saqlikli birazcik kucuk ama olsun simdiden 4 bucuk kilo oldu bile saqliqinda problem olmasinda varsin kucuk olsun.. dualarim seninle canim hic uzulme hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun

Merhaba. Uzun süredir sohbetinizi sessiz sessiz takip ediyordum.
Bende aşağı yukarı sizinle aynı süreçleri yaşıyorum. Salı günü Güle oynaya gittiğim kontrolden enseyi karartarak döndüm. Bebek sadece ikiyüz gramdan biraz fazla almış. Bebek zayıf dedi. 26. Haftada bende şeker çıkmıştı. O zamandan sonra diyete başlamıştım vekilo alışım tamamen durdu ve hatta bir kilo verdim. Birde üzerine tatil gezme eklenince eşim ve doktor kendime bakmadığıma bağladılar Şimdi proteini iki katına çıkardım. Evde yatıyorum. Haftaya tekrar kontrolüm var. Bakalım ne olcak.
Sizde bol bol yatın dinlenin. Et süt yumurta yoğurt bakliyat tüketmeye dikkat edin. İnşallah bebeklerimiz sağlıcakla kilo alırlar...

sagol canim,allah razi olsun.
sadece kilo olsun hic uzulmem,genetik bir sey olmasin diye dua ediyorum. insallah saglikli bir sekilde dunyaya gelir hem benim bebisim hem sizinkiler.

elimden geldigince dikkat ediyordum ama bugunden itibaren daha da edecegim.
haftamiz da ayniymis,gerci ben 35.haftanin icindeyim ama bebis 3 hafta geriden geliyor.sizin bebisin kilosu kac suanda?
haftasiyla uyumlu ama sadece kilosu mu az?

insallah hepimiz saglikli sekilde kavusuruz yavrucuklara. allahim yardim etsin

Evet öyle cidden ama beklemediğim birinden gelince şaşırdım. Demek herkes dedikodu yaparmış yani :/
Inşallah benim de öyle olur canım:) Çok sağ ol moral oldu bu.
Sağ ol :) ya kilo değil sorun işte dedikodu aslında daha çok. 15-16 çok asiri değil dediğin gibi zaten.

İki kiloya yakın dedi. Ama bir hafta geri dedi sanki. Tam hatırlayamadım şimdi. Bebek zayıf kalmış deyince benim alıcılar kapandı. Gerisini çok net hatırlamıyorum. Ama benim bebeğim çok hareketli. Karnımın hareketleri dışardan bile belli oluyor. Sağlıksız bebek oynar mı bu kadar.
Allah'ım inşallah sağlıcakla doğarlar. Moralimizi yüksek tutalım.

Bana ilaç vermedi progestan kullanıyodum zaten ona devam ediyorum. Senin haftan daha iyi maşallah. İnşallah sağlıkla gelsin hepsi canm. Çatı muayene yapıldımı sana? Leke ve sancı ile gittm ben
Bende sancı ve lekeyle gitmiştim adalat crono diye bi ilaç verdi. Aslında tansiyon ilacıymış ama rahim gevşetici olarakda veriliyomuş. Günde 3 kez kullandım ilk 3-4 gün şimdi günde 2 kez alıyorum ve magnezyum içiyorum. Magnezyum içmiyim hemen kasıklarım ağrıyo. İşte 37. Haftayı doldurup ilacı bırakıcaz. Ciğer geliştirici bana da yaptı sağlıkla gelsin yavrularımız seninki kaç kg?

:))) inşallah kimse arkandan konuşmuyordur hiç hoş değil:))) Evet doğumda ben de bi 6-7 kilo versem diye hayaller kuruyorum ama bakalım inşallah öyle olur :) Sonrasi için de zayıflarız inşallah.
Belirtiler doğum belirtileri gibi ama bakalım hayırlısı olsun canım:)

Bende öyleyim canım bende 14 aldım ve kilolu hamile kaldım birde yaz mevsimine denk gelince mecbur bütün kilolar ortaya çıktı doğumdan sonra vericez insallah
Inşallah canım veririz zaten havalar böyle sıcak giderse eriyeceğiz:))))

Inşallah zamanında gelir kuzun dualarım seninle canım Allah yardimcin olsun.
Ay boşver milleti ya. Bu doğal bir süreç. Zaten on günde büyük oranda kg gidiyor. Sonrasi da zamanla. Milletimize malzeme çok tanımayan bile bana soruyor az kaldı doğuma herhalde diye daha ne yorumlar. Boşver
Yüze söylenen sıkıntı değil de arkadan konuşulması hoş değil ama bosveriyorum yaa :/ Görürler onlar zayıflayınca:)))
Sağ ol canim:)
Şeker ciddi bir durum elbet dikkat edeceksin. Önüne gelen bir yorumda bulunuyor dediğin gibi -_- Herkesin dediğini umursasak...
Valla ben de kilo almışsın filan gibi yorumları umursamam da taaa nerden nereye dedikodum yapılmış ona biraz bozuldum. Neyse takmıyorum ama :) Zaten yüzdük kuyruğuna geldik.
Gözün aydın canim ya ne güzel artık iki kız annesi oldun. Her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim:) Insallah bundan sonra da boyle devam eder.

Canım şu an haftan 35, 3 hafta geride olsa 32 olur ki... Çok kötü bir hafta değil. Bi üniversiteye git bakalım ne diyecekler. Ben ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum. Sadece biraz daha fazla bakıma ihtiyacı olacak bebeğinin ki o da arayı kapatır. Gecen bi akrabamızın bebeği 37. haftada 2100kg doğdu ama şu an gayet sağlıklı. Sadece 10 gün filan kuvozde kaldı.

Takmıyorum canım sağ ol ya. Sadece öğrenince biraz bozuldum açıkçası gelip yüzüme de soyleyebilirlerdi yani. Dikkat et filan deseler hiç alınmam açıkçası ama ye ye diyip arkadan kilo aldı demeleri biraz sınır bozucu.

ona yapacak birsey yok malesef canim. milletin agzi ne yaparsan yap kapanmiyor. cok sinirlendiysen ya da kirildiysan da tutma icinde soyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…